Objevily se Klony na AZ Premium

Zajímavosti a různé testy Azbox HD.

Moderátoři: monkus, schmegea, gorick

Uživatelský avatar
ShaMan
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 649
Registrován: 17 lis 2008, 16:39
Poděkováno: 4 krát

Objevily se Klony na AZ Premium

Příspěvekod ShaMan » 10 úno 2011, 19:21

Tam kde předevčírem znamená pozítří ...

lukas1107
Nováček
Nováček
Příspěvky: 34
Registrován: 14 lis 2009, 22:40

Re: Objevily se Klony na AZ Premium

Příspěvekod lukas1107 » 10 úno 2011, 20:15

Clon predci original :106:

The JTAG interface pins are present in the clone.

Uživatelský avatar
visper
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 2192
Registrován: 23 dub 2009, 13:50

Re: Objevily se Klony na AZ Premium

Příspěvekod visper » 10 úno 2011, 20:20

To je neuvěřitelné co ti Číňani dokážou. Dnes se nedá vyrábět absolutně nic co by neokopírovali. Patentování je zbytečné, oni neuznávají duševní vlastnictví.
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100

Uživatelský avatar
JIKARU
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 207
Registrován: 14 kvě 2010, 21:46
Bydliště: Všude zdejší...
Poděkováno: 2 krát

Re: Objevily se Klony na AZ Premium

Příspěvekod JIKARU » 10 úno 2011, 21:36

Nejak jsem to prehlednul, uz tam na tom maji funkcni E2 :21: :89:
AZBox HD Premium + 1TB Seagate Pipeline; E2 OpenAtv-6.3 FW: z 2018/11/07;
Vu+ SOLO 4K (2xDVB-S2) + HDD 1TB/16MB WD 2.5" GM; OpenAtv-6.3 FW: z 2019/05/12;
Panasonic SH-HT 855; Samsung UE55HU6900 a UE48HU6700; Pozice 1W+19,2E+23,5E+28,2E

honza318
Nováček
Nováček
Příspěvky: 29
Registrován: 13 srp 2009, 15:11

Re: Objevily se Klony na AZ Premium

Příspěvekod honza318 » 11 úno 2011, 13:33

Nechápu, proč si dá někdo práci s kopírováním něčeho co zatím pořádně nefunguje. Nebo asi ví víc než my ;)

whiteman
Nováček
Nováček
Příspěvky: 108
Registrován: 15 čer 2009, 20:32

Re: Objevily se Klony na AZ Premium

Příspěvekod whiteman » 11 úno 2011, 13:57

JIKARU píše:Nejak jsem to prehlednul, uz tam na tom maji funkcni E2 :21: :89:

Někde jsem četl, že na tom E2 neběží (jiný driver tuneru), ale paradoxně na tom funguje ofiko FW :)

Uživatelský avatar
JohnCenaWWE Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 1648
Registrován: 05 lis 2009, 18:20
Poděkováno: 3 krát

Falosny vs. Original Azbox HD premium +

Příspěvekod JohnCenaWWE » 28 zář 2011, 19:30

ahojte raz davnejsie som niekde nasiel aky je rozdiel od falosneho a origa,prosim vas kde zistim ze moj azbox je origo?dikes :115:
Azbox PremiumHD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 HdPvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
OpenPLi 6,1 Kernel 3.3.1

Uživatelský avatar
Yano
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 230
Registrován: 20 pro 2009, 21:33
Bydliště: SVK

Re: Falosny vs. Original Azbox HD premium +

Příspěvekod Yano » 28 zář 2011, 21:27

VU+ SOLO2 (BH/VTI), Toshiba SATA 500GB, DG 380S Speedy 90E-4W, PHILIPS 42PFL8404H/12
AZBOX Premium HD (1xDVB-S), (RTI1.7), SATA Samsung ECO Green 1TB, oscam 0D96

Uživatelský avatar
JohnCenaWWE Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 1648
Registrován: 05 lis 2009, 18:20
Poděkováno: 3 krát

Re: Falosny vs. Original Azbox HD premium +

Příspěvekod JohnCenaWWE » 29 zář 2011, 06:26

presne toto som hladal,dakujem sefe,,,hosi uz ste sa niekto stretli z falosnym azboxom? :99:
Azbox PremiumHD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 HdPvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
OpenPLi 6,1 Kernel 3.3.1


Zpět na „Zajímavosti a různé testy Azbox HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host