Sdílení v domku na HD-Box 9105

Rady a návody pro majitele HD-BOX přijímače.

Moderátoři: ShaMan, By.Bob

skrivan
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 07 úno 2010, 14:47

Sdílení v domku na HD-Box 9105

Příspěvekod skrivan » 28 črc 2015, 20:18

Zdravím,mám HD-Box 9105 a Opticum 9500 HD ,zajímá mě jestli se dá mezi nimi sdílet karta(mám Skylink) po LAN kabelu 10m, a nebo se kterými se dá sdílet HD-Box,díky za jakoukoliv odpověď.

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 845
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 43 krát

Re: Sdílení v domku na HD-Box 9105

Příspěvekod efendy55 » 29 črc 2015, 17:12

bez problémov . do hdboxu nahraj oscam , všetko nastaviť správne a opticum pôjde ako klient v pohode .
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]

skrivan
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 07 úno 2010, 14:47

Re: Sdílení v domku na HD-Box 9105

Příspěvekod skrivan » 29 črc 2015, 18:03

Dík,to jsem chtěl vědět,jakmile bude trochu času vrhnu se na to.

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 845
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 43 krát

Re: Sdílení v domku na HD-Box 9105

Příspěvekod efendy55 » 29 črc 2015, 18:14

ak si trúfaš tak kludne skús aj E2 je predsa o niečo rýchlejšia ako org.soft ,ale ani ten nejde zle .
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]

pokahoka
Nováček
Nováček
Příspěvky: 18
Registrován: 08 bře 2011, 21:00

Re: Sdílení v domku na HD-Box 9105

Příspěvekod pokahoka » 24 říj 2015, 15:49

efendy55 píše:ak si trúfaš tak kludne skús aj E2 je predsa o niečo rýchlejšia ako org.soft ,ale ani ten nejde zle .
ahojky som začiatočník ale niečo ovládam mám HD BOX 9105 plus a AB CRYPTOBOX 650HD chcem to zdielat v hd boxsu mam 2.12.18 FW plugín Mcas na zdfielanie čo potrebujem Mklient alebo Xcam poradí niekto postup ako dat IP adresu a všetko kolo inštalacie alebo kde to najdem dík za pomoc

pokahoka
Nováček
Nováček
Příspěvky: 18
Registrován: 08 bře 2011, 21:00

Re: Sdílení v domku na HD-Box 9105

Příspěvekod pokahoka » 25 říj 2015, 09:14

pokahoka píše:
efendy55 píše:ak si trúfaš tak kludne skús aj E2 je predsa o niečo rýchlejšia ako org.soft ,ale ani ten nejde zle .
ahojky som začiatočník ale niečo ovládam mám HD BOX 9105 plus a AB CRYPTOBOX 650HD chcem to zdielat v hd boxsu mam 2.12.18 FW plugín Mcas na zdfielanie čo potrebujem Mklient alebo Xcam poradí niekto postup ako dat IP adresu a všetko kolo inštalacie alebo kde to najdem dík za pomoc
dík ale mne viac išlo o zdielasnie týchto dvoch strojov... mam najnovší FW2.12.18 ide super ale mam mcas ak chcem zdielat tak musí byt oscam aký dat presne lebo ich je vela


Zpět na „Rady a návody“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host