azbox-0.9.4890

Moderátoři: gorick, monkus, schmegea

cembrli
Nováček
Nováček
Příspěvky: 21
Registrován: 14 srp 2010, 15:24

azbox-0.9.4890

Příspěvekod cembrli » 26 kvě 2012, 22:19

nazdar chlapi,potrebujem pomoc,neviem prečo ale stale sa mi restartoval box,hladám soft azbox-0.9.4890 alebo 0.9.4991,ale ked ich stiahnem so stránky, az box ich nenajde neviem to nainstalovať, kde je chyba .USB lúč je naformatovany fat 32,mám aktualny soft 0.9.5309,ale ten je pomalši než 0.9.4991,ktory som mal nainstalovaný pred problemom chcel by som sa vratiť softu 0.9.4890 alebo 0.9.4991 ale sa mi to nenačíta v boxe neviete prečo_?,vie mi niekto poslal soft 0.9.4890 alebo 0.9.4991, sktorým som bol spokojný _?Zabudol som soft ma kocovku pach.bin.Ďakujem

rybanapet
Nováček
Nováček
Příspěvky: 12
Registrován: 28 kvě 2009, 21:52

Re: azbox-0.9.4890

Příspěvekod rybanapet » 27 kvě 2012, 05:37

viewtopic.php?f=76&t=10198

Mne pomohlo dočasně vypnout EPG a to tak že : aktualizace času jsem dal přes internet ale změnil !!! jsem adresu časového serveru ,aby to po restartu nebo vypínačem nenačetlo! správný čas. Pokud jsem čas dal ručně dle příspěvku nahoře tak se stejně načetl z netu po zapnutí vypínačem. Proto ta změna časového serveru. Stačí dočasně dopsat za adresu x než to zase bude fungovat.Pokud nemáš internet v boxu mělo by stačit to vrácení datumu o 3 dny zpět. Změna firmwaru pomohla minule ale nyní to nepomúže. Proto ta deaktivace času. Tento problém je už podruhé.

jc.jaroslav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 239
Registrován: 20 úno 2009, 18:58

Re: azbox-0.9.4890

Příspěvekod jc.jaroslav » 15 čer 2012, 21:37

rybanapet píše:viewtopic.php?f=76&t=10198

Mne pomohlo dočasně vypnout EPG a to tak že : aktualizace času jsem dal přes internet ale změnil !!! jsem adresu časového serveru ,aby to po restartu nebo vypínačem nenačetlo! správný čas. Pokud jsem čas dal ručně dle příspěvku nahoře tak se stejně načetl z netu po zapnutí vypínačem. Proto ta změna časového serveru. Stačí dočasně dopsat za adresu x než to zase bude fungovat.Pokud nemáš internet v boxu mělo by stačit to vrácení datumu o 3 dny zpět. Změna firmwaru pomohla minule ale nyní to nepomúže. Proto ta deaktivace času. Tento problém je už podruhé.

Měl jsem to také tak, potom mně začalo chybět EPG, proto jsem přešel na firmware 5309, tam jsem zase čekal 10 sekund na přepnutí programu, tak přišlo radikální řešení - dal jsem tam enigmu (před 3 týdny) a jsem spokojen. epg suprové včetně odkazu na csfd, přepíná do 2 sec. problém je jen s time shiftem a s titulkama v mediacentru - titulky se musí prohnat kvůli správné češtině notepadem, jo a názvy filmů nesmí být s diakritikou (to si taky změníš sám - azbox ti jinak hodí chybu a je nutný restart) .
Měl jsem z toho strach, ale fakt je to jiná káva :-) Hlavně to epg napojené na csfd a rychlost přepínání programů. Jo a manželka si zvykla hodně rychle až jsem byl překvapen.
AZ BOX HD ELITE, SKYLINK ICE Irdeto, 4*LNB 23.5E, 19.5E,13E,1W

rotchildo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 45
Registrován: 09 srp 2009, 14:15

Re: azbox-0.9.4890

Příspěvekod rotchildo » 15 čer 2012, 22:10

Souhlasim,taky jsem dal E2 a najednou je po problémech.Chtělo to už dříve nainstalovat.Nebát sa a Enigmovat. :87:
Azbox Me OAM7--Azbox Elite ORSI 3 -- Showbox S300p V30 -- Kaon 570ksc -- Cslink,Ice --Bg 2100 --Fe80


Zpět na „Dotazy začátečníků“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host