Propojení azbox elite s pc přes router

Moderátoři: gorick, monkus, schmegea

Uživatelský avatar
visper
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 2192
Registrován: 23 dub 2009, 13:50

Re: Propojení azbox elite s pc přes router

Příspěvekod visper » 23 lis 2010, 16:19

Všude je everyone a povoleno úplně všechno.
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100

krokodill
Nováček
Nováček
Příspěvky: 193
Registrován: 23 čer 2009, 13:04

Re: Propojení azbox elite s pc přes router

Příspěvekod krokodill » 23 lis 2010, 16:53

U mě také - všechno povolené, guest povolen, spouštění win bez hesla, samozřejmě vypnuto sdílení chráněné heslem a ---- zase nic :)) A jak píšu, nejspíš je to nějakej divnej bug FW, nebo něco s přijímačem, protože asi ve dvou FW se box úplně lehce spojil s PC, bez jakýchkoliv nastavování. Jenom jsem v menu povolil sdílení, napsal IP adresu a bylo to. A po nahrátí nového FW jsem se tam už nedostal, ať jsem zkoušel, co jsem zkoušel. Uvidíme, jak s dalším FW ;)
AzBox HD Elite / motor SM3D12 / Skylink / Corsair Flash Survivor 8Gb / HDD WD My Book 300Gb

Uživatelský avatar
visper
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 2192
Registrován: 23 dub 2009, 13:50

Re: Propojení azbox elite s pc přes router

Příspěvekod visper » 23 lis 2010, 17:24

Já nevím jestli je to problém fw, protože to heslo vyžadují win7. Mám tady taky telefon s windows mobile a přes síť se s ním dostanu do XP počítačů i do Azboxu, ale do těch zatracenejch win7 ani hov... Nejvíc mne dorazilo když jsem chtěl přenést certifikát elektronického podpisu z XP do win7. Nejde to. Certifikační autorita se k tomu postavila tak, že to není jejich problém ať si stěžujeme u Velkého Billa. Ale doporučují prográmek přes který se certifikát prožene a win7 ho potom zbaští. To se skutečně stalo, ale když jsem chtěl podepsat email, tak to napsalo že podpis sice vypadá jako pravý, ale někdo se pokoušel do něho zasahovat. Tak nevím... :roll:
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100

Uživatelský avatar
cvoky007
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 208
Registrován: 16 led 2010, 10:08
Bydliště: poprad

Re: Propojení azbox elite s pc přes router

Příspěvekod cvoky007 » 23 lis 2010, 17:38

este ma napadlo, skuste si vypnut na chvilu firewall vo windows
VU+ UNO last openAAF, int. HDD WD10EVDS
DM7020 (geminy 4.70)
OPTIBOX500S (geminy 4.20)
Astra 23.5/Thor 0.8
2x LNB Inverto RED Twin; Panasonic TH-37PV8PA; Samsung 2333HD; Yamaha HTR-6130

Uživatelský avatar
visper
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 2192
Registrován: 23 dub 2009, 13:50

Re: Propojení azbox elite s pc přes router

Příspěvekod visper » 23 lis 2010, 18:03

cvoky007 píše:este ma napadlo, skuste si vypnut na chvilu firewall vo windows

I to už jsem zkoušel. :)
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100

Lovis
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 24 črc 2011, 01:48

Re: Propojení azbox elite s pc přes router

Příspěvekod Lovis » 09 srp 2011, 12:04

podarilo se to nekomu z vas s teme win7 stale to po me chce heslo a nevim si rady pomozte, vse vyse popsane vyzkouseno a stale to chce heslo

son68
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 06 zář 2011, 19:01

Re: Propojení azbox elite s pc přes router

Příspěvekod son68 » 11 zář 2011, 19:01

takhle to dělám já.Otevřu centrum síťových připojení a sdílení.Síť nastavím na domácí síť-otevřu Zvolit možnosti domácí skupiny a sdílení-otevřu změnit rozšířená nastavení sdílení ... a tam zapnout zjišťování sítě,zapnout sdílení souborů a tiskáren,zapnout vysílání datového produ médií,povolit sdílení souborů pro zařízení používající 40bitové nebo 56bitové šifrování,vypnout sdílení chráněné heslem,povolit systému Windows spravovat připojení k domácí skupině (doporučeno).Uložím změny(jako správce) a je to celé a jede to-router getnet-pc windows 7 ultimate-az box elite-momentálně verze fw.0.9.5309,ale neměl jsem problém ani s předcházejícími fw.

son68
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 06 zář 2011, 19:01

Re: Propojení azbox elite s pc přes router

Příspěvekod son68 » 11 zář 2011, 21:18

ještě doplním pro úplnost:ovladač az box-zmáčknout modré tl.HOME-vybrat FILM-vybrat SÍŤ-bude se připojovat k síti-připojí se-no a pak si vybereš svůj pc-a je hotovo :wink:


Zpět na „Dotazy začátečníků“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host