Sdílení ice karty

Moderátoři: gorick, monkus, schmegea

zaza011
Nováček
Nováček
Příspěvky: 8
Registrován: 20 bře 2012, 16:45

Re: Sdílení ice karty

Příspěvekod zaza011 » 05 dub 2012, 21:00

tak to tu studuji a mám takový problém, sdílím z venku sat kartu přes MGCAM a mám problém s nastavením 0D96 prostě nic nejede ... k tomu mám ještě nastavení k 0D03 a tady žádný problém nemám,vše jede ...neví někdo kde můžu mít chybu. :confused:

Beam
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 443
Registrován: 15 bře 2009, 12:09
Kontaktovat uživatele:

Re: Sdílení ice karty

Příspěvekod Beam » 06 dub 2012, 09:12

nejsem si uplne jistej ze mgcamd umi ICE karty..
AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu

zaza011
Nováček
Nováček
Příspěvky: 8
Registrován: 20 bře 2012, 16:45

Re: Sdílení ice karty

Příspěvekod zaza011 » 06 dub 2012, 10:07

aha, tak s tím sem nepočítal ...tak jediná možnost je nastavit to přes oscam? (to nevím jestli zvládnu)

Beam
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 443
Registrován: 15 bře 2009, 12:09
Kontaktovat uživatele:

Re: Sdílení ice karty

Příspěvekod Beam » 06 dub 2012, 11:51

teda, mgcamd je jenom klient a karty cist neumi vubec.. a pokud mas server kterej ty dava 0D96 tak to mgcamd zvladne.
AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu

zaza011
Nováček
Nováček
Příspěvky: 8
Registrován: 20 bře 2012, 16:45

Re: Sdílení ice karty

Příspěvekod zaza011 » 06 dub 2012, 12:40

Beam píše:teda, mgcamd je jenom klient a karty cist neumi vubec.. a pokud mas server kterej ty dava 0D96 tak to mgcamd zvladne.


no právě tomu nerozuním, protože jen 0D96 nemůžu rozchodit ze serveru a nejsem si vědom, že bych někde měl chybu (ale asi někde mám) :90:

Beam
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 443
Registrován: 15 bře 2009, 12:09
Kontaktovat uživatele:

Re: Sdílení ice karty

Příspěvekod Beam » 06 dub 2012, 14:26

tak jedine co se na tve strane da ovlivnit (pokud tu kartu nemas v boxu) je ignore, replace a priority list.. tak se podivej do ignore.list jestli neblokujes tenhle CAID
AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu

zaza011
Nováček
Nováček
Příspěvky: 8
Registrován: 20 bře 2012, 16:45

Re: Sdílení ice karty

Příspěvekod zaza011 » 06 dub 2012, 19:04

V ignore listu blokovani nastavene nemam, proto zkoumam kde sem na neco zapomel.
Priority mam taky nastavene

Uživatelský avatar
EnoSat Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 292
Registrován: 26 úno 2010, 20:48
Poděkováno: 6 krát
Kontaktovat uživatele:

Re: Sdílení ice karty

Příspěvekod EnoSat » 10 dub 2012, 06:13

L: { 04 } 192.168.1.50 8027 /tmp/mgcamd.log
a tam si pozri co sa deje pri prihlaseni a po prepnuti na program s 0D96
Coolstream Zee2 , TBS-5925 , WaveFrontier T90 , 39E-36E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-10E-7E-5E-1W-4W

zaza011
Nováček
Nováček
Příspěvky: 8
Registrován: 20 bře 2012, 16:45

Re: Sdílení ice karty

Příspěvekod zaza011 » 11 dub 2012, 18:37

tak asi vyřešeno ...problém byl na straně poskytovatele, ale i tak děkuji za pomoc

cz7jfm
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 19 led 2013, 03:51

Re: Sdílení ice karty

Příspěvekod cz7jfm » 09 kvě 2013, 02:08

Po usilovném pátrání jsem zprovoznil sdílení ICE karty caid: 0D96
Server: DM7025, OpenPLi-2.1-beta-dm7025, OscamYmod18-t39, cccam 2.3.0
Klienti: HDBoxy s cccam

Podařilo se mi rozchodit všechny programy vyjma CT1, CT2 a CT4 (placené balíky jsem nezkoušel)

U CT programů monitor oscamu vypisuje:
c local-dm7025 (0D96&000004/1F43/0000/0000/80:7E93/00-00): invalid (0 ms) (invalid SID)

U ostatních (např. Nova):
c local-dm7025 (0D96&000004/3352/0000/0000/80:498C/F9-75): found (158 ms) by reader_down

Neporadíte prosím někdo co s tím?
Kde dělám chybu?


Zpět na „Dotazy začátečníků“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host