Skylink Multi balík programov nejde

Moderátoři: gorick, monkus, schmegea

riman22
Nováček
Nováček
Příspěvky: 60
Registrován: 16 úno 2010, 14:36

Skylink Multi balík programov nejde

Příspěvekod riman22 » 17 srp 2011, 17:51

mám starú bielu kartu Skylink D03 HD. Objednal som si Multi bylik programov a stále mi píše zakódované. Skúšal som použiť hadam všetky Pluginy od Dempsyho ale ani jedným sa mi to nedarý spojazdniť prosím o radu ked by mohol byť problém. Používam firmware 0.9.5306, Multicas v. 1.62 s povolenými zápismi. Prímač mám AzBox Premium HD. Dík za každú radu lebo ten balík už mám predplatený týždeň a zatiaľ ani jeden z tých programov som nepozeral.

Uživatelský avatar
VTronik
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 603
Registrován: 13 zář 2009, 22:16
Poděkováno: 1 krát

Re: Skylink Multi balík programov nejde

Příspěvekod VTronik » 17 srp 2011, 21:38

Použij zálohu pro kartu 0D03 a v OpenXCAS to nastav takto:
mgcamd
newcs
#Multicas

to znamená nech funkční newcs+mgcamd se zapnutými zápisy. To chodí jak po másle... Pokud ti to nepůjde během nkolika minut od reautorizace karty na webu Skylinku, máš chybu někde v konfiguraci newcs nebo mgcamd.
AZBox HD Premium, E2 OpenSPA 6.0.011, oscam, Seagate Pipeline 1TB;
Vu+ Duo2, E2 2016-11-22-vuplus_experimental, oscam, WD10EURS 1TB;
MAXIMUM T90 (28,2E, 23,5E, 19,2E, 13,0E, 10,0E, 0,8W), Inverto Black Ultra, EMP 8to1
Skylink ICE

riman22
Nováček
Nováček
Příspěvky: 60
Registrován: 16 úno 2010, 14:36

Re: Skylink Multi balík programov nejde

Příspěvekod riman22 » 17 srp 2011, 21:53

ale ktoré pluginy sú to je ich tam veľa a neviem sa z toho vyso,áriť ktoré do boxu nahrať

riman22
Nováček
Nováček
Příspěvky: 60
Registrován: 16 úno 2010, 14:36

Re: Skylink Multi balík programov nejde

Příspěvekod riman22 » 17 srp 2011, 21:54

vieš mi dať link z kade to stiahnem?

Uživatelský avatar
VTronik
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 603
Registrován: 13 zář 2009, 22:16
Poděkováno: 1 krát

Re: Skylink Multi balík programov nejde

Příspěvekod VTronik » 17 srp 2011, 22:20

Co třeba kouknout lépe na toto fórum:
http://www.forum.satdigitalne.cz/viewtopic.php?f=159&t=4031
AZBox HD Premium, E2 OpenSPA 6.0.011, oscam, Seagate Pipeline 1TB;
Vu+ Duo2, E2 2016-11-22-vuplus_experimental, oscam, WD10EURS 1TB;
MAXIMUM T90 (28,2E, 23,5E, 19,2E, 13,0E, 10,0E, 0,8W), Inverto Black Ultra, EMP 8to1
Skylink ICE

riman22
Nováček
Nováček
Příspěvky: 60
Registrován: 16 úno 2010, 14:36

Re: Skylink Multi balík programov nejde

Příspěvekod riman22 » 18 srp 2011, 00:06

tie pluginy som použil a nejde to, všetky programy idú okrem tých multi balika, dokonca som preinštaloval firmware a nejde to môže byť chybná karta?

Uživatelský avatar
dempsey
Odborník
Odborník
Příspěvky: 3594
Registrován: 17 lis 2008, 14:22
Bydliště: KONTAINER ZA NEMOCNICOU
Kontaktovat uživatele:

Re: Skylink Multi balík programov nejde

Příspěvekod dempsey » 18 srp 2011, 00:20

Môže, ale skôr Ti na ňu neprešiel OP kľúč na prémiové kanály. Teoreticky by mohol pomôcť refreš karty po prihlásení sa na užívateľský účet Skylinku, alebo telefonát
Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované

Uživatelský avatar
Yano
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 230
Registrován: 20 pro 2009, 21:33
Bydliště: SVK

Re: Skylink Multi balík programov nejde

Příspěvekod Yano » 18 srp 2011, 07:24

Aj ja som mal podobny problem, ked zmenili ten OP kluc, tak sa u mna Multicas nechytal.
Pomohlo az ked som povolil zapisy v newcs.
BTW ak mas niekoho znameho, strc kartu unho a ked to nabehne mas po problemoch.
VU+ SOLO2 (BH/VTI), Toshiba SATA 500GB, DG 380S Speedy 90E-4W, PHILIPS 42PFL8404H/12
AZBOX Premium HD (1xDVB-S), (RTI1.7), SATA Samsung ECO Green 1TB, oscam 0D96

riman22
Nováček
Nováček
Příspěvky: 60
Registrován: 16 úno 2010, 14:36

Re: Skylink Multi balík programov nejde

Příspěvekod riman22 » 18 srp 2011, 10:39

cez uživateľský účet skylinku som skúšal odoslať zapisy na kartu a skúšal som resetnúť PIN karty aj ked neviem na čo to je. Ale nepomohlo to .

riman22
Nováček
Nováček
Příspěvky: 60
Registrován: 16 úno 2010, 14:36

Re: Skylink Multi balík programov nejde

Příspěvekod riman22 » 18 srp 2011, 10:43

Vie my ešte niekto po lopate vysvetliť čo je ten OP kľúč ? lebo sa tu riešia rôzne veci a my začiatočníci niekedy ani nevieme čo vlastne robíme. Pomohla by tu sekcia kde by niekto vysvetlil zakladné pojmy čo sa týka pluginov, kariet a pod..


Zpět na „Dotazy začátečníků“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host