Ariva 202E sdileni

Nastavení a diskuze kolem tohoto modelu.
Odpovědět
Michal1
Nováček
Nováček
Příspěvky: 28
Registrován: 15 bře 2010, 21:21

Ariva 202E sdileni

Příspěvek od Michal1 »

prosim o pomoc sdileni pres net udaje je mam emu nahrano vse zadano do cccam ale nejde rozebehnout uz si s tim nevim rady



Uživatelský avatar
Honk76
Nováček
Nováček
Příspěvky: 94
Registrován: 17 led 2011, 16:51

Re: Ariva 202E sdileni

Příspěvek od Honk76 »

Michal1 píše:prosim o pomoc sdileni pres net udaje je mam emu nahrano vse zadano do cccam ale nejde rozebehnout uz si s tim nevim rady
To může mít více duvodů popiš problém podrobněji.


DM 800 SE V2 - Newnigma2 oscam,mgcamd,cccam
DM 500 SE V2 - Newnigma2 oscam,mgcamd,cccam
55" LG 55LB730V
47" LG 47LB670V
Přístupové karty - 0624,0D97

Michal1
Nováček
Nováček
Příspěvky: 28
Registrován: 15 bře 2010, 21:21

Re: Ariva 202E sdileni

Příspěvek od Michal1 »

Do cccam zadam ip,id,heslo a port dam prihlasit apise to ze prihlaseni se nezdarilo,arivu mam tyden pred tim sem mel azbox-elite ale ten uz jen botuje.
tak nevim jestli udaje mam spatne vypsany do radku uz sem to zkousel i prehazovat porad nic a po nahrati tohoto firmw-V1.19.31ˇrozliseni jen do560i tak budu muset najit nejakej jinej obraz hruza na tv o uhl107.
V nastaveni site DHCP ma byt vypnuto nebo zapnuto? yutube de tak pripojeni s arivou je v poradku



Uživatelský avatar
Honk76
Nováček
Nováček
Příspěvky: 94
Registrován: 17 led 2011, 16:51

Re: Ariva 202E sdileni

Příspěvek od Honk76 »

Michal1 píše:Do cccam zadam ip,id,heslo a port dam prihlasit apise to ze prihlaseni se nezdarilo,arivu mam tyden pred tim sem mel azbox-elite ale ten uz jen botuje.
tak nevim jestli udaje mam spatne vypsany do radku uz sem to zkousel i prehazovat porad nic a po nahrati tohoto firmw-V1.19.31ˇrozliseni jen do560i tak budu muset najit nejakej jinej obraz hruza na tv o uhl107.
V nastaveni site DHCP ma byt vypnuto nebo zapnuto? yutube de tak pripojeni s arivou je v poradku
Vždyť je to tam napsané co kam přijde!a server funguje?A je na něm cccam?a Když dáš YUV ne rbg tak jde vybrat rozlišení podle typu Arivy až 1080p pokud to máš připojené Hdmi kabelem,a dhcp si zapni


DM 800 SE V2 - Newnigma2 oscam,mgcamd,cccam
DM 500 SE V2 - Newnigma2 oscam,mgcamd,cccam
55" LG 55LB730V
47" LG 47LB670V
Přístupové karty - 0624,0D97

Uživatelský avatar
VTronik
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 603
Registrován: 13 zář 2009, 22:16
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Ariva 202E sdileni

Příspěvek od VTronik »

U serveru bych DHCP nechal vypnuté a nastavil bych IP statickou. Tu, kterou předtím přidělil DHCP, aby nedošlo ke kolizi. Pokud by totiž DHCP po čase změnil IP serveru, tak se klient nepřipojí, protože ho neuvidí.


AZBox HD Premium, E2 OpenSPA 6.0.011, oscam, Seagate Pipeline 1TB;
Vu+ Duo2, E2 2016-11-22-vuplus_experimental, oscam, WD10EURS 1TB;
MAXIMUM T90 (28,2E, 23,5E, 19,2E, 13,0E, 10,0E, 0,8W), Inverto Black Ultra, EMP 8to1
Skylink ICE

Uživatelský avatar
Honk76
Nováček
Nováček
Příspěvky: 94
Registrován: 17 led 2011, 16:51

Re: Ariva 202E sdileni

Příspěvek od Honk76 »

VTronik píše:U serveru bych DHCP nechal vypnuté a nastavil bych IP statickou. Tu, kterou předtím přidělil DHCP, aby nedošlo ke kolizi. Pokud by totiž DHCP po čase změnil IP serveru, tak se klient nepřipojí, protože ho neuvidí.
Ale on mluví o dhcp v Arivě která je klient tam je to vcelku jedno


DM 800 SE V2 - Newnigma2 oscam,mgcamd,cccam
DM 500 SE V2 - Newnigma2 oscam,mgcamd,cccam
55" LG 55LB730V
47" LG 47LB670V
Přístupové karty - 0624,0D97

Uživatelský avatar
VTronik
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 603
Registrován: 13 zář 2009, 22:16
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Ariva 202E sdileni

Příspěvek od VTronik »

Psal jsem u serveru. Bohužel tazatel poskytuje žalostně málo údajů. Ví se akorát tak, že mu to nejde :-).
Co se týká DHCP u klienta, tak to závisí na konfiguraci serveru, zda akceptuje libovolnou IP a stačí mu pouze login nebo zda je nakonfigurován i na přístup z konkrétní IP. Takže obecně to jedno není.


AZBox HD Premium, E2 OpenSPA 6.0.011, oscam, Seagate Pipeline 1TB;
Vu+ Duo2, E2 2016-11-22-vuplus_experimental, oscam, WD10EURS 1TB;
MAXIMUM T90 (28,2E, 23,5E, 19,2E, 13,0E, 10,0E, 0,8W), Inverto Black Ultra, EMP 8to1
Skylink ICE

Uživatelský avatar
Honk76
Nováček
Nováček
Příspěvky: 94
Registrován: 17 led 2011, 16:51

Re: Ariva 202E sdileni

Příspěvek od Honk76 »

VTronik píše:Psal jsem u serveru. Bohužel tazatel poskytuje žalostně málo údajů. Ví se akorát tak, že mu to nejde :-).
Co se týká DHCP u klienta, tak to závisí na konfiguraci serveru, zda akceptuje libovolnou IP a stačí mu pouze login nebo zda je nakonfigurován i na přístup z konkrétní IP. Takže obecně to jedno není.
Ano ale o tom nemusíme diskutovat mi dva asi víme jak to má být ale těžko se radí někomu kdo napíše že to nejde a nic víc neví.


DM 800 SE V2 - Newnigma2 oscam,mgcamd,cccam
DM 500 SE V2 - Newnigma2 oscam,mgcamd,cccam
55" LG 55LB730V
47" LG 47LB670V
Přístupové karty - 0624,0D97

Michal1
Nováček
Nováček
Příspěvky: 28
Registrován: 15 bře 2010, 21:21

Re: Ariva 202E sdileni

Příspěvek od Michal1 »

Po nahrati jineho firm.a zadani udaju vse ok na poprve akorattam neni pocasi v menu a yutubeporn



ipreclik
Nováček
Nováček
Příspěvky: 9
Registrován: 25 úno 2010, 10:06

Re: Ariva 202E sdileni

Příspěvek od ipreclik »

Nechci zakladat nové téma, ale mám podobný dotaz k novému přijímači Ferguson ariva 202E ohledně sdílení. I když je to nelinuxový přijímač, tak jsem se dočetl, že má v sobě také funkci newcamd serveru. Tak mne zajímá, zda bych za ni mohl připojit přijímač SATElita 2000 HD, který už mám doma 2 roky. Chci si za nejmenší náklady pořídit domácí sdílení, aby mi SATElita sdílela klientsky kartu, která by byla v Arivě jako servera. Pokud by to tak bylo, tak bych si hned Arivu koupil. Děkuji



Uživatelský avatar
VTronik
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 603
Registrován: 13 zář 2009, 22:16
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Ariva 202E sdileni

Příspěvek od VTronik »

Stáhnout na netu pro tuto Arivu FW s přívlastkem patch. Tam je i postup jak na to.


AZBox HD Premium, E2 OpenSPA 6.0.011, oscam, Seagate Pipeline 1TB;
Vu+ Duo2, E2 2016-11-22-vuplus_experimental, oscam, WD10EURS 1TB;
MAXIMUM T90 (28,2E, 23,5E, 19,2E, 13,0E, 10,0E, 0,8W), Inverto Black Ultra, EMP 8to1
Skylink ICE

kanagon
Nováček
Nováček
Příspěvky: 16
Registrován: 18 říj 2009, 18:38

Re: Ariva 202E sdileni

Příspěvek od kanagon »

prosím vas ako nastavím zdielanie v lokálnej sieti
neviem (zabudol som už) ako odomknúť menu na
nastavenie klienta.
ďakujem kanagon



Odpovědět

Zpět na „Diskuze Ferguson Ariva HD“