instalace firemvar v satelitu satelite2000HD

Diskuze o firmware.

Moderátor: ShaMan

ANAVI
Nováček
Nováček
Příspěvky: 17
Registrován: 31 pro 2012, 17:00

Re: instalace firemvar v satelitu satelite2000HD

Příspěvekod ANAVI » 28 led 2013, 16:16

tedysek5 píše:To Anavi
- ještě jsem našel další radu - když chceš mít víc jak jeden server, tak je lepší po zapsání prvního serveru vyskočit úplně z Menu a potom se vrátit a zapsat druhý server

Ahojky,
víš jakou mám radost,když mi nějakou radu zašleš ?Hned běžím a zkouším :91:

moc dík jááá běžím :D

ANAVI
Nováček
Nováček
Příspěvky: 17
Registrován: 31 pro 2012, 17:00

Re: instalace firemvar v satelitu satelite2000HD

Příspěvekod ANAVI » 28 led 2013, 16:21

nedam píše:ANAVI a hlavne si pozri ci mas spravne napisane porty na 1 a aj na 2 hom servri


Ahojky Nedame....Taky mockrát dík za tvoje rady,v čem může být chyba...dík za přízpěvek. :87:

ANAVI
Nováček
Nováček
Příspěvky: 17
Registrován: 31 pro 2012, 17:00

Re: instalace firemvar v satelitu satelite2000HD

Příspěvekod ANAVI » 28 led 2013, 20:21

erdedy píše:ANAVI:
nemchcem "strasit", ale Satelita cez CCCAM dobre nechodi, ak na strane serveru neni ta ista verzia. A aj ked je ta ista, tak ma niekedy (dost casto) problemy.
Ak je to mozne, pouzi newcamd. (Ako tu uz pisal "nedam")



Děkuji za tvůj příspěvek :89:

nedam
Nováček
Nováček
Příspěvky: 17
Registrován: 05 srp 2010, 14:26

Re: instalace firemvar v satelitu satelite2000HD

Příspěvekod nedam » 30 led 2013, 09:43

hlavne potom ANAVI napis, ci Ti to uz funguje k spokojnosti

Kamo007
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 21 říj 2013, 19:40

Re: instalace firemvar v satelitu satelite2000HD

Příspěvekod Kamo007 » 21 říj 2013, 20:34

Mam prijímač satelite2000HD eco mam (asi) firmware v1.05B, aký mám nahrať firmware aby mi šla karta Irdeto SkyLink doteraz mam CSLink Cryptoworks a ako mam nahrať firmware cez USB. Ešte som to nerobil.
Ďakujem

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: instalace firemvar v satelitu satelite2000HD

Příspěvekod grantec » 22 říj 2013, 09:13

kedze mas staru kartu cslink, novu kartu mas vymenu ICE .
Staci v nastaveni AV povolit prechod emm, nova ICE vymena pojde v pohode bez akejkolvek zmeny.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

s@pro
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 220
Registrován: 25 srp 2012, 13:25
Poděkováno: 1 krát

Re: instalace firemvar v satelitu satelite2000HD

Příspěvekod s@pro » 22 říj 2013, 13:58

Kamo007 píše:Mam prijímač satelite2000HD eco mam (asi) firmware v1.05B, aký mám nahrať firmware aby mi šla karta I-deto SkyLink doteraz mam CSLink Cryptoworks a ako mam nahrať firmware cez USB. Ešte som to nerobil.
Ďakujem



Každpodpádně ve všech případech se doporučuje upgrade softu , udělat továrko a naladit , tzn nepoužívat starý seting

http://www.sapro.cz/ftp/index.php?actio ... =SatElita&

satinst
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 07 dub 2012, 09:49

Re: instalace firemvar v satelitu satelite2000HD

Příspěvekod satinst » 30 říj 2013, 20:12

Dobrý večer. mám doma Satelitu 2000HD a koupil jsem kartu Skylink Standart M7. Bohužel se mi zatím nepodařilo rozchodit premiové kanaly, které by měly být na 2 měsíce zdarma. nahrál jsem i nový fw, tovární nastavení, dal jsem enabled na EMM message, potom i reautorizaci karty apořád nic. nemáte někdo prosím radu? nebo přímo nějaký setting co mě pomůže? Díky moc

BTW jde tato karta přes sateůlitu sdílet na druhou satelitu? díky


Zpět na „Firmware diskuze SatElita 2000HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host