*.avi

Diskuze o firmware.

Moderátor: ShaMan

Odpovědět
Pataz
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 12 bře 2012, 18:00

*.avi

Příspěvek od Pataz »

Zdravím, mám dotaz jestli jde nějak vylepšit SatElita 2000HD abych v něm přehrál filmy ve formátu avi, např. z flashky, externího HDD apod. Předem díky :)



Uživatelský avatar
Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1197
Registrován: 17 lis 2008, 18:04
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 100 poděkování

Re: *.avi

Příspěvek od Thomik1 »

Záleží jakou verz firmwaru máš v přijímači.
Pokud vím ta verze2 podporují přehrávání těchto souborů .


Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

ttl1
Nováček
Nováček
Příspěvky: 32
Registrován: 21 říj 2011, 15:16

Re: *.avi

Příspěvek od ttl1 »

mal som aj 2.14 a teraz 2.10 ale AVI. sa my nepodarilo spustiť stále píše že chybaju codeky alebo také čosi.ale na 2.10 sa my podarilo spustiť MTV DANCE,MTV ROCK,MTV HITS a VH1 na 19.2e . a skúšam bloker zatiaľ bezvýsledne


satelita 2000 hd FW 2.10 motor
SG 2100 plazma Panasonic TH-42 pxe

supersat
Nováček
Nováček
Příspěvky: 92
Registrován: 16 úno 2011, 12:10

Re: *.avi

Příspěvek od supersat »

ttl1 píše:mal som aj 2.14 a teraz 2.10 ale AVI. sa my nepodarilo spustiť stále píše že chybaju codeky alebo také čosi.ale na 2.10 sa my podarilo spustiť MTV DANCE,MTV ROCK,MTV HITS a VH1 na 19.2e . a skúšam bloker zatiaľ bezvýsledne

Zkus nejnovější V2.18B1 píšou vylepšená podpora multimédií
http://sapro.cz/ftp/index.php?action=vi ... y=SatElita



Pataz
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 12 bře 2012, 18:00

Re: *.avi

Příspěvek od Pataz »

Thomik1 píše:Záleží jakou verz firmwaru máš v přijímači.
Pokud vím ta verze2 podporují přehrávání těchto souborů .
No jsem v tomhle ohledu amatér, takže jakou verzi mám to nevím, ale asi verzi 1 když mi avi nejdou. Můžu si nějakfirmware sám upgradovat?



Uživatelský avatar
Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1197
Registrován: 17 lis 2008, 18:04
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 100 poděkování

Re: *.avi

Příspěvek od Thomik1 »

Můžeš ,ale pozor prvně si o tom zde něco přečti .
Když budeš přechátek pak přijdeš o všechny dosud nalazené programy a po nahrání budeš muset proladit a seřadit programy znovu. Včetně nastavení diseqc za předpokladu že máš více lnb na parabole .


Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Odpovědět

Zpět na „Firmware diskuze SatElita 2000HD“