oscam 5932 skyway

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátoři: ShaMan, By.Bob

5738 Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 107
Registrován: 06 črc 2010, 12:09
Poděkováno: 1 krát

oscam 5932 skyway

Příspěvekod 5738 » 11 črc 2012, 19:48

Otazka znie ako zapnut zapisy na kartu ?

Hladam citam studujem skusam a ani jeden som tam este nedostal

mam protokol stapi

Uživatelský avatar
Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1152
Registrován: 17 lis 2008, 18:04
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 93 krát

Re: oscam 5932 skyway

Příspěvekod Thomik1 » 11 črc 2012, 19:54

Přes web rozhraní --- files--oscam.server a nastavit

Kód: Vybrat vše

blockemm-u                    = 0
blockemm-s                    = 0
blockemm-g                    = 0


Nebo přes dcc nebo rcc-- var/tuxbox/config oscam.server upravit to samé
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

5738 Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 107
Registrován: 06 črc 2010, 12:09
Poděkováno: 1 krát

Re: oscam 5932 skyway

Příspěvekod 5738 » 11 črc 2012, 19:58

Thomik1 píše:Přes web rozhraní --- files--oscam.server a nastavit

Kód: Vybrat vše

blockemm-u                    = 0
blockemm-s                    = 0
blockemm-g                    = 0


Nebo přes dcc nebo rcc-- var/tuxbox/config oscam.server upravit to samé


Toto mam uz povolene zapisy cakaju ale na kartu sa nedostanu ....

Uživatelský avatar
Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1152
Registrován: 17 lis 2008, 18:04
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 93 krát

Re: oscam 5932 skyway

Příspěvekod Thomik1 » 11 črc 2012, 20:17

Na jiném oscamu ti to šlo?
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

5738 Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 107
Registrován: 06 črc 2010, 12:09
Poděkováno: 1 krát

Re: oscam 5932 skyway

Příspěvekod 5738 » 11 črc 2012, 20:20

Thomik1 píše:Na jiném oscamu ti to šlo?



ano na nejakom 2xxx od vtedy som skusal bez zapisov tak preto mi je cudne ze co a kde a stale nic

Noro C Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 320
Registrován: 14 dub 2010, 17:05

Re: oscam 5932 skyway

Příspěvekod Noro C » 11 črc 2012, 20:25

skontroluj este v subore oscam conf.

[dvbapi]
enabled = 1
au = 1
boxtype = none
user = dummy
pmt_mode = 4


a v oscam user

[account]
user = dummy
pwd =
group = 1
au = 1
HDBOX9105+,HDBOX9105,HDBOXenibox, formuler f1,f3

5738 Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 107
Registrován: 06 črc 2010, 12:09
Poděkováno: 1 krát

Re: oscam 5932 skyway

Příspěvekod 5738 » 18 črc 2012, 09:52

Noro C píše:skontroluj este v subore oscam conf.

[dvbapi]
enabled = 1
au = 1
boxtype = none
user = dummy
pmt_mode = 4


a v oscam user

[account]
user = dummy
pwd =
group = 1
au = 1



Tak som to pozapinal a zapisy opet nic dnes rano bola karta OFF :-((( a uz ma to zacina ......

5738 Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 107
Registrován: 06 črc 2010, 12:09
Poděkováno: 1 krát

Re: oscam 5932 skyway

Příspěvekod 5738 » 21 črc 2012, 00:11

Opäť je polnoc a karta zase nejde a ani jeden zapis neprešiel ......

poradi niekto niečo aby tie zapisy prechadzali ?

ja som skusil už všetko

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: oscam 5932 skyway

Příspěvekod grantec » 21 črc 2012, 00:25

nesmies na zapisy pouzivat verejny oscam . ak mas kartu so ser. cislom zacinajucim na 420xxxx, tak ti nepojde korektne.
do oscam.dvbapi si dopis
P: 0D96 1
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

5738 Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 107
Registrován: 06 črc 2010, 12:09
Poděkováno: 1 krát

Re: oscam 5932 skyway

Příspěvekod 5738 » 21 črc 2012, 10:39

grantec píše:nesmies na zapisy pouzivat verejny oscam . ak mas kartu so ser. cislom zacinajucim na 420xxxx, tak ti nepojde korektne.
do oscam.dvbapi si dopis
P: 0D96 1



To tam uz davno mam a nic sa nedeje :-(


Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9100PVR“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host