Loader

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátoři: ShaMan, By.Bob

5738 Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 107
Registrován: 06 črc 2010, 12:09
Poděkováno: 1 krát

Loader

Příspěvekod 5738 » 18 lis 2012, 11:59

Hladal som a hladam nejaky softik na nahratie loadera na hd box 9100 a nejako nie a nie nieco najst
metoda z USB a podrzat sipku hore zlyhava a pri citani z USB kluca najdalej nacita po 79 alebo aj menej
otazka znie je take nieco alebo mam problem z HD boxom pamete ?
skusal som aj starsi soft 1.07.XX vycistenie a znova sipka hore a nic nezbehlo to
skusal som aj novsie softy a podobny vysledok

HD Box 9100 a loader 2.23 aktualne

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: Loader

Příspěvekod grantec » 18 lis 2012, 15:56

nahraj opat tu staru verziu .
rozchod box a zvol vyrobne nastavenia.
Opat ho nakonfiguruj - staci naskenovat ejdnu druziciu.
Cez ftp prejdi do adresara /var/ a zmaz vsetko co je v nom
potom opat resatrtni - pri novom starte si opat vytvori spravny obsah /var/
ak bude prijimac funkcny , vypni box a nahraj cez USB pomocou sipky hore novu verziu sw.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

5738 Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 107
Registrován: 06 črc 2010, 12:09
Poděkováno: 1 krát

Re: Loader

Příspěvekod 5738 » 18 lis 2012, 20:34

prijimac bol funkcny a nepomohlo presne ta ista vada došlo na 79 a nic dalej :-(

skusal som to viac krat ......


este pripisem vyskusal som aj najnovsi soft v 1.11.16 a to iste :-(

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: Loader

Příspěvekod grantec » 18 lis 2012, 21:24

nechaj funkcnu verziu a pouzi hdbox clean
trochu j eproblem v tom,ze si nevies dat zobrazit neviditelne subory vo /var/
staci v telnete vypis ls -la
a potom tie neviditelne subory zmazat prikazom rm
prejdi aj do /var/bin- tam mas stale povodne binarky emulatorov, aj ked ich nevidis
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

5738 Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 107
Registrován: 06 črc 2010, 12:09
Poděkováno: 1 krát

Re: Loader

Příspěvekod 5738 » 18 lis 2012, 23:31

skusil som aj toto ale v adresaroch var/bin nebolo nic a ani v var
a to som pre istotu skontroloval aj cez tc a aj cez telnet
zmazal som aj 3 adresare co tam boli spolu o velkosti 204 kb a nende :-((((

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: Loader

Příspěvekod grantec » 19 lis 2012, 13:33

Neplac . Vecer sa mi prihlas. V boxe maj tu funkcnu verziu sw (ten stary). Na PC si nainstaluj program TeamViewer . Maj na PC aj putty a aj RCC. exe.
poriesime cez net.
ale az okolo 18: 00 hodiny.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

5738 Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 107
Registrován: 06 črc 2010, 12:09
Poděkováno: 1 krát

Re: Loader

Příspěvekod 5738 » 19 lis 2012, 22:39

OK tento tyzden som do 22:00 stale prec kedy inokedy sa ti to da ?

grantec píše:Neplac . Vecer sa mi prihlas. V boxe maj tu funkcnu verziu sw (ten stary). Na PC si nainstaluj program TeamViewer . Maj na PC aj putty a aj RCC. exe.
poriesime cez net.
ale az okolo 18: 00 hodiny.

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: Loader

Příspěvekod grantec » 19 lis 2012, 22:42

sak aj vcul, az mas vsetko nachystane :89:
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

5738 Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 107
Registrován: 06 črc 2010, 12:09
Poděkováno: 1 krát

Re: Loader

Příspěvekod 5738 » 19 lis 2012, 22:44

eeeee pracuje sa na tom
zrovna ked to potrebujem stiahnut tak ide vsetko ako posrane :-(((((( milujem telekom

okrem RCC mam vsetko


grantec píše:sak aj vcul, az mas vsetko nachystane :89:

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: Loader

Příspěvekod grantec » 19 lis 2012, 22:54

nic sa nedeje - posli potom sz . a mozeme aj zajtra, ja si cas na teba najdem .
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: Loader

Příspěvekod grantec » 20 lis 2012, 00:57

vyriesene .
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

roboton2
Nováček
Nováček
Příspěvky: 32
Registrován: 29 bře 2011, 19:24

Re: Loader

Příspěvekod roboton2 » 20 lis 2012, 10:33

a kde bol problem? som v tej istej situacii, var zmazany aj od skrytych suborov a pri update mi to ostane stat na 79%

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: Loader

Příspěvekod grantec » 20 lis 2012, 11:34

zalezi od toho v akom stave je prijimac.
Je v stave, ked po kazdom zapnuti ziada update sw z usb kluca ,alebo mas funkcny prijiamc so starym sw ?
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: Loader

Příspěvekod grantec » 20 lis 2012, 19:40

No - ale zas cakat, kym budes reagovat nemienim.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00


Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9100PVR“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti