1.11.16 a Oscam, xcam

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátoři: ShaMan, By.Bob

Uživatelský avatar
dpabox
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 201
Registrován: 21 pro 2009, 09:14

Re: 1.11.16 a Oscam, xcam

Příspěvekod dpabox » 19 pro 2012, 23:31

Ano cez Menu - plugins a modre
Stahovanie cez aktualizacny server nepouzivam, ale dal som si tam adresu reviservis/fw/9200 a pise mi "stazeni selhalo " podobne ako pri pluginoch..
Internet nam urcite funkcny, kedze mam na odskusanie v domacej sieti novy satelit ARIVU 202E / nahrada za SATELITU 2000HD /, ktora ide aj na siet internetu a vsetko funguje / Youtube RSS,....

grantec píše:no uz ma nic nenapada.
zadavas tu adresu cez Menu - plugins a modre ?
a na server pre fw mas pristup ?
VU+UNO 4K, POPCORN HOUR A-200, router NETIS WF 2780

Uživatelský avatar
Steiner
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 599
Registrován: 10 pro 2011, 14:37

Re: 1.11.16 a Oscam, xcam

Příspěvekod Steiner » 20 pro 2012, 09:06

Neni k tomu treba aby si tam mal nejaký funkčný (FAT32 a box ho vidí) usb klúč ? máš ho tam ?
„Cross of Iron“

Uživatelský avatar
dpabox
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 201
Registrován: 21 pro 2009, 09:14

aktualizacne servery

Příspěvekod dpabox » 20 pro 2012, 09:43

Vzdy som to robil na HDBOX 9200, bez USB kluca v noci som skusal podla nocneho doporucenia Granteca
- server up.ellano.sk .....pluginy vidim a daju sa stahovat
- server reviservis.sk/up ... nefungovalo

Teraz rano skusam stahovanie na HDBOX 9200 znova a zistujem zmenu .
Oba servery uz idu !! Pritom som ziadne zmeny nerobil.
Odskusal som to aj na HDBOX 9100 a na nom nejde stahovat ani z elana ani z reviservis.
Odskusam premiestnit HDBOX 9100 na miesto kde mam teraz HDBOX 9200 ci nieje nejaky problem v kabli, alebo v koncovkach.


Steiner píše:Neni k tomu treba aby si tam mal nejaký funkčný (FAT32 a box ho vidí) usb klúč ? máš ho tam ?
VU+UNO 4K, POPCORN HOUR A-200, router NETIS WF 2780

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: 1.11.16 a Oscam, xcam

Příspěvekod grantec » 20 pro 2012, 12:29

mas wifi providera ?
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

Uživatelský avatar
dpabox
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 201
Registrován: 21 pro 2009, 09:14

Re: 1.11.16 a Oscam, xcam

Příspěvekod dpabox » 20 pro 2012, 12:43

Pouzivam pripojenie cez kablovku UPC. Wifi pripojenie zvonku nemam.
Po dnesnych testoch - premiestnenie HDBOX 9200 na miesto kde som mal HDBOX 9100 zistujem, ze 9200 funguje na oba servery /reviservis aj ellano/ DHCP mam vypnuty, vsetky zariadenia v domacej sieti maju pevnu IP adresu.
Preinstaloval som 9100 s poslednym aktualnym fw z nasho servera. Stahovanie pluginnov nefunguje.
Pre spojazdnenie Skylink ICE karty som nainstaloval pluginy MCAS a OSCAM manualne...su vsak starsie ako tie co som cca pred 10 dnami nainstaloval s novym fw do 9200. Dakujem vsetkym co sa zapojili do riesenia mojho problemu

grantec píše:mas wifi providera ?
VU+UNO 4K, POPCORN HOUR A-200, router NETIS WF 2780

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: 1.11.16 a Oscam, xcam

Příspěvekod grantec » 20 pro 2012, 12:52

preinstalovat a vyrobne nastavenia .
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

Uživatelský avatar
dpabox
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 201
Registrován: 21 pro 2009, 09:14

Re: 1.11.16 a Oscam, xcam

Příspěvekod dpabox » 20 pro 2012, 13:01

Presne to som spravil...preinstalovanie a factory reset ...nepomohlo ...nainstaloval som MCAS a OSCAM manualne , satelit s kartou Skylink funguje

grantec píše:preinstalovat a vyrobne nastavenia .
VU+UNO 4K, POPCORN HOUR A-200, router NETIS WF 2780

daxo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 53
Registrován: 22 srp 2009, 14:44

Re: 1.11.16 a Oscam, xcam

Příspěvekod daxo » 22 pro 2012, 15:04

Tak hlásim problém s ďalším pluginom. Coconut sa normálne spustí, ale po prepnutí na kanál v BISS (napr. pltv na 10E) sa hneď sám vypne a už sa nedá zapnúť. Musím najskôr prepnúť na "nie-BISS" kanál. Tam mi je ale coconut na dve veci. Coconut je zo servera od revisa, binárka zo 17.11. Môže niekto potvrdiť, či je ten plugin s posledným FW funkčný?

Uživatelský avatar
dempsey
Odborník
Odborník
Příspěvky: 3594
Registrován: 17 lis 2008, 14:22
Bydliště: KONTAINER ZA NEMOCNICOU
Kontaktovat uživatele:

Re: 1.11.16 a Oscam, xcam

Příspěvekod dempsey » 22 pro 2012, 15:08

Vyčisti box cleanerom a urob všetko odznova. Na sťahovanie použi adresu reviservis.sk/old
Tá je určená pre staršie modely. Teda predpokladám že máš starší model keď píšeš do sekcie pre 9100
Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované

daxo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 53
Registrován: 22 srp 2009, 14:44

Re: 1.11.16 a Oscam, xcam

Příspěvekod daxo » 22 pro 2012, 15:56

Ok, vyskúšam. Box mám cca 2,5 roka, takže som nerobil update prvý krát a nikdy som takéto problémy riešiť nemusel. Asi mu nový FW nesadol. Takže po dlhšej dobe zase použijem cleaner. Môžem ešte vedieť, prečo sa už nové verzie pluginov neobjavujú tu v downloade pre 9100-9200-9300? Alebo pre nové verzie FW netreba novšiu verziu pluginov? Lebo v prípade pluginov uvedených na začiatku vlákna zabrali len verzie z reviservis.sk/up

Uživatelský avatar
dempsey
Odborník
Odborník
Příspěvky: 3594
Registrován: 17 lis 2008, 14:22
Bydliště: KONTAINER ZA NEMOCNICOU
Kontaktovat uživatele:

Re: 1.11.16 a Oscam, xcam

Příspěvekod dempsey » 22 pro 2012, 16:21

V priebehu histórie sa niekolko krát menilo api. Tým aj potreba úpravy pluginov. V posledných verziách by malo všetko fungovať - samozrejme pluginy pre staré a nové verzie sú tiež oddelené a to z dôvodu iného použiteľného priestoru.
Tu v downloade sa pluginy pre inštaláciu z usb objavujú, ale pohodlnejšie je sťahovať ich z servera. reviservis.sk patrí nám / ftp je grantecovo / a ak by bol problém s niektorým z nich môžeš to sem napísať
Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované


Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9100PVR“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host