1.11.16 a Oscam, xcam

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátoři: ShaMan, By.Bob

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: 1.11.16 a Oscam, xcam

Příspěvekod grantec » 17 pro 2012, 21:27

Zaporne hlasy na hdbox ?
Sak mozu byt, urcite s hdboxom niesu vsetci spokojny. nieje to tragedia . Mne hdbox funguje ,aj ked som nedavno musel 9200 hw upgradovat koli 12070 - dal som ho po troch rokoch konecne rodicom .
Ja pouzivam 7110 a 7119 . Tie mi idu, poznam vsetky muchy .
O par ludoch, ktorym som ich doporucil viem,ze ich pouzivaju tiez a nemaju problem . Vselico by som si vedel na hdboxe inak predstavit, ale som rad, ze to funguje, nespekulujem. Skytec je na tom urcite rovnako . Nedavam ziadne minus ani na hdbox, ani na skytec- vsetko je to jeden cert. Ze si da niekto namahu dat minus na hdbox - asi nemaju co robit , potom vypisuju na fora a davaju minusy . Biznis tym nezachrania . Ide sa dalej . Nakoniec. moze to byt aj tak, ze to video ,ktore ziska najviac minusov dostane ako odmenu Skytec napodobenina :)
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

Uživatelský avatar
Steiner
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 599
Registrován: 10 pro 2011, 14:37

Re: 1.11.16 a Oscam, xcam

Příspěvekod Steiner » 17 pro 2012, 22:45

Alebo kosenie trávnika u mňa doma. :106:
Ale len vtedy keď moja žena nebude doma. :D
„Cross of Iron“

Pastoman Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 115
Registrován: 19 kvě 2011, 06:43

Re: 1.11.16 a Oscam, xcam

Příspěvekod Pastoman » 18 pro 2012, 07:48

[quote="grantec“ . Ide sa dalej . Nakoniec. moze to byt aj tak, ze to video ,ktore ziska najviac minusov dostane ako odmenu Skytec napodobenina :)[/quote]

@Grantec:Co uz tak ked nebude Showbox tak sa uspokojim aj s tvojou alternativou. :106:
A to kosenie travnika si Steiner vyhod z hlavy!!! :107:

Pastoman Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 115
Registrován: 19 kvě 2011, 06:43

Re: 1.11.16 a Oscam, xcam

Příspěvekod Pastoman » 18 pro 2012, 18:43

@dempsey- Je tu nejaká slabá navštevnosť :108: , to tu máš iba piatich Hdboxákov čo sťahujú zo serveru a dali mi hlas? :46:

Uživatelský avatar
dempsey
Odborník
Odborník
Příspěvky: 3594
Registrován: 17 lis 2008, 14:22
Bydliště: KONTAINER ZA NEMOCNICOU
Kontaktovat uživatele:

Re: 1.11.16 a Oscam, xcam

Příspěvekod dempsey » 18 pro 2012, 20:51

Podľa nás je návštevnosť ideálna. My nesúťažíme s nikým. Robíme to pre seba :-)
Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované

Uživatelský avatar
dpabox
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 201
Registrován: 21 pro 2009, 09:14

Re: 1.11.16 a Oscam, xcam

Příspěvekod dpabox » 19 pro 2012, 14:44

Preinstaloval som HDBOX 9100 na aktualny softver 1.11.16, instalacia prebehla v poriadku. Po instalacii som dal factory reset a z USB kluca nahral zalohu pred tym vytvorenu.
Pokusam sa teraz nainstalovat zo serveru reviservis.sk/up aj aktualny plugin MCAS a OSCAM. Po stlaceni OK mi stale vypisuje " proces zlyhal " Je nejaky problem so serverom ? Minuly tyzden som to realizoval na HDBOX 9200 uplne bez problemov. Vdaka

Pastoman píše:@dempsey- Je tu nejaká slabá navštevnosť :108: , to tu máš iba piatich Hdboxákov čo sťahujú zo serveru a dali mi hlas? :46:
VU+UNO 4K, POPCORN HOUR A-200, router NETIS WF 2780

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: 1.11.16 a Oscam, xcam

Příspěvekod grantec » 19 pro 2012, 16:07

so serverom nieje problem . aspon teda o tom neviem .
problem je ,ze minuly tyzden si pouzil inu siet pre update.
ak pouzivas wifi providera, ktory vsetkych pusta von cez jednu IP naraz, nemusi to fungovat.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

Pastoman Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 115
Registrován: 19 kvě 2011, 06:43

Re: 1.11.16 a Oscam, xcam

Příspěvekod Pastoman » 19 pro 2012, 16:24

@grantec: Server je v poriadku teraz som skusil stiahnuť Mcas a inštalácia prebehla uspešne.
@dpabox: Možnosti že ti to nejde su tri:
1.to čo vravel grantec?
2.alebo si mi dal negatívny hlas vo vianočnej súťaži video yutube kde prezenrujem tento server a neprešiel si serverovým filtrom negatívneho hlasu?
3.alebo si nehlasoval vo vianočnej súťaži vôbec a neprešiel si serverovým filtrom potenciálneho pozitívneho hlasu? :96: :D :46:

Keď je problém, tak reakcia je okamžitá že? :89:

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: 1.11.16 a Oscam, xcam

Příspěvekod grantec » 19 pro 2012, 17:08

nestras - ziadny filter tam nieje.
viem o tom,ze su problemy, ak pouzivatel ma wifi providera , teda nie internetove pripojenie so standartnym pristupom - vsetky potrebne porty volne.
obcas sa stane chyba pri zadavani znakov v adrese url .
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

Pastoman Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 115
Registrován: 19 kvě 2011, 06:43

Re: 1.11.16 a Oscam, xcam

Příspěvekod Pastoman » 19 pro 2012, 17:24

No však to je to! Nepozrú :Steiner: si poriadne moje video z návodom a potom zadajú url ZLE :31: ! :89:

Uživatelský avatar
Steiner
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 599
Registrován: 10 pro 2011, 14:37

Re: 1.11.16 a Oscam, xcam

Příspěvekod Steiner » 19 pro 2012, 19:15

namiesto:
reviservis.sk/up
zadaj:
reviservis.sk/old
„Cross of Iron“

Uživatelský avatar
dpabox
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 201
Registrován: 21 pro 2009, 09:14

Re: 1.11.16 a Oscam, xcam

Příspěvekod dpabox » 19 pro 2012, 22:41

.... je vecer a az teraz som sa dostal k PC citam odpovede ..... adresy som skusal obe, urcite pisane spravne tak ako uvadza Steiner. Som na normalnej domacej LAN sieti tak ako mam uvedene v podpise - ziadne wifi pre satelity. Hlasovania vo Vianocnej sutazi som sa zucastnil a dal som kladny hlas. HDBOXy 9200 a 9100 su moje preferovane satelity a nemam problemy, az na tento posledny ... zajtra skusim premiestnit satelit na to miesto , kde som pred nedavnom instaloval pluginy na HDBOX 9200 kde to islo.....

Steiner píše:namiesto:
reviservis.sk/up
zadaj:
reviservis.sk/old
VU+UNO 4K, POPCORN HOUR A-200, router NETIS WF 2780

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: 1.11.16 a Oscam, xcam

Příspěvekod grantec » 19 pro 2012, 22:49

potrebujes mat volny preklad portov , aby si sa na update dostal .
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

Uživatelský avatar
dpabox
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 201
Registrován: 21 pro 2009, 09:14

Re: 1.11.16 a Oscam, xcam

Příspěvekod dpabox » 19 pro 2012, 23:08

S routrom co mam som uz dlhe mesiace nic nerobil, mam domacu siet, ktora sa vyuziva aj s Popcornom A200, ktory sluzi aj ako datove ulozisko pre HDBOXy ...

grantec píše:potrebujes mat volny preklad portov , aby si sa na update dostal .
VU+UNO 4K, POPCORN HOUR A-200, router NETIS WF 2780

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: 1.11.16 a Oscam, xcam

Příspěvekod grantec » 19 pro 2012, 23:11

no uz ma nic nenapada.
zadavas tu adresu cez Menu - plugins a modre ?
a na server pre fw mas pristup ?
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00


Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9100PVR“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host