Problém HDbox9100

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátoři: ShaMan, By.Bob

ragnarl
Nováček
Nováček
Příspěvky: 5
Registrován: 27 lis 2010, 16:57

Problém HDbox9100

Příspěvekod ragnarl » 09 pro 2013, 11:46

Dobrý den , používám poslední firmvare a plugin xcam klient uvedený na reviservis.sk a při naladění kmitočtu 12092/H AXN cz mě jde jen zvuk bez obrazu .To samé nastavení mám na HDboxu 7119 a tam mě to hraje normálně . Může mě někdo poradit kde je chyba ? Děkuji

Uživatelský avatar
Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1156
Registrován: 17 lis 2008, 18:04
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 93 krát

Re: Problém HDbox9100

Příspěvekod Thomik1 » 09 pro 2013, 17:23

Klasiku jsi zkoušel. Vymazat celý tp a zkusit naskenovat znova. Popřípadě posun frekvenci ručně na 12090.
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

ragnarl
Nováček
Nováček
Příspěvky: 5
Registrován: 27 lis 2010, 16:57

Re: Problém HDbox9100

Příspěvekod ragnarl » 10 pro 2013, 10:04

Provedl jsem tovární nastavení , ručně naladil frekvenci 12090 a je to stejné. Jde zvuk a černá obrazovka. Další tip prosím.

Uživatelský avatar
Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1156
Registrován: 17 lis 2008, 18:04
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 93 krát

Re: Problém HDbox9100

Příspěvekod Thomik1 » 10 pro 2013, 16:06

No máš dvě možnosti , zkusit jiný FW popřípadě jiný xcam.
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

ragnarl
Nováček
Nováček
Příspěvky: 5
Registrován: 27 lis 2010, 16:57

Re: Problém HDbox9100

Příspěvekod ragnarl » 10 pro 2013, 17:26

To mě také napadlo , ale myslel jsem , že mě někdo doporučí vhodný firmvare nebo plugin. Bojím se abych to nerozvrtal a nezlobilo to. Proto jsem to stáhl z reviservisu.sk kde si myslím , že jsou odzkoušené programy. Jinak dík za snahu každé nakopnutí je dobré.

ragnarl
Nováček
Nováček
Příspěvky: 5
Registrován: 27 lis 2010, 16:57

Re: Problém HDbox9100

Příspěvekod ragnarl » 14 pro 2013, 11:57

Tak pro informaci . Vyčistil jsem box čističem , nahrál firmare 1.11.07 a vše chodí jak má. Přeji všem hezký den.


Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9100PVR“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host