Wifi dongle

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátoři: ShaMan, By.Bob

heroo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 44
Registrován: 06 srp 2010, 22:57

Wifi dongle

Příspěvekod heroo » 07 srp 2010, 18:34

Zdravim Vas vsetkych, moja otazka je ci existuje nejaky zoznam podporovanych wifi USB dongle alebo ani nie a treba skusat? zoznam som nenasiel nikde.
Dakujem
HD BOX 9100,Samsung PS51D550, Popcorn A110 aj ako NAS.
Ucim sa s Lunexom :-)

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: Wifi dongle

Příspěvekod grantec » 07 srp 2010, 19:31

Nech sa paci:
AirBand AWU-54G
AnyGate WKI-XM200UA
Axler LGI-UW150N
BUFFALO WLI-U2-SG
Conceptronic C54RUv2 USB Device
D-Link DWL-G110
D-Link DWL-G122 Rev B1 USB Device
D-Link DWL-G122 Rev C1 USB Device
D-Link DWL-140
EasyLine by Hama Wlan Usb Stick 54Mbit
Gigabyte GN-WB32L
HAMA Wireless LAN USB 2.0 Stick 54 Mbps
IPTIME N100UM
Linksys WUSB54GC USB Device
LogiLink WLAN USB 2.0 Adapter 54 MBit 802.11g
MSI US54EX
Tenda W311U
Unicorn TW-300N
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

Uživatelský avatar
ShaMan
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 637
Registrován: 17 lis 2008, 16:39
Poděkováno: 2 krát

Re: Wifi dongle

Příspěvekod ShaMan » 07 srp 2010, 20:01

Funguje to víc , mně např TP-LINK TL-WN727N
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...

heroo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 44
Registrován: 06 srp 2010, 22:57

Re: Wifi dongle

Příspěvekod heroo » 12 srp 2010, 00:02

Tak som to tam vrazil, zapol, zacalo ratat nieco na displeji, ked to bolo na 20 tak som stratil nervy a zapol to, voila a wifi funguje :-)

Takze doplnujem ze je to Canyon CNP-WF518N1.
Naposledy upravil(a) heroo dne 26 srp 2010, 23:08, celkem upraveno 1 x.
HD BOX 9100,Samsung PS51D550, Popcorn A110 aj ako NAS.
Ucim sa s Lunexom :-)

Uživatelský avatar
gizmosk
Nováček
Nováček
Příspěvky: 30
Registrován: 15 srp 2010, 23:08

Re: Wifi dongle

Příspěvekod gizmosk » 27 srp 2010, 18:04

Zakupil som wifi dongle TP-Link TL-WN727N wifi 150Mbps USB adapter a fsetko slape ako hodinky. Dokonca to mam zapnute na USB hub kde je napojeny aj HDD. Toz mozte pridat do zoznamu aj tento WIFI ako dalsi fungujuci kusok. Enjoy :96:

Uživatelský avatar
trisk
Nováček
Nováček
Příspěvky: 44
Registrován: 22 zář 2009, 02:44

Re: Wifi dongle

Příspěvekod trisk » 29 srp 2010, 19:31

Ak by to niekoho zaujímalo, dnes som skúšal USB WIFI Adapter Edimax IEE 802.11 g Turbo Mode,Wireless Hi - Gain USB Adapter ( EW-7318Ug ).
Všetko fungovalo dobre , môžete rozšíriť databázu adaptérov. :87:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) trisk dne 30 srp 2010, 10:27, celkem upraveno 1 x.
*VU+ULTIMO VTI - HD Glass, HD BOX 9200, FW 1.10.13 FAC, L 1.19, SKYLINK 0D96,T1 -28,2°;23,5°;19,2°;13°,9°,5°,1°;T2 motor SG2100,*
* ASUS Leather 2,5 eSATA USB 500GB ** Plugin: MCAS , XCAM *

heroo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 44
Registrován: 06 srp 2010, 22:57

Re: Wifi dongle

Příspěvekod heroo » 29 srp 2010, 21:16

Toto by mohol niekto trosku spravovat a dat to ako "sticky" pre vsetky HDbox fora...
HD BOX 9100,Samsung PS51D550, Popcorn A110 aj ako NAS.
Ucim sa s Lunexom :-)

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: Wifi dongle

Příspěvekod grantec » 30 srp 2010, 00:11

pockame , kym sa to trosku rozsiri . verim ze viac ako polovica wifi doongle ma rovnaky chip :D
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

edward
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 23 bře 2010, 18:26

Re: Wifi dongle

Příspěvekod edward » 08 zář 2010, 21:50

ShaMan píše:Funguje to víc , mně např TP-LINK TL-WN727N

Mám stejný typ Wifi připojený na HD-Box FS-9200PVR, který však funguje pouze na fw1.07.97. Na žádné vyšší verzi nefunguje, HD-Box ani nerozezná jeho přítomnost.
Domnívám se, že důvodem je vynechání v okně nastavení Wifi parametrů: Typ ověření (u mne WPAPSK) a šifrovací algoritmus (u mne TKIP).
Má někdo jiné poznatky? Může mi někdo poradit co s tím?

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: Wifi dongle

Příspěvekod grantec » 09 zář 2010, 08:30

ano , s WPAPSK nerozozna ziadny usb dongle.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

mr99
Nováček
Nováček
Příspěvky: 15
Registrován: 14 črc 2010, 21:40

Re: Wifi dongle

Příspěvekod mr99 » 02 říj 2010, 13:14

Bezproblémovo funguje aj Intellinet 150N s WPA2PSK. Odskúšané na 9300 a fw 1.8.44.

edward
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 23 bře 2010, 18:26

Re: Wifi dongle

Příspěvekod edward » 02 říj 2010, 15:36

grantec píše:ano , s WPAPSK nerozozna ziadny usb dongle.


Obávám se, že verze fw1.8.44 neumožnuje žádné zabezpečené připojení do sítě WiFi. Zkoušel jsem to s WPA-PSK, WPA-AES, WEP-64bit, WEP-128bit, všechno marně. Musel jsem se vrátit k verzi fw1.7.97 se zabezpečením WPA-PSK a TKIP. Jiné zabezpečení kupř. WEP bylo také nefunkční!
1. Funguje někomu na vyšší verzi než fw1.7.97 vůbec nějaké připojení na WiFi síť? Pokud ano, prosím o sdělení, jak jsou nastaveny perametry sítě.
2. Existuje podrobný popis postupu při nastavování sítí WiFi, které HD Box podporuje, nebo dodavatel je milovníkem šarád a my jsme odkázání na postup "pokus a omyl"?
Uvítám každou radu a zkušenost.

edward
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 23 bře 2010, 18:26

Re: Wifi dongle

Příspěvekod edward » 03 říj 2010, 22:24

Santek píše:WPA wifi funguje, problem bude len u tebe resp s tvojim donglom.

Můžeš mi sdělit jaké WPA máš nastaveno na routeru v síti WiFi? Na mém lze nastavit WPA-TKIP nebo WPA-AES.

edward
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 23 bře 2010, 18:26

Re: Wifi dongle

Příspěvekod edward » 06 říj 2010, 16:58

Santek píše:mam WPA2 AES. Najlahsie pre teba je chod do menu nastavenia siete a stlac modre nech hlada dostupne siete, najde tam tvoje wifi?

Muj router Belkin ADSL Modem Router ma pouze tyto moznosti security: disabled, 64 nebo128 bit WEP, WPA (with Radius Server) a WPA-PSK. V pripade WPA-PSK je mozne kodovani TKIP nebo AES nebo oboji.
Pokud v HD Boxu v nastaveni site spustim "modre" (pred tim vsak nastavim "zelene" WiFi setting) system nenajde a ani nevidi mou sit. Nemám snad nastavovat "zelene" a spustit hned "modre" ? Nebo je pricinou to, ze nemam WPA2 ?
PS. Přešel jsem na jiný router, nastavil zabezpečení na WPA2PSK a WiFi funguje! Díky za spolupráci.

Frantisek
Nováček
Nováček
Příspěvky: 51
Registrován: 26 led 2010, 17:31

Re: Wifi dongle

Příspěvekod Frantisek » 19 bře 2011, 12:58

Dobré odpoledne.Zapojil jsem Canyon CNP-WF518N1 k HD 9200,ale nechce mi ho vůbec najít.FW mám 1.08.75.Můžu se zeptat,v čem by mohl být problém?
HDBox 9200 PVR,Humax CRCI 5500,Skystar2 USB,CS link,Skylink,UPC,Dragon modul


Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9100PVR“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host