fw. 1.08.26

Odkaz na stažení firmware a diskuze k aktuálnímu firmware.

Moderátoři: ShaMan, By.Bob

5738 Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 108
Registrován: 06 črc 2010, 12:09
Poděkováno: 1 krát

fw. 1.08.26

Příspěvekod 5738 » 06 črc 2010, 12:28

Zdravím

Funguje na tomto softe 1.08.26 aj xcam a newcs

alebo treba dat ine pluginy

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: fw. 1.08.26

Příspěvekod grantec » 06 črc 2010, 15:26

funguje .
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

5738 Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 108
Registrován: 06 črc 2010, 12:09
Poděkováno: 1 krát

Re: fw. 1.08.26

Příspěvekod 5738 » 06 črc 2010, 22:34

a ked sa spytam co je to oscam a ako to slape a ako sa konfiguruje nieco som uz precital ked to chapem spravne je to ako xcam

a este mala otazocka neda sa vytvorit plugin ktorym by som dokazal zadavat usera priamo cez dialkove ovladanie na prijimaci

a ci je mozne vytvorit nejaku fukciu vo fw. ktora by dokazala sledovat pripojeneho uzivatela stacilo by len status online a offline a je nejaka IP adresa a podobne

aby sa mi nestalo ze niekedy vypnem prijimac zo siete a z obyvacky pocujem krik " preco to nejde !!!"

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: fw. 1.08.26

Příspěvekod grantec » 07 črc 2010, 08:40

XCam sada konfigurovat cez dilakove ovladanie.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

5738 Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 108
Registrován: 06 črc 2010, 12:09
Poděkováno: 1 krát

Re: fw. 1.08.26

Příspěvekod 5738 » 07 črc 2010, 08:54

grantec píše:XCam sada konfigurovat cez dilakove ovladanie.



ale je to nestabilne ked to mam pustene dlhcsie ako 14 dni tak to zacne blbnut

a niekedy ked prepinam kanali tak to nestiha nacitat vypise kodovany kanal a ale netrva dlho asi cca do 3 sekund a sa to dekoduje

preto rozmyslam nad niecim inym co by toto napriklad nerobilo ide mi oto ci oscam dokaze posielat ECM castejsie napr. kazdych 5 sekund

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: fw. 1.08.26

Příspěvekod grantec » 07 črc 2010, 09:01

aha- to ja som ziadny emualtor nemal ani viac ako tyzden aninstalovany.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

5738 Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 108
Registrován: 06 črc 2010, 12:09
Poděkováno: 1 krát

Re: fw. 1.08.26

Příspěvekod 5738 » 07 črc 2010, 09:06

grantec píše:aha- to ja som ziadny emualtor nemal ani viac ako tyzden aninstalovany.


toto kodovanie spravy aj hned po restarte proste to nestiha nacitat

a po tych 14 dnoch to uz totalne blne ten hd box sa komplet aky keby zahltil a musi sa resetovat

podme k tomu oscamu je to nieco lepsie ako newcs

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: fw. 1.08.26

Příspěvekod grantec » 07 črc 2010, 09:20

Pockaj - ty si sat. forum mylis s Pokecom.
Napis co ti nestiha (lokalna karta alebo share) . Ja sa o Oscame bavit nemusim - vsetko co som k Oscamu pripravil je v downloade- zalezi na Vas, ci si dokazete s tym pomoct .
Ani to "zahltenie" po 14 dnoch nemusim brat vazne - HD9100 mam uz dlhsie ako mesiac zapnuty a ide nostop (cez zalozak, tazke skutocne nonstop )- experimentujem s HD9200 .
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

5738 Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 108
Registrován: 06 črc 2010, 12:09
Poděkováno: 1 krát

Re: fw. 1.08.26

Příspěvekod 5738 » 07 črc 2010, 09:44

týka sa to zdielania a aj karty

na zdielani to robí hneď ako je HD box po reštarte sputený
proste keď to rýchlo prepínam tak niektoré kanáli sa nedekodujú hneď ale asi až po 3 sekundách aspoň ako som si všimol tak to je vždy keď sa prepnem na iný transportér ale rýchlo sa sebou napr. mam 1 - stv1 , 2 - stv2 , 3 - stv3 , 4 - markiza , 5 - doma , 6 - joj , 7 - joj plus , 8 - ct1 , 9 - ct2 a keď prejdem na joj tak vtedy mi to zakóduje na 3 sekundy je to prijímač satelite 2000 HD a robí to aj na arive 200 a sieť je ethernet kábel a ide to cez jeden switch tie som už skúšal aj meniť a nepomohlo

a keď to mám viac ako 14 dní tak to kóduje aj na hd boxe keď to rýchlejšie prepínam a keď to dám na TA3 a prepnem spať na JOJ tak to tiež hodí kódovaná stanice ale tu nepomôže počkať musím prepnúť na inú stanicu JOJ PLUS a už to ide

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: fw. 1.08.26

Příspěvekod grantec » 07 črc 2010, 10:54

Uz rozumiem. To sa mna netyka.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

5738 Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 108
Registrován: 06 črc 2010, 12:09
Poděkováno: 1 krát

Re: fw. 1.08.26

Příspěvekod 5738 » 07 črc 2010, 11:00

grantec píše:Uz rozumiem. To sa mna netyka.



a koho ?

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: fw. 1.08.26

Příspěvekod grantec » 07 črc 2010, 20:25

Sak teba, koho ineho ?
To ,ze prijimac obcas reaguje spomalene viem - je to vtedy, ked je procesor vytazeny nad 75% . Preco sa tak obcas deje - to uz neviem, lebo upravena verzia fw (teda s emulaciou) ma vypnuty telnet log. Deje sa tak ale celkom kludne aj na druhy den po nainstalovani fw - staci si ozaj vsimat.
Dalsia vec- kodovany program . Pri dobre nastavenom servery sa tato hlaska objavi len sporadicky- skor neobjavi, ako objavi. Serverom v tomto pripade povazujem lokalku,aj vzdialeny share. Kym u vzdialeneho je to este ovplyvnene cielenym nastavenim servera, pri lokalke to uz moze byt aj nie celkom vydareny patch sw . Ja mam napriklad server, kde existuje jediny clovek s rate 0 - kolega odtialto -len koli testom, pretoze je partak a aj rozumie co robime, ked testujeme. Ostatni maju smolu - rate 2 ( minimalne 2 sekundy medzi dvomi poziadavkami na ecm) to isti. Ziadne zbesile prepinanie nehrozi ale! nahravanie funguje aj online sledovanie. K tym dvom sekundam potom este treba priratat odozvu siete a vysledok 3 sekundy aj viac je na svete. Napriek tomu sa nestazuju a rovnake rate pouzivam aj ja na mojich prijimacoch ,z mojho vlastneho servera.
Pri lokalnom klientovi pomoze obcas pretaktovanie citacky - poviem priklad- cryptoworks karta je taktovana na 3,57MHz, a ked mi to serverovy sw umozni , pretaktujem ju na 5,00MHz - skutocne rychlejsie reaguje. Ma to jednu nevyhodu , vdaka tomu,ze HDBox ma original Conax citacku, jeho preprogramovanim na UNI citacku, niektore volby frekvencie mozu znemoznit nacitanie karty a niektore karty su jednoducho chranene voci takemuto rieseniu - typickym prikladom su Conax karty, ktore implicitne vyzadaju 3,57MHz a fertig, alebo Nagra 2 a 3 - kde sa zas vyzaduje len 3,68MHz. Ono je to celkom veda a chce to hodiny badania , skumania a hlavne studovania - pretoze mnohe veci uz boli davno vymyslene a preskumane mudrejsimi hlavami ako su tie nase.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

5738 Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 108
Registrován: 06 črc 2010, 12:09
Poděkováno: 1 krát

Re: fw. 1.08.26

Příspěvekod 5738 » 07 črc 2010, 22:10

grantec píše:Sak teba, koho ineho ?
To ,ze prijimac obcas reaguje spomalene viem - je to vtedy, ked je procesor vytazeny nad 75% . Preco sa tak obcas deje - to uz neviem, lebo upravena verzia fw (teda s emulaciou) ma vypnuty telnet log. Deje sa tak ale celkom kludne aj na druhy den po nainstalovani fw - staci si ozaj vsimat.
Dalsia vec- kodovany program . Pri dobre nastavenom servery sa tato hlaska objavi len sporadicky- skor neobjavi, ako objavi. Serverom v tomto pripade povazujem lokalku,aj vzdialeny share. Kym u vzdialeneho je to este ovplyvnene cielenym nastavenim servera, pri lokalke to uz moze byt aj nie celkom vydareny patch sw . Ja mam napriklad server, kde existuje jediny clovek s rate 0 - kolega odtialto -len koli testom, pretoze je partak a aj rozumie co robime, ked testujeme. Ostatni maju smolu - rate 2 ( minimalne 2 sekundy medzi dvomi poziadavkami na ecm) to isti. Ziadne zbesile prepinanie nehrozi ale! nahravanie funguje aj online sledovanie. K tym dvom sekundam potom este treba priratat odozvu siete a vysledok 3 sekundy aj viac je na svete. Napriek tomu sa nestazuju a rovnake rate pouzivam aj ja na mojich prijimacoch ,z mojho vlastneho servera.
Pri lokalnom klientovi pomoze obcas pretaktovanie citacky - poviem priklad- cryptoworks karta je taktovana na 3,57MHz, a ked mi to serverovy sw umozni , pretaktujem ju na 5,00MHz - skutocne rychlejsie reaguje. Ma to jednu nevyhodu , vdaka tomu,ze HDBox ma original Conax citacku, jeho preprogramovanim na UNI citacku, niektore volby frekvencie mozu znemoznit nacitanie karty a niektore karty su jednoducho chranene voci takemuto rieseniu - typickym prikladom su Conax karty, ktore implicitne vyzadaju 3,57MHz a fertig, alebo Nagra 2 a 3 - kde sa zas vyzaduje len 3,68MHz. Ono je to celkom veda a chce to hodiny badania , skumania a hlavne studovania - pretoze mnohe veci uz boli davno vymyslene a preskumane mudrejsimi hlavami ako su tie nase.



Tak to mas pravdu ako ono to ide v pohode len sa netreba blaznit a ako pises ze testujes a podobne tak aj ja som taky testujem a skusam co to da tak preto som sem siel z postrehmi inak uspesne luskam enigmu 2 tak sa ucim :-)


Zpět na „Odkaz na firmware a diskuze k firmware - HD-BOX FS-9100 PVR“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host