fw 1.08.37

Odkaz na stažení firmware a diskuze k aktuálnímu firmware.

Moderátoři: ShaMan, By.Bob

Uživatelský avatar
dempsey
Odborník
Odborník
Příspěvky: 3594
Registrován: 17 lis 2008, 14:22
Bydliště: KONTAINER ZA NEMOCNICOU
Kontaktovat uživatele:

fw 1.08.37

Příspěvekod dempsey » 27 srp 2010, 22:42


Changes :


- Stability on Main SW improved
- Hang-up during long time recording - Fixed
- Hang-up during receiving EPG data - Fixed
- BlindScan function improved :
--> H/V control problem fix.
--> hang-up fix.
- Missing some TP in Auto Scan - Fixed
- German language error - Fixed
- Alarm message appears if storage capacity is not enough for the recording - Improved
- Playback problem of Radio channel recordings - Fixed
- Resolution problem at Zapping Mode Freeze and Resolution Auto mode - Fixed
- PMT File Update/Delete error fix.
- Unicable function - Improved
--> Improtant : Kathrein ESU33 Wall Socket Timing Adjustment will fix by coming SW
--> for Unicable-Protection (Turn off 18V after 400ms)
- Video error at the beginning of PIP - Fixed
- Incorrect PMT data filtering - Fixed
- Incorrect time information during EPG Event Search - Fixed
- Error if pressing Power button during recording - Fixed
- Showing current resolution when you change the resolution to above 576i in PAL TV - Improved
- Timeshift playback function - Improved
- Hang-up when recording multifeed service - Fixed
- Not able to change Audio track of a recording - Fixed
- Saveing the default (wifi-ethernet) configuration in Network Setting - Improved
- Time information of recordings shows the starting time of program - Modified
- User font (font - ttf file) Download via USB Stick add. + improved
--> create font folder and copy to USB Stick
--> Connect USB Stick to STB
--> Menu - System Setup - Data Transfer : Data download from USB Storage or
--> Software Download popup OSD : With left/right Cursor Buttons font folder finding
--> Red Button Download
--> User Font File setup Menu - Configuration - Language Setting
- MHW-EPG exit error - Fixed
- Auto. Timeshift when recording is done (stop) even though Timeshift start setting is Manual - Fixed
- Error in front LED of 430mm twin tunner model - Fixed (9100)
- MDU LNB Setup modified & improved (only for Digitürk Provider - Eutelsat 7°E)
- Boot procedure modified : HDD Check & Start1 improved
- Front Button Brightness Function fix.
- censorship add. & fix. by parental control
--> Menu - Configuration - Parental Control :
--> Censorship No Block, 4, 6, 8, 10, 12, 15, 18


http://www.sapro.cz/ftp/index.php?actio ... ry=HD-BOX&
Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: fw 1.08.37

Příspěvekod grantec » 28 srp 2010, 08:19

pozri si rcS a tam najdes, co vlastne pri starte robi .
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

Uživatelský avatar
7lucas7
Nováček
Nováček
Příspěvky: 52
Registrován: 12 črc 2010, 10:31

Re: fw 1.08.37

Příspěvekod 7lucas7 » 29 srp 2010, 23:59

Takže klasicky: tovární nastavení, instalace FW, tovární nastavení a znovu nový setting.

Satelit se chova stejně jako vychvalovany 1.08.26 vše funguje jak má takže doporučuji přejít na 1.08.37, EMU a vše stabilní i nahrávání a timesetting. konečně!! (verze 34 = děs hrůza) zítra dokončím setřídění setting (Skylink, a UPC kdo bude mít zájem mohu pak poslat FDU :91:
:38:

poznámka instalce nový Fw na maxiboot: u lidí co mají i Enigmu (/a tím maxiboot, to sem i případ já, vše funguje akorat u načítání Fw jsou vidět procenta, ale po restartu a instalaci nove FW uz maxiboot píše jen Update == vypadato jako by se nic nedelo (ale on to opravdu zavadi nutne pockat!!!!! cca 3-4minuty. (u original zavadeciho softu to zde pise opet procenta (coz maxiboot neumi) tak se nelekejte :28: po doinstalaci pak bezi vse jako originalu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) 7lucas7 dne 01 zář 2010, 12:26, celkem upraveno 1 x.
Optibox7750(firmware RYPL105.68_060709_E) HDbox 9100 (linux 1.09.09+Xcam,Mcas z 20.5) LCD Sharp 47 fullHD Parabola Maximum E85 Fe Multifocus (IntelSat,Thor,Astry19° a 23°)

heroo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 44
Registrován: 06 srp 2010, 22:57

Re: fw 1.08.37

Příspěvekod heroo » 30 srp 2010, 22:41

No ked pridem domov tak nainstalujem a vyskusam, ak je to naozaj stabilne tak potom klobukom dole :-) Ten 34 bola katastrofa.
HD BOX 9100,Samsung PS51D550, Popcorn A110 aj ako NAS.
Ucim sa s Lunexom :-)

karamba
Nováček
Nováček
Příspěvky: 29
Registrován: 18 srp 2010, 21:09
Bydliště: morava

Re: fw 1.08.37

Příspěvekod karamba » 31 srp 2010, 12:56

Zdravím,
přes USB flash jsem dal tento fw (původní 1.08.26), vše funguje až na to, že box najednou nevidí USB flash. Tu samou, ze které jsem před tím nahrával tento fw. Zkusil jsem i vypnutí vzadu a nepomohlo. Co udělat aby ji viděl? Chci si zazálohovat data a programy. Dík
HD-Box FS-9100+9105 PVR, Emme Esse Al 80, 2x LNB Inverto twin 19,2 a 23,5 E, Skylink 0D96
TV Panasonic TX-P50GT60 a Philips 32pfl5405, BDP LG BX580, AVR Panasonic SA-XR30, repro 5.1 Magnat Motion 1000

karamba
Nováček
Nováček
Příspěvky: 29
Registrován: 18 srp 2010, 21:09
Bydliště: morava

Re: fw 1.08.37

Příspěvekod karamba » 31 srp 2010, 14:29

Takže jsem zkusil jinou starou flešku a to samé. Vzhledem k tomu že byla prázdná tak jsem ji naformátoval v boxu a vše je OK, box ji našel a zazálohoval jsem vše potřebné. Jinak při update jsem nedělal továrko ani před ani po, myslíte že to má nějaký význam? Mám čistý fw bez jakýchkoliv plugin.
HD-Box FS-9100+9105 PVR, Emme Esse Al 80, 2x LNB Inverto twin 19,2 a 23,5 E, Skylink 0D96
TV Panasonic TX-P50GT60 a Philips 32pfl5405, BDP LG BX580, AVR Panasonic SA-XR30, repro 5.1 Magnat Motion 1000

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: fw 1.08.37

Příspěvekod grantec » 31 srp 2010, 14:43

ma to vyznam ,tak isto ako ma vyznam aj zmazanie zalohy nastaveni .
Inak - k tym USB klucom. Kazde pripojenie ma za nasledok pridanie core suborov na kluc (tam su data zo "stratenych" oblasti disku) . To je novinka,ale problem s nefunkcnym usb klucom som nezaznamenal .
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

heroo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 44
Registrován: 06 srp 2010, 22:57

Re: fw 1.08.37

Příspěvekod heroo » 31 srp 2010, 22:07

grantec píše:ma to vyznam ,tak isto ako ma vyznam aj zmazanie zalohy nastaveni .
Inak - k tym USB klucom. Kazde pripojenie ma za nasledok pridanie core suborov na kluc (tam su data zo "stratenych" oblasti disku) . To je novinka,ale problem s nefunkcnym usb klucom som nezaznamenal .

Mne toto presne robila ta verzia 34... Akykolvek USB aj ten co predtym korektne fungoval som musel naformatovat na HDboxe.
HD BOX 9100,Samsung PS51D550, Popcorn A110 aj ako NAS.
Ucim sa s Lunexom :-)

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: fw 1.08.37

Příspěvekod grantec » 31 srp 2010, 23:06

ano , to som pisal k verzii 1.08.34 . Tu sa bavime o verzii 1.08.37 . V tejto verzii to uz nerobi .
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

henryx
Nováček
Nováček
Příspěvky: 8
Registrován: 16 srp 2010, 21:04

Re: fw 1.08.37

Příspěvekod henryx » 01 zář 2010, 01:06

Nahodil som si tento FW 1.08.37 a po naladeni programov mi nechce skylink karta vobec dekodovat programy. Pred tym som mal FW 1.08.22 a tam to slo dekodovat i kde obcas pri pozerani nejakeho programu sa stalo ze sa obraz zastavil a po chvili zasa spustil. Myslel som ze to novym FW vyriesim.

Skusil som sa vratit aj k FW 1.08.22 ale tam mi to uz tiez nechce dekodovat. Karta je nova kupovana pred tyzdnom.

Dakujem za kazdu radu co s tym.

Uživatelský avatar
dempsey
Odborník
Odborník
Příspěvky: 3594
Registrován: 17 lis 2008, 14:22
Bydliště: KONTAINER ZA NEMOCNICOU
Kontaktovat uživatele:

Re: fw 1.08.37

Příspěvekod dempsey » 01 zář 2010, 01:37

My ale nemôžeme vedieť akú kartu máš a či je vôbec aktivovaná...
Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované

henryx
Nováček
Nováček
Příspěvky: 8
Registrován: 16 srp 2010, 21:04

Re: fw 1.08.37

Příspěvekod henryx » 01 zář 2010, 11:53

dempsey píše:My ale nemôžeme vedieť akú kartu máš a či je vôbec aktivovaná...


Karta je OK. Ono mi to vsetko islo. Prestalo to dekodovat ked som nahodil novy FW. Proste mi nedekoduje programy. Info z citacky karty je taketo:

Typ: CryptoWorks
Label: CryptoWorks
Algo Ver: ff ff 20 08 07
Algo Type: ff ff 20 08 01
CA SYS ID: 0x0d96
Entitlements: Operator: FFFF

Uživatelský avatar
dempsey
Odborník
Odborník
Příspěvky: 3594
Registrován: 17 lis 2008, 14:22
Bydliště: KONTAINER ZA NEMOCNICOU
Kontaktovat uživatele:

Re: fw 1.08.37

Příspěvekod dempsey » 01 zář 2010, 12:00

Karta neni ok - karta je problém pretože je to ICE karta / 0D96 / a neprešli Ti na ňu oprávnenia po promo režime.
Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované

henryx
Nováček
Nováček
Příspěvky: 8
Registrován: 16 srp 2010, 21:04

Re: fw 1.08.37

Příspěvekod henryx » 01 zář 2010, 12:05

dempsey píše:Karta neni ok - karta je problém pretože je to ICE karta / 0D96 / a neprešli Ti na ňu oprávnenia po promo režime.


A co sa da s tym teraz robit?

Uživatelský avatar
dempsey
Odborník
Odborník
Příspěvky: 3594
Registrován: 17 lis 2008, 14:22
Bydliště: KONTAINER ZA NEMOCNICOU
Kontaktovat uživatele:

Re: fw 1.08.37

Příspěvekod dempsey » 01 zář 2010, 12:15

Ja ICE kartu nemám tak budeš musieť počkať na niekoho iného
Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované


Zpět na „Odkaz na firmware a diskuze k firmware - HD-BOX FS-9100 PVR“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host