newcamd alebo cccam ako klient v oscame

Diskuze o Enigmě2.

Moderátoři: ShaMan, By.Bob

Uživatelský avatar
robino2580
Nováček
Nováček
Příspěvky: 113
Registrován: 10 úno 2011, 18:06

newcamd alebo cccam ako klient v oscame

Příspěvekod robino2580 » 12 úno 2012, 01:58

Ahojte, chcel by som vas poprosit o radu, rad by som sa pripojil na OSCAM server na ktorom bezi CCCAM a NEWCAMD v lokalnej sieti z PKT HAARP Enigma2 v3c. Uz som kadeco precital aj vyskusal ale stale sa mi nedari. Poradte mi prosim. Dakujem :89:


HDBOX FS9300 > PKT HAARP Enigma2 v3c
ICECRYPT S4000 (HDBOX FS9300), FW v1.11.57, Skylink ICE, OSCAM 1.20 build #6426, interný TIME-SHIFT 80GB HDD, externý NAS

Noro C Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 320
Registrován: 14 dub 2010, 17:05

Re: newcamd alebo cccam ako klient v oscame

Příspěvekod Noro C » 12 úno 2012, 07:42

HDBOX9105+,HDBOX9105,HDBOXenibox, formuler f1,f3

Uživatelský avatar
robino2580
Nováček
Nováček
Příspěvky: 113
Registrován: 10 úno 2011, 18:06

Re: newcamd alebo cccam ako klient v oscame

Příspěvekod robino2580 » 12 úno 2012, 11:00

Noro C píše:http://www.forum.satdigitalne.cz/viewtopic.php?f=9&t=9785


Dakujem ale tato linka nikam nevedie :94:
ICECRYPT S4000 (HDBOX FS9300), FW v1.11.57, Skylink ICE, OSCAM 1.20 build #6426, interný TIME-SHIFT 80GB HDD, externý NAS

onisud
Nováček
Nováček
Příspěvky: 109
Registrován: 26 čer 2010, 22:53

Re: newcamd alebo cccam ako klient v oscame

Příspěvekod onisud » 12 úno 2012, 11:21

robino2580 píše:Ahojte, chcel by som vas poprosit o radu, rad by som sa pripojil na OSCAM server na ktorom bezi CCCAM a NEWCAMD v lokalnej sieti z PKT HAARP Enigma2 v3c. Uz som kadeco precital aj vyskusal ale stale sa mi nedari. Poradte mi prosim. Dakujem

Nie je nic jednoduchsie, nainstaluj mgcamd, do var/keys umiestni subor newcamd.list s riadkom CWS = IP_adresa port meno heslo 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 lan . Parametre zadaj tie, ktore su definovane v oscame pre newcamd, ak je to vzdialeny server, namiesto lan zadaj wan.
DM800, HD-BOX FS7110, Toroid90 - 28E-4W, Samsung LE40B650 - obcas testujem HD-Box 9100

Uživatelský avatar
robino2580
Nováček
Nováček
Příspěvky: 113
Registrován: 10 úno 2011, 18:06

Re: newcamd alebo cccam ako klient v oscame

Příspěvekod robino2580 » 12 úno 2012, 12:57

onisud píše:
robino2580 píše:Ahojte, chcel by som vas poprosit o radu, rad by som sa pripojil na OSCAM server na ktorom bezi CCCAM a NEWCAMD v lokalnej sieti z PKT HAARP Enigma2 v3c. Uz som kadeco precital aj vyskusal ale stale sa mi nedari. Poradte mi prosim. Dakujem

Nie je nic jednoduchsie, nainstaluj mgcamd, do var/keys umiestni subor newcamd.list s riadkom CWS = IP_adresa port meno heslo 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 lan . Parametre zadaj tie, ktore su definovane v oscame pre newcamd, ak je to vzdialeny server, namiesto lan zadaj wan.



Dakujem za pomoc. Nainstaloval som MGCAMD a stale to neslo. Nakoniec bola chyba na serveri :106:
ICECRYPT S4000 (HDBOX FS9300), FW v1.11.57, Skylink ICE, OSCAM 1.20 build #6426, interný TIME-SHIFT 80GB HDD, externý NAS

Uživatelský avatar
robino2580
Nováček
Nováček
Příspěvky: 113
Registrován: 10 úno 2011, 18:06

Re: newcamd alebo cccam ako klient v oscame

Příspěvekod robino2580 » 12 úno 2012, 21:55

Dlho som sa netesil. Skusil som MGCAMD 1.38 a spociatku to vyzeralo dobre, ale to bolo iba chvilku. Pripojil som sa na OSCAM server ale neviem preco po prepnutina iny program mi uz prestal fungovat a dokonca zamrzal. Nie je mozne pouzit OSCAM aj ako klient? Mam jeden OSKAM ktory mi pekne bezi s SKYLINK ICE kartou. Bolo by mozne ho nakonfigurovat ako klienta pre vdialeny server? Aj sa mi podarilo ho nastavit a pripojil sa mi na NEWSCAMD server vo vzdialenom OSCAME, ale aj ked je pripojeny moje konto na serveri je stale offline. Poradte mi prosim. Moc dakujem.
ICECRYPT S4000 (HDBOX FS9300), FW v1.11.57, Skylink ICE, OSCAM 1.20 build #6426, interný TIME-SHIFT 80GB HDD, externý NAS

Uživatelský avatar
mirny
Nováček
Nováček
Příspěvky: 94
Registrován: 14 črc 2010, 20:13
Bydliště: Mily Way

Re: newcamd alebo cccam ako klient v oscame

Příspěvekod mirny » 12 úno 2012, 22:11

isteze to ide, oscam pracuje aj ako server aj ako klient, pouzivam dlhu dobu bez problemu
HD-BOX FS-9200 [Oscam #6426], Sky Star2, Sky Star HD2 USB CI [Hadu 0.1.2.6,
Vplug 2.4.6, Acamd 0.6.1.8] , Diablo2 Ipnosys 0.36, Gital/CW+UPC, Parabola 1:
90Fe + Stab HH-90, Parabola 2: 85Al, 5E-0,8W/1W-4/5W-12,5W. Duolabs CAS3

Uživatelský avatar
robino2580
Nováček
Nováček
Příspěvky: 113
Registrován: 10 úno 2011, 18:06

Re: newcamd alebo cccam ako klient v oscame

Příspěvekod robino2580 » 13 úno 2012, 12:10

mirny píše:isteze to ide, oscam pracuje aj ako server aj ako klient, pouzivam dlhu dobu bez problemu


Dakujem este raz za pomoc. Pochopil som ako to v OSCAMe funguje a doplnil som OSCAM od MartinK, ktory si mozete stihnut v sekcii pre pluginy do ENIGMA2 o potrebne udaje k pripojeniu na server a ono to krasne funguje ;) ak by sa niekto potreboval pripojit na NEWCAMD beziaci na OSCAME, myslim ze budem schopny poradit aj ja.
ICECRYPT S4000 (HDBOX FS9300), FW v1.11.57, Skylink ICE, OSCAM 1.20 build #6426, interný TIME-SHIFT 80GB HDD, externý NAS

miro232
Nováček
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 20 led 2012, 23:22

Re: newcamd alebo cccam ako klient v oscame

Příspěvekod miro232 » 24 bře 2012, 14:44

robino2580 píše:
mirny píše:isteze to ide, oscam pracuje aj ako server aj ako klient, pouzivam dlhu dobu bez problemu


Dakujem este raz za pomoc. Pochopil som ako to v OSCAMe funguje a doplnil som OSCAM od MartinK, ktory si mozete stihnut v sekcii pre pluginy do ENIGMA2 o potrebne udaje k pripojeniu na server a ono to krasne funguje ;) ak by sa niekto potreboval pripojit na NEWCAMD beziaci na OSCAME, myslim ze budem schopny poradit aj ja.



Prosím o pomoc, kam mám doplnit údaje k pripojeniu na server? Oscam mi beží. Dík.

Uživatelský avatar
robino2580
Nováček
Nováček
Příspěvky: 113
Registrován: 10 úno 2011, 18:06

Re: newcamd alebo cccam ako klient v oscame

Příspěvekod robino2580 » 25 bře 2012, 20:53

miro232 píše:
robino2580 píše:
mirny píše:isteze to ide, oscam pracuje aj ako server aj ako klient, pouzivam dlhu dobu bez problemu


Dakujem este raz za pomoc. Pochopil som ako to v OSCAMe funguje a doplnil som OSCAM od MartinK, ktory si mozete stihnut v sekcii pre pluginy do ENIGMA2 o potrebne udaje k pripojeniu na server a ono to krasne funguje ;) ak by sa niekto potreboval pripojit na NEWCAMD beziaci na OSCAME, myslim ze budem schopny poradit aj ja.



Prosím o pomoc, kam mám doplnit údaje k pripojeniu na server? Oscam mi beží. Dík.


Dôležité je aby si mal pripravý server a samozrejme aj vyrobeného usera na serveri. Pošlem ti moje konfiguraky ak maš záujem. Dôežitý údaj, neviem prečo ale dobre mi beži ako klient iba OSCAM 6145
ICECRYPT S4000 (HDBOX FS9300), FW v1.11.57, Skylink ICE, OSCAM 1.20 build #6426, interný TIME-SHIFT 80GB HDD, externý NAS

miro232
Nováček
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 20 led 2012, 23:22

Re: newcamd alebo cccam ako klient v oscame

Příspěvekod miro232 » 25 bře 2012, 22:09

Ano, záujem samozrejme mám, pošli mi to prosím. Oscam 6145 mi beží .

sofiakerry
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 06 zář 2016, 13:09
Bydliště: UK
Kontaktovat uživatele:

Re: newcamd alebo cccam ako klient v oscame

Příspěvekod sofiakerry » 21 črc 2017, 06:13

To answer some of your questions precisely we would need to see your configs, buddy. Also let us know if the local box is using oscam, CCcam, mgcamd etc.


Zpět na „Diskuze E2 pro HD-BOX“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host