nove E2?

Diskuze o Enigmě2.

Moderátoři: ShaMan, By.Bob

djqixo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 33
Registrován: 28 kvě 2010, 13:25

nove E2?

Příspěvekod djqixo » 15 říj 2012, 20:54

Zdravim.
Neviete ci je nejaka nova E2 na hd box 9200?
Ak je mozete ju sem dat?
Dakujem...
HD BOX FS-9200 PVR
HD-BOX FS-7110 HD

Uživatelský avatar
robino2580
Nováček
Nováček
Příspěvky: 113
Registrován: 10 úno 2011, 18:06

Re: nove E2?

Příspěvekod robino2580 » 15 říj 2012, 21:09

djqixo píše:Zdravim.
Neviete ci je nejaka nova E2 na hd box 9200?
Ak je mozete ju sem dat?
Dakujem...


skus http://images.hdmedia-universe.com/hdbox/ , alebo PKT NEBULA v3 ale nejak im poslednych par dni nefunguje web
ICECRYPT S4000 (HDBOX FS9300), FW v1.11.57, Skylink ICE, OSCAM 1.20 build #6426, interný TIME-SHIFT 80GB HDD, externý NAS

soki
Nováček
Nováček
Příspěvky: 25
Registrován: 15 pro 2009, 22:05

Re: nove E2?

Příspěvekod soki » 30 pro 2012, 09:19

mate niekto tuto verziu v3? po grafickej stranke sa mi paci,ale bohuzial tam neviem rozbehat oscam. mate niekto tuto verziu nahodenu? ak hej,ktory oscam vam v nej funguje. skusil som snad 20 oscamov a ziadny mi nedekoduje.

onisud
Nováček
Nováček
Příspěvky: 109
Registrován: 26 čer 2010, 22:53

Re: nove E2?

Příspěvekod onisud » 30 pro 2012, 13:42

soki píše:mate niekto tuto verziu v3? po grafickej stranke sa mi paci,ale bohuzial tam neviem rozbehat oscam. mate niekto tuto verziu nahodenu? ak hej,ktory oscam vam v nej funguje. skusil som snad 20 oscamov a ziadny mi nedekoduje.

Ak si dobre pamatam, cez toho zabudovaneho cam managera sa mi tiez nepodarilo rozbehnut ziadny server. Skus to cez GSU, aj ked nie som si isty, ci pojde korektne nainstalovat (viem, ze v niektorej verzii E2 mi to neslo). Ja som v kazdom pripade pre viacere problemy zostal pri PKT verzii Nebula v2, ktora mi ide v podstate spolahlivo uz niekolko mesiacov.
DM800, HD-BOX FS7110, Toroid90 - 28E-4W, Samsung LE40B650 - obcas testujem HD-Box 9100

Uživatelský avatar
robino2580
Nováček
Nováček
Příspěvky: 113
Registrován: 10 úno 2011, 18:06

Re: nove E2?

Příspěvekod robino2580 » 03 led 2013, 11:14

soki píše:mate niekto tuto verziu v3? po grafickej stranke sa mi paci,ale bohuzial tam neviem rozbehat oscam. mate niekto tuto verziu nahodenu? ak hej,ktory oscam vam v nej funguje. skusil som snad 20 oscamov a ziadny mi nedekoduje.


toto zarucene funguje aj v NEBULA v3 viewtopic.php?f=224&t=9373
ICECRYPT S4000 (HDBOX FS9300), FW v1.11.57, Skylink ICE, OSCAM 1.20 build #6426, interný TIME-SHIFT 80GB HDD, externý NAS

djqixo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 33
Registrován: 28 kvě 2010, 13:25

Re: nove E2?

Příspěvekod djqixo » 03 led 2013, 11:21

robino2580 píše:
soki píše:mate niekto tuto verziu v3? po grafickej stranke sa mi paci,ale bohuzial tam neviem rozbehat oscam. mate niekto tuto verziu nahodenu? ak hej,ktory oscam vam v nej funguje. skusil som snad 20 oscamov a ziadny mi nedekoduje.


toto zarucene funguje aj v NEBULA v3 viewtopic.php?f=224&t=9373


Suhlasim s robino2580 ja som na tom oscame a E2 v3 uz par mesiacov a zatial vsetko fici ako ma. Funguje aj streaming po sieti...
HD BOX FS-9200 PVR
HD-BOX FS-7110 HD


Zpět na „Diskuze E2 pro HD-BOX“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host