E2 instalacia do flash

Diskuze o Enigmě2.

Moderátoři: ShaMan, By.Bob

fatter
Nováček
Nováček
Příspěvky: 54
Registrován: 30 dub 2009, 12:42

E2 instalacia do flash

Příspěvekod fatter » 24 úno 2013, 16:37

Ahojte,mam otazku,ako nainstalovat e2 do flash a nie na usb? Precital som tu snad vsetko ale asi som to prehliadol.Pomocou AF recovery tool som nainstaloval Maxiuboot. Mam stiahnuty e2 pkt v3.A co dalej?

skipy Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 49
Registrován: 24 úno 2011, 00:33

Re: E2 instalacia do flash

Příspěvekod skipy » 24 úno 2013, 19:36

PKT image su pre tento primac len do USB. Existuju nejake stare AAF ale tie su 2-3 roky stare. Z usb to mas vyhodnejsie. Mozes pouzivat a testovat viac image vo viacerych particiach toho isteho USB a zaroven ked sa nieco pokazi vytiahnes kluc a nabehne original fw.
Octagon SF4008 2x SAT,1x DVBT, EGAMI+Multiboot
HDBOX FS-9100, Enigma2 Hyperion 5.4

fatter
Nováček
Nováček
Příspěvky: 54
Registrován: 30 dub 2009, 12:42

Re: E2 instalacia do flash

Příspěvekod fatter » 24 úno 2013, 20:11

Aha ok a nema to nejaku nevyhodu?Tusim sa tu niekde pisalo ze z usb je e2 potom pomalsie

skipy Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 49
Registrován: 24 úno 2011, 00:33

Re: E2 instalacia do flash

Příspěvekod skipy » 24 úno 2013, 21:03

Skor by som povedal ze to ma len vyhody, tak ako som uz pisal. Zaroven je omnoho viac veci co sa daju uzivatelsky upravit.(pokial vies co robis na USB upravis ktorykolvek subor systemu). A co sa tyka rychlosti, tak na tomto CPU som rychlost E2 vo flash neskusal, ale ked budes pozivat slusny USB (ja pouzivam Corsair GT 8gb) PKT image ti pojde velmi svizne. HDMU mi pride trocha pomalsie, ale nemci zbytocne blbnu s narocnymi skinmi ( hlavne ten Default).

Jedine co je voci povodnemu fw urcite pomalsie je kompletny boot systemu (cca 120s) , ale ved vypinat staci do standby... :28:
Octagon SF4008 2x SAT,1x DVBT, EGAMI+Multiboot
HDBOX FS-9100, Enigma2 Hyperion 5.4

skipy Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 49
Registrován: 24 úno 2011, 00:33

Re: E2 instalacia do flash

Příspěvekod skipy » 24 úno 2013, 21:14

Octagon SF4008 2x SAT,1x DVBT, EGAMI+Multiboot
HDBOX FS-9100, Enigma2 Hyperion 5.4

fatter
Nováček
Nováček
Příspěvky: 54
Registrován: 30 dub 2009, 12:42

Re: E2 instalacia do flash

Příspěvekod fatter » 26 úno 2013, 10:42

ok dakujem tak sa pustim do toho

fatter
Nováček
Nováček
Příspěvky: 54
Registrován: 30 dub 2009, 12:42

Re: E2 instalacia do flash

Příspěvekod fatter » 27 úno 2013, 12:37

Apropo ked uz tam budem mat E2, ako nainstalujem nejaky plugin?Najradsej by som cccam 2.3.0 ak sa da.Alebo sa da iba oscam?

skipy Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 49
Registrován: 24 úno 2011, 00:33

Re: E2 instalacia do flash

Příspěvekod skipy » 27 úno 2013, 13:25

Pluginy sa daju stiahnut cez menu, alebo nahratim instalacneho balika cez FTP a potom spustenim rucnej instalacie.

cccam 2.3.0 pre pre SH4 (hdboxy) nieje. Treba pouzit napr spominany Oscam, ktory sam na tento ucel pouzivam a bezi to fajn.
Octagon SF4008 2x SAT,1x DVBT, EGAMI+Multiboot
HDBOX FS-9100, Enigma2 Hyperion 5.4

fatter
Nováček
Nováček
Příspěvky: 54
Registrován: 30 dub 2009, 12:42

Re: E2 instalacia do flash

Příspěvekod fatter » 13 bře 2013, 13:52

Ok a ktory oscam pouzivas? Prechadzaju zapisy? Teraz tam mam nejaky starsi oscam ktory sice slape bez problemov,akurat ze neprechadzaju zapisy,takze furt musim davat kartu nacitat do stareho openboxu

skipy Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 49
Registrován: 24 úno 2011, 00:33

Re: E2 instalacia do flash

Příspěvekod skipy » 13 bře 2013, 19:20

Pouzivam Oscam ymod 18t35 sh4. Predtym som mal dlho 18t20, ktora bola tiez fajn. Ine verzie nemam overene. Akurat 18t34 nema citanie karty. Zapisy mozes mat zakazane v configoch, ale nespravna konfiguracia.
Octagon SF4008 2x SAT,1x DVBT, EGAMI+Multiboot
HDBOX FS-9100, Enigma2 Hyperion 5.4

fatter
Nováček
Nováček
Příspěvky: 54
Registrován: 30 dub 2009, 12:42

Re: E2 instalacia do flash

Příspěvekod fatter » 16 bře 2013, 17:44

Vsetko som spravil ako treba,v boxe mam Maxi uboot,na usb mam e2,ale ked zapnem box a dam boot z usb2 (kde mam e2) tak dookola vypisuje tdt maxi uboot-usb2-booting, ale nic sa nedeje.Co tomu asi chyba?

Uživatelský avatar
bastlir1
Nováček
Nováček
Příspěvky: 119
Registrován: 21 led 2011, 00:34

Re: E2 instalacia do flash

Příspěvekod bastlir1 » 16 bře 2013, 20:16

fatter píše:Vsetko som spravil ako treba,v boxe mam Maxi uboot,na usb mam e2,ale ked zapnem box a dam boot z usb2 (kde mam e2) tak dookola vypisuje tdt maxi uboot-usb2-booting, ale nic sa nedeje.Co tomu asi chyba?

A nezobrazuje se ti tam při bootování hláška, co máš dělat, když je obrazovka černá?
TV Samsung UE64D6530, STB1-Dreambox7000s, STB2-HD-Box TS-9105, MMC EMTEC Movie Cube D850H + 2x NAS server, Onkyo TX-NR616.

fatter
Nováček
Nováček
Příspěvky: 54
Registrován: 30 dub 2009, 12:42

Re: E2 instalacia do flash

Příspěvekod fatter » 16 bře 2013, 20:26

Na obrazovke nepise nic.Iba na displeji sa zobrazuje boot/usb2/maxi uboot. Neviem co robim zle,ved vsetko islo bez problemov podla navodu od granteca.Iba nabootovat to nechce kua.


Zpět na „Diskuze E2 pro HD-BOX“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host