Titan od AAF

Diskuze o Enigmě2.

Moderátoři: ShaMan, By.Bob

Uživatelský avatar
galm
Nováček
Nováček
Příspěvky: 42
Registrován: 12 lis 2009, 23:56
Bydliště: SVK
Kontaktovat uživatele:

Titan od AAF

Příspěvekod galm » 18 črc 2011, 10:26

http://www.aaf-digital.info/forum/showt ... Titan-Info
a ja ze preco si chlapci z AAF davaju s novym image nacas :D
xTrend et8K, ATV, scam freesat, mediaportal, CSFD, Samsung 1TB, Multibeam E85 (23.5E+19.2E+13E+0.8W)
AB 450HD, skylink vymena, Offset 90 (28.2E+23.5E+19.2E)
RIP: VU+Duo, OpenBox X820

"poriadok je pre blbcov, inteligent zvladne aj chaos"

Uživatelský avatar
ShaMan
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 637
Registrován: 17 lis 2008, 16:39
Poděkováno: 2 krát

Re: Titan od AAF

Příspěvekod ShaMan » 04 lis 2011, 20:09

Zkoušel už někdo nový tiTan ?
tiTan pre Alpha v1.2a
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...

mmirousek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 269
Registrován: 29 zář 2009, 09:51

Re: Titan od AAF

Příspěvekod mmirousek » 04 lis 2011, 21:06

zkoušel jsem ten předchozí, na tento se chystám až bude mít žena odpolední, což je po neděli :)
HDBOX FS-9200, InetBox 300, motor SG2100,LNB Quad, Panasonic P42X10Y, SAMSUNG T220HD LCD 22"

Uživatelský avatar
galm
Nováček
Nováček
Příspěvky: 42
Registrován: 12 lis 2009, 23:56
Bydliště: SVK
Kontaktovat uživatele:

Re: Titan od AAF

Příspěvekod galm » 13 úno 2013, 07:54

Ak to tu uz je, tak sa dopredu ospravedlnujem -dlhsie som totiz nebol v tejto sekcii-, ale davam do pozornosti novsiu verziu TitanNit-u 1.24:
http://www.aaf-digital.info/forum/downloads.php?do=file&id=969 (je tam nutnost prihlasenia na aaf-digital.info)

Jedna sa o verziu pre Atevio 7000, ktora je "zhodna" s HD-Box 9200, pred instalaciou treba zmenit resellera a pri samotnej instalacii je potrebny posledny Fortis bootloader 1.54, obsahuje ho napr. AAFrecovery 4.6 (http://www.aaf-digital.info/forum/downloads.php?do=file&id=583)
subor *.ird nakopirovat na USB (FAT32), vypnut sietovy vypinac, zasunut USB vpredu/ vzadu, zapnut sietovy vypinac + drzat tlacidlo Ch+ cca na 5s, na displayi sa objavi bootloader-scan USB mozete pustit tlacidlo Ch+, po instalacii sa musi prijimac restartovat
POCA INSTALACIE NEVYPINAT ZO SIETE A NIC NESTLACAT!

Toto je verzia free, ktora podporuje "len" CI Moduly, nahravanie, ... atd.
Pokial chce niekto vyuzivat aj on-line moznosti, tak sa musi zaregistrovat a zaplatit jednorazovy licencny poplatok 15€ http://www.atemio.de/de/news/299-titannit-upgrade-fuer-atevio-av-700-hd-av-7000-hd-pvr-und-av-7500-hd-pvr-verfuegbar.html

Prajem prijemne sledovanie.


Atevio 7000 TitanNit 1.24 als IRD
Ab heute wird es ein IRD Image geben für die Atevio 7000 und die Atevio 700 mit der TitanNit Edition 1.24.
Dafür wird der orginal Fortis Bootloader benötig der neuesten Version, damit ihr das IRD flashen könnt mit einem USB Stick.
Atevio 7000 = 1.54
Dieser liegt mit im Downloadpacke dabei.
Falls kein orginal Bootloader von Fortis installiert ist,
solltet ihr dies mit den AAF Recoverytool für die Atevio 7000 nachholen.
http://www.aaf-digital.info/forum/do...do=file&id=583
Mit dieser kostenlosen IRD Version können die Grundfunktionen getestet werden:
CI Module mit ABOs, Tuner, zappen, Aufnahmen...usw.
Wer die Online - Funktionen benötigt, kann sich bei Atemio seine Version ab Montag eintragen lassen.
Es wird wie bei der Atemio 7500 eine Lizenzgebühr von 15€ zu zahlen sein.
Ihr könnt also erst mal in Ruhe testen ob alles passt und dann bei gefallen euch eine Lizenz bestellen.
Diese wird in der Regel in ca 24h aktiv außer am Wochenende, da dauert die Bearbeitungszeit wegen der Öffnungszeiten länger.
Wenn ihr Freitag abend bis 18.00 Uhr bestellt, bekommt ihr Montag die Antwort von Atemio und könnt eure Version offline aktivieren.
Offline-Installation der TitanNit-Software vom USB Stick
Es muß der Bootloader 1.54 installiert sein, bevor Sie das IRD-Image installieren.
Kopieren Sie die Datei mit der Endung .ird auf einen FAT oder FAT32 formatierten USB-Speicher
(manche USB-Speicher Sticks sind ungeeignet sollte die Installation nicht funktionieren bitte einen Anderen probieren)
Schalten Sie das Netzteil an Ihrem Atemio 7000 aus.
Stecken Sie ihr USB Stick vorn unter der Frontklappe in den USB-Steckplatz oder hinten im USB-Steckplatz ihrer Box.
Schalten Sie das Netzteil wieder ein und halten Sie dabei die CH^ -Taste am Gerät für ca. 5 Sekunden gedrückt.
Bootloader 1.54 erscheint im Display und danach Scan USB, jetzt können sie die CH^ Taste loslassen.
Die IRD-Installation wird somit eingeleitet vom USB Stick.
Der Receiver muß nach Abschluss der Installation neu gestartet werden.
Hinweis: Ziehen während der Installation auf keinen Fall den Netzteilstecker und schalten sie das Gerät nicht aus,
da dies zu einer Beschädigung des Receivers führen kann.
xTrend et8K, ATV, scam freesat, mediaportal, CSFD, Samsung 1TB, Multibeam E85 (23.5E+19.2E+13E+0.8W)
AB 450HD, skylink vymena, Offset 90 (28.2E+23.5E+19.2E)
RIP: VU+Duo, OpenBox X820

"poriadok je pre blbcov, inteligent zvladne aj chaos"

Uživatelský avatar
forsajd
Nováček
Nováček
Příspěvky: 59
Registrován: 28 dub 2010, 14:30

Re: Titan od AAF

Příspěvekod forsajd » 23 úno 2013, 12:51

Tak som TitanNit 1.24 free stiahol nahodil a vyskusal.
Ak ma nie kdo nejake otazky rad zodpoviem.
HD-BOX FS-9200 PKT E2 HYPERION , VU DUO

Uživatelský avatar
galm
Nováček
Nováček
Příspěvky: 42
Registrován: 12 lis 2009, 23:56
Bydliště: SVK
Kontaktovat uživatele:

Re: Titan od AAF

Příspěvekod galm » 27 úno 2013, 14:12

no ked nikto nic, tak mna by zaujimalo, ci ostavas pri NIT-e, alebo si sa vratil k PKT?
xTrend et8K, ATV, scam freesat, mediaportal, CSFD, Samsung 1TB, Multibeam E85 (23.5E+19.2E+13E+0.8W)
AB 450HD, skylink vymena, Offset 90 (28.2E+23.5E+19.2E)
RIP: VU+Duo, OpenBox X820

"poriadok je pre blbcov, inteligent zvladne aj chaos"

Uživatelský avatar
forsajd
Nováček
Nováček
Příspěvky: 59
Registrován: 28 dub 2010, 14:30

Re: Titan od AAF

Příspěvekod forsajd » 03 bře 2013, 10:45

Jasne ze som sa vratil k PKT uz len z toho dvovodu ze 15€ chcu za full image co by nebol az taky problem ale za pstovne zaplatis asi 20 alebo 25€ uz si presne nepametam a to trochu odradi si to kupit
HD-BOX FS-9200 PKT E2 HYPERION , VU DUO


Zpět na „Diskuze E2 pro HD-BOX“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host