OpenPli 7 unofficial

Diskuze E2

Moderátoři: gorick, monkus, schmegea

1stefan
Nováček
Nováček
Příspěvky: 9
Registrován: 04 dub 2011, 17:11

Re: OpenPli 7 unofficial

Příspěvekod 1stefan » 20 črc 2019, 15:20

Pozdravujem všetkých,
prosím pomôžte mi už 3 týždne zabíjam
s rozchodením SKY DE na AZ box elite HD s OpenPli7.
Už som bol rozhodnutý skončiť, ale
Fishburn ma naviedol, že to ide.Už som
vyskúšal všetko možné: cccam 2.3.2.de,
2.3.8 Oscamy všetky od 11517 po 11523,
vždy sa to tvári že ecm je v poriadku ale obrazovka je čierna.
Ostatní provideri fungujú bez chýb. Ide to rozchodiť na
starom AZboxe? Vďaka všetkým za ochotu!
AZbox Elite HD, Ferguson Ariva 200 HD,Ferguson Ariva 300S, Ineos ZX4,

Uživatelský avatar
king Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 119
Registrován: 10 srp 2012, 15:12
Bydliště: SK
Poděkoval: 1 krát

Re: OpenPli 7 unofficial

Příspěvekod king » 04 srp 2019, 16:10

ja mam v dvb api toto, nvm ci ti to pomoze, ale mne sky de ide

# Delay answers that come too fast (e.g. from cache)
D: 0500 90
D: 1830 320
D: 1838 320
D: 1843 320
D: 1860 320
D: 186A 320
D: 098C 120
D: 098D 120
D: 098E 120
D: 09C4 120
Zgemma H9S
uClan Ustym 4K Pro
Octagon SF 108

Jivas Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 18 pro 2018, 18:46

Re: OpenPli 7 unofficial

Příspěvekod Jivas » 21 srp 2019, 14:08

Ahojte,

vie mi niekto poradiť, ako na Freesat kartu s OpenPli 7?
Mám freesat kartu, kde sú neaktuálne zapisy (pred dvoma mesiacmi sa mi pokazil receiver a na TV som nemal čas...)
Teraz som oprášil AZBOX, nahral OpenPli 7 , skúsol som cez menu prepnúť Softcam - Oscam, cccam. zatiaľ freesat nejde.

Sú niekde na stiahnutie konfiguračné súbory, ktoré fungujú pod týmto FW a freesat kartou aj s povolením zápisov?

Skúšal som už nejaké úpravy v /etc/tuxbox/config/oscam ale zatiaľ bez úspechu. Keďže sú zápisy na karte staré,
neviem zistiť, či je problém len v zapisovaní, alebo mi nefunguje celé dekódovanie.

Ďakujem za pomoc.

Uživatelský avatar
Blackfire
Nováček
Nováček
Příspěvky: 87
Registrován: 03 úno 2010, 09:37
Bydliště: Presov SR
Poděkoval: 3 krát

Re: OpenPli 7 unofficial

Příspěvekod Blackfire » 23 srp 2019, 10:49

Prosím o postup ako nahodiť do Premium s kernelom 2.2.1 openrsi 2 Open Rsi ide celko fajn, ale zacina mrznut a podobne. tak ak je moznosť zmeny rad by som využil. Dakujem
AZBOX Premium, LNB Inverto Black ULtra, SG2100, Gital, WI-FI, Interny HDD wd 2.5" scorpio blue 500gb, plazma Samsung PS50, pes

Uživatelský avatar
kevink Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 20 pro 2009, 13:21

Re: OpenPli 7 unofficial

Příspěvekod kevink » 17 led 2020, 19:04

Pozdravujem. Po dlhej dobe som sa rozhodol "pohrať" sa so "staručkým" AzBox Premium HD, nainštaloval som Openpli 7. Okrem drobných problémov (zapnutie virtuálnej klávesnice spôsobí "zamrznutie" systému,...) mám aj jeden zásadný. Nemôžem spojazdniť wifi pripojenie, sieť vidím, lan-prepojenie je funkčné, zdieľam cccam server. Všetko mám nastavené identicky ako pri obraze OpenPli RSi 3.0 Kernel 3.3.1, kde oba typy prepojenia na internet sú funkčné.
Prosím, kto by vedel poradiť, "nakopnúť". Strýčko Google ani po desiatkach hodín pátrania po rôznych zdrojoch mi zatiaľ nepomohol.

ĎAKUJEM.
AZ Box Premium, Enigma2 OpenPLi 7.2, Kernel 3.3.1

Uživatelský avatar
kevink Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 20 pro 2009, 13:21

Re: OpenPli 7 unofficial

Příspěvekod kevink » 23 led 2020, 20:00

Pozdravujem.

Problém s wifi pripojením v systéme OpenPLi 7.0 som "vyriešil" nainštalovaním obrazu OpenPLi 7.2.
AZ Box Premium, Enigma2 OpenPLi 7.2, Kernel 3.3.1


Zpět na „AZ HD Diskuze E2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host