Zvukova stopa

Rady a návody

Moderátoři: schmegea, gorick, monkus

nanga
Nováček
Nováček
Příspěvky: 32
Registrován: 21 lis 2009, 12:01

Zvukova stopa

Příspěvekod nanga » 08 kvě 2017, 13:54

Zdravím,mám nahozenou image open pli 4 beta na domce azbox elite hd,nejde mi změnit zvukova stopa žlutym tlačitke lang, muže někdo poradit?

Uživatelský avatar
JohnCenaWWE Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 1628
Registrován: 05 lis 2009, 18:20
Poděkováno: 3 krát

Re: Zvukova stopa

Příspěvekod JohnCenaWWE » 08 kvě 2017, 15:08

ked zmenis zvukovu stopu na inu,musis prepnut na iny kanal a spat a uz ti pojde ,a ked chces aby ti ostala taka ako si si zmenil treba na tom kanali restart E2 a ulozi to
Azbox PremiumHD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 HdPvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
OpenPLi 6,1 Kernel 3.3.1

nanga
Nováček
Nováček
Příspěvky: 32
Registrován: 21 lis 2009, 12:01

Re: Zvukova stopa

Příspěvekod nanga » 08 kvě 2017, 15:53

Dik za reakci,ale mi nejde vubec zmačknout to žlute tlač ono nereaguje na tv se objevi škrtly obdelnik,asi neni namapovane.

Uživatelský avatar
JohnCenaWWE Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 1628
Registrován: 05 lis 2009, 18:20
Poděkováno: 3 krát

Re: Zvukova stopa

Příspěvekod JohnCenaWWE » 08 kvě 2017, 16:15

ano ano presne musis si to namapovat cez Hotkey co je v menu-system tam si to pekne nastav :89:
Azbox PremiumHD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 HdPvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
OpenPLi 6,1 Kernel 3.3.1

nanga
Nováček
Nováček
Příspěvky: 32
Registrován: 21 lis 2009, 12:01

Re: Zvukova stopa

Příspěvekod nanga » 08 kvě 2017, 18:03

Diky to měhnetka nenapadlo vyskoušim,ale ažpozději teť už se chystám na hokej,ještě prosim jaky použivaš oscam přes gsu.

Uživatelský avatar
JohnCenaWWE Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 1628
Registrován: 05 lis 2009, 18:20
Poděkováno: 3 krát

Re: Zvukova stopa

Příspěvekod JohnCenaWWE » 09 kvě 2017, 21:22

ziadny mam cccam 221 oscam my blbol
Azbox PremiumHD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 HdPvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
OpenPLi 6,1 Kernel 3.3.1


Zpět na „AZ HD rady a návody E2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti