oscam zdielanie a zapisi

Otázky pro začátečníky E2

Moderátoři: gorick, monkus, schmegea

brano2405
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 279
Registrován: 25 říj 2009, 21:12

Re: oscam zdielanie a zapisi

Příspěvek od brano2405 »

Kartu nacitalo,ale server z vonku nie. Ariwu neriesim


Azbox premium,RTi 1.7.0,USB OpenPli 2,1,CCcam 2.3.0,ariwa 200HD,ariwa 202E,HDBOX 9105plus Skylink ICE,SG2100 usals,LED Samsung ue40d6100

Uživatelský avatar
gorick
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 963
Registrován: 02 kvě 2010, 10:39
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: oscam zdielanie a zapisi

Příspěvek od gorick »

Neviem, co je to za server, ale mohlo by to pripojenie mat takyto tvar v CCcam.cfg.
N: IPSERVER CISLOPORTU MENO HESLO 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14


DM 900 Triple Ultra HD 4K ..... Xtrend ET7500

brano2405
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 279
Registrován: 25 říj 2009, 21:12

Re: oscam zdielanie a zapisi

Příspěvek od brano2405 »

gorick píše:Neviem, co je to za server, ale mohlo by to pripojenie mat takyto tvar v CCcam.cfg.
N: IPSERVER CISLOPORTU MENO HESLO 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
Takto to mam ale v CCcam.cfg.info


Azbox premium,RTi 1.7.0,USB OpenPli 2,1,CCcam 2.3.0,ariwa 200HD,ariwa 202E,HDBOX 9105plus Skylink ICE,SG2100 usals,LED Samsung ue40d6100

brano2405
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 279
Registrován: 25 říj 2009, 21:12

Re: oscam zdielanie a zapisi

Příspěvek od brano2405 »

penclen píše:Ja by som najprv overil ci mas konektivitu vonku na ten server najlepsie tak, ze sa prihlasis napr. cez telnet na tvoj azb a odtial testnes konektivitu cez pingy:

ping "adresa serveru", ak sa ti rozbehne vypisovanie ako napr. toto nizsie, tak konektivita je OK a ries server.

root@azboxhd:~# ping 8.8.8.8
PING 8.8.8.8 (8.8.8.8): 56 data bytes
64 bytes from 8.8.8.8: seq=0 ttl=46 time=30.421 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=1 ttl=46 time=24.540 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=2 ttl=46 time=33.264 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=3 ttl=46 time=24.992 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=4 ttl=46 time=25.924 ms
toto zrusis cez ctrl_c

ak vypise len PING blabla (1.1.1.1): 56 data bytes a nic viac, tak od piky zacneme krok za krokom hladat problem, napriklad takto:

ping 127.0.0.1 ci ti funguje sietovka ak by sa to rozbehlo brejknes to tiez cez ctrl_c
ak ide
ping IP-domaceho routera
ak ide
ping 4.2.2.2
ak ide
ping http://www.sme.sk
ak ide, problem je na serveri nie u teba, over meno heslo, port a pod...

daj vediet kde ti to uz nejde a tak sa da hladat riesenie problemu, inac je tam dost vela moznosti a vypisovat tu komplet troubleshooting steps je na dlhe lakte
Vypisovalo mi to prve,takže konektivita je ok,ci? A CCcam.cfg,CCcam.cfg.info mam etc


Azbox premium,RTi 1.7.0,USB OpenPli 2,1,CCcam 2.3.0,ariwa 200HD,ariwa 202E,HDBOX 9105plus Skylink ICE,SG2100 usals,LED Samsung ue40d6100

brano2405
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 279
Registrován: 25 říj 2009, 21:12

Re: oscam zdielanie a zapisi

Příspěvek od brano2405 »

Prazdna tabulka.Ja vidim problem CCcame. V Tunisiate Megageri nemam v ponuke na stiahnutie Newmenu s ktoreho by som mohol stiahnut
cccam. S Tspaneli som stiahol cccam ktory mam. Ked ho stiahnem do pc a potom do az, tak v az nic nevidim.


Azbox premium,RTi 1.7.0,USB OpenPli 2,1,CCcam 2.3.0,ariwa 200HD,ariwa 202E,HDBOX 9105plus Skylink ICE,SG2100 usals,LED Samsung ue40d6100

brano2405
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 279
Registrován: 25 říj 2009, 21:12

Re: oscam zdielanie a zapisi

Příspěvek od brano2405 »

Vypisalo /etc/CCcam.cfg.info
/etc/CCcam.cfg


Azbox premium,RTi 1.7.0,USB OpenPli 2,1,CCcam 2.3.0,ariwa 200HD,ariwa 202E,HDBOX 9105plus Skylink ICE,SG2100 usals,LED Samsung ue40d6100

brano2405
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 279
Registrován: 25 říj 2009, 21:12

Re: oscam zdielanie a zapisi

Příspěvek od brano2405 »

mne sa zda,že co ma byt v CCcam.cfg.info je v CCcam.cfg a naopak


Azbox premium,RTi 1.7.0,USB OpenPli 2,1,CCcam 2.3.0,ariwa 200HD,ariwa 202E,HDBOX 9105plus Skylink ICE,SG2100 usals,LED Samsung ue40d6100

brano2405
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 279
Registrován: 25 říj 2009, 21:12

Re: oscam zdielanie a zapisi

Příspěvek od brano2405 »

Ostalo tak isto,nemam to premenovat ručne


Azbox premium,RTi 1.7.0,USB OpenPli 2,1,CCcam 2.3.0,ariwa 200HD,ariwa 202E,HDBOX 9105plus Skylink ICE,SG2100 usals,LED Samsung ue40d6100

Uživatelský avatar
gorick
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 963
Registrován: 02 kvě 2010, 10:39
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: oscam zdielanie a zapisi

Příspěvek od gorick »

:118: CCcam.cfg.info radsej uplne vymaz, nema tam ziadnu funkciu a zbytocne ta to pletie...A nemas uz tych CCcamov nejak vela? Aj v New Menu, aj v Camd Manager? Nebiju sa ? :8:


DM 900 Triple Ultra HD 4K ..... Xtrend ET7500

Odpovědět

Zpět na „Otázky začátečníků E2“