oscam zdielanie a zapisi

Otázky pro začátečníky E2

Moderátoři: gorick, monkus, schmegea

Uživatelský avatar
VTronik
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 603
Registrován: 13 zář 2009, 22:16
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: oscam zdielanie a zapisi

Příspěvek od VTronik »

Do CCcam.cfg doplň tyto řádky:
DISABLE EMM : yes
B: /dev/sci0 07


AZBox HD Premium, E2 OpenSPA 6.0.011, oscam, Seagate Pipeline 1TB;
Vu+ Duo2, E2 2016-11-22-vuplus_experimental, oscam, WD10EURS 1TB;
MAXIMUM T90 (28,2E, 23,5E, 19,2E, 13,0E, 10,0E, 0,8W), Inverto Black Ultra, EMP 8to1
Skylink ICE

brano2405
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 279
Registrován: 25 říj 2009, 21:12

Re: oscam zdielanie a zapisi

Příspěvek od brano2405 »

gorick píše:Ok, mas CCCam, ukazuje ti ho v Camd Manager
1. Cez ftp si najdi v etc subor CCcam.cfg, otvor ho a vloz donho hocikde toto B:/dev/sci0 07
2. Tento editovany CCcam.cfg prepis v etc
3. Aktivuj v Camd Manager CCcam zelenym a musi ist karta s blokovanymi zapismi
Rozumiem tomu vsetkemu,ale ja v etc mam len CCcam.cfg.info mam ten subor premenovat na CCcam.cfg. Ine tam nemam nic,ja uz som s toho na nervy :51:


Azbox premium,RTi 1.7.0,USB OpenPli 2,1,CCcam 2.3.0,ariwa 200HD,ariwa 202E,HDBOX 9105plus Skylink ICE,SG2100 usals,LED Samsung ue40d6100

Uživatelský avatar
gorick
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 963
Registrován: 02 kvě 2010, 10:39
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: oscam zdielanie a zapisi

Příspěvek od gorick »

Ok, tak ho tam dame
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


DM 900 Triple Ultra HD 4K ..... Xtrend ET7500

brano2405
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 279
Registrován: 25 říj 2009, 21:12

Re: oscam zdielanie a zapisi

Příspěvek od brano2405 »

Možem dat v CCcam.cfg /od teba/ 284 B: /dev/sci007 na B: /dev/sci00 0


Azbox premium,RTi 1.7.0,USB OpenPli 2,1,CCcam 2.3.0,ariwa 200HD,ariwa 202E,HDBOX 9105plus Skylink ICE,SG2100 usals,LED Samsung ue40d6100

Uživatelský avatar
gorick
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 963
Registrován: 02 kvě 2010, 10:39
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: oscam zdielanie a zapisi

Příspěvek od gorick »

A preco by si to robil, ty potrebujes zakazat zapisy, tak musis mat B: /dev/sci0 07.
Jednoducho nakopiruj ten moj subor do etc a uz si to spust konecne,,,


DM 900 Triple Ultra HD 4K ..... Xtrend ET7500

brano2405
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 279
Registrován: 25 říj 2009, 21:12

Re: oscam zdielanie a zapisi

Příspěvek od brano2405 »

Este mam taky maly problem,ked mozem. Nejde mi nainstalovat seting. Použivam DreamSet 2.32. Ked dam kontrolu,tak mi vypise
/share/tuxbox/satellites.xml OK
/var/tuxbox/config/enigma/services ERROR. Ten config,enigmu a services tam nemam


Azbox premium,RTi 1.7.0,USB OpenPli 2,1,CCcam 2.3.0,ariwa 200HD,ariwa 202E,HDBOX 9105plus Skylink ICE,SG2100 usals,LED Samsung ue40d6100

Uživatelský avatar
gorick
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 963
Registrován: 02 kvě 2010, 10:39
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: oscam zdielanie a zapisi

Příspěvek od gorick »



DM 900 Triple Ultra HD 4K ..... Xtrend ET7500

Uživatelský avatar
dempsey
Odborník
Odborník
Příspěvky: 3594
Registrován: 17 lis 2008, 14:22
Bydliště: KONTAINER ZA NEMOCNICOU
Kontaktovat uživatele:

Re: oscam zdielanie a zapisi

Příspěvek od dempsey »

Nastavenie máš v tom Dreamsete na E1. Hľadaj nastavenie na E2, alebo použi ten DreamboxEdit. V tom je myslím defaultne nastavené linkovanie na E2


Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované

brano2405
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 279
Registrován: 25 říj 2009, 21:12

Re: oscam zdielanie a zapisi

Příspěvek od brano2405 »

Dakujem vsetkym,ale karta nejde


Azbox premium,RTi 1.7.0,USB OpenPli 2,1,CCcam 2.3.0,ariwa 200HD,ariwa 202E,HDBOX 9105plus Skylink ICE,SG2100 usals,LED Samsung ue40d6100

Uživatelský avatar
gorick
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 963
Registrován: 02 kvě 2010, 10:39
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: oscam zdielanie a zapisi

Příspěvek od gorick »

Co to mas za kartu? Restartol si uplne prijimac pre istotu? Pise ti v Camd Manager, ze CCcam je aktiv?


DM 900 Triple Ultra HD 4K ..... Xtrend ET7500

brano2405
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 279
Registrován: 25 říj 2009, 21:12

Re: oscam zdielanie a zapisi

Příspěvek od brano2405 »

Isiel som si požičat ice kartu od znameho a ta ide. Moja nie,co som mohol spravit? Mal som tam celu ponuku od skylinku :51:


Azbox premium,RTi 1.7.0,USB OpenPli 2,1,CCcam 2.3.0,ariwa 200HD,ariwa 202E,HDBOX 9105plus Skylink ICE,SG2100 usals,LED Samsung ue40d6100

brano2405
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 279
Registrován: 25 říj 2009, 21:12

Re: oscam zdielanie a zapisi

Příspěvek od brano2405 »

gorick píše:Neviem, co je to za server, ale mohlo by to pripojenie mat takyto tvar v CCcam.cfg.
N: IPSERVER CISLOPORTU MENO HESLO 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
Zdielanie mi nejde. Do N: vpisujem server ked je newcamd alebo camd a ked mam v ariwe newcamd pojde to? A ked tak ju vpisujem do C:?
Ked som si dal do vyhladaca jeho server mi konečne v tej tabulke naslo. Tak kde robim chybu?


Azbox premium,RTi 1.7.0,USB OpenPli 2,1,CCcam 2.3.0,ariwa 200HD,ariwa 202E,HDBOX 9105plus Skylink ICE,SG2100 usals,LED Samsung ue40d6100

Uživatelský avatar
gorick
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 963
Registrován: 02 kvě 2010, 10:39
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: oscam zdielanie a zapisi

Příspěvek od gorick »

Mohol by si jasnejsie popisovat svoju situaciu. Tazko sa v tom potom orientuje. Chces sa pripojit na nejaky server, neviem aky. Mas nanho adresu a meno heslo...
Tak vseobecne plati, ak sa pripajas na server Newcamd, mal by si vlozit do CCcam.cfg:
N: IPSERVER CISLOPORTU MENO HESLO 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
Ak sa pripajas na server CCcam, do CCcam.cfg treba vlozit riadok:
C: IPSERVER CISLOPORTU MENO HESLO
Zhrnutie: C line ide z CCcam-u, N line z Newcamd-u a F line zadavas do CCcam.cfg pre tvojho klienta. Ak sa v niecom mylim, nech ma skusenejsi opravia...


DM 900 Triple Ultra HD 4K ..... Xtrend ET7500

brano2405
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 279
Registrován: 25 říj 2009, 21:12

Re: oscam zdielanie a zapisi

Příspěvek od brano2405 »

Takto to mam a nejde.


Azbox premium,RTi 1.7.0,USB OpenPli 2,1,CCcam 2.3.0,ariwa 200HD,ariwa 202E,HDBOX 9105plus Skylink ICE,SG2100 usals,LED Samsung ue40d6100

Odpovědět

Zpět na „Otázky začátečníků E2“