Potrebujem pomoc dreamsky nxp 256hd

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátoři: ShaMan, 005jon

stevku
Nováček
Nováček
Příspěvky: 15
Registrován: 11 bře 2011, 19:09

Potrebujem pomoc dreamsky nxp 256hd

Příspěvekod stevku » 18 dub 2011, 11:11

poradi mi niekto ako dam povodne nastavenia.podarilo sa mi vymazat vsetky servery od 1 po 40 a ni jeden mi nejde,-youtube ,internet .a extra movie mi ide nahrany soft mam NXP256HD-V1.17-2011-3-7
diki

Uživatelský avatar
005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1093
Registrován: 04 úno 2009, 16:21
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 114 krát

Re: Potrebujem pomoc dreamsky nxp 256hd

Příspěvekod 005jon » 18 dub 2011, 11:55

Mam tam teraz 1.16
youtube ,internet - funguje
extra movie – vetčšina serverov nejde, to iste platy pre radia
servery od 1 po 40 – idú ( nastavenie serverov a stlač F1 načítanie výchozí server )

Hlavne sa pozri či si pripojený na internet Nastavenie IP - Pripojený [1] pokiaľ nie tak modré tlačítko AUTO IP
Obrázek Obrázek Obrázek
Vitamin HD5000 e2
Obrázek

stevku
Nováček
Nováček
Příspěvky: 15
Registrován: 11 bře 2011, 19:09

Re: Potrebujem pomoc dreamsky nxp 256hd

Příspěvekod stevku » 18 dub 2011, 12:20

na internet som pripojeni dal som aj auto ip .su tie servery nejak prenadstavene ?? hlavne ten 40 -ty lebo jak mi to este slo tak tam bolo ze je spojene all a nejaky datum

Uživatelský avatar
Radek Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 435
Registrován: 07 črc 2009, 10:37

Re: Potrebujem pomoc dreamsky nxp 256hd

Příspěvekod Radek » 18 dub 2011, 14:18

Ano servery jsou přednastavené.Od 17 - 40.Na nic už se nemusí sahat, standartně jsou ve výchozím nastavení zapnuté.

Servery jsem si taky smazal, ale jdou zase dobře obnovit ... :28:

Dej F1 v Nastavení serveru (Načíst výchozí server)jak se píše výše, viz. přiložený obrázek.Na dotaz odpověz Yes.
Vyjeď z menu, pro jistotu vypni zadním vypínačem a opět zapni.
Chvilku trvá, než se připojíš do Internetu, ale že vše funguje poznáš na serveru č.40 , kde je napsáno Připojeno All.
Kolik serverů máš připojených je vidět i v Menu - Síť - Nastavení IP - Stav Serveru, viz další příloha.
Standartně, pokud na nic nešaháš se připojuješ od 17 - 40, tj. 24 serverů.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Radek dne 19 dub 2011, 08:27, celkem upraveno 2 x.
Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411

michaldrak
Nováček
Nováček
Příspěvky: 87
Registrován: 30 čer 2010, 17:30

Re: Potrebujem pomoc dreamsky nxp 256hd

Příspěvekod michaldrak » 18 dub 2011, 14:21

v prvom rade si zmen jazyk menu na cesky lebo v Slovenskom ta moznost obnovit server neni...
HD-Box 7119, Dreamsky NXP256HD USALS, AZbox S720USB, UPC, Skylink, Samsung LE40B651, Sony Vaio VPCCW1S1E,

stevku
Nováček
Nováček
Příspěvky: 15
Registrován: 11 bře 2011, 19:09

Re: Potrebujem pomoc dreamsky nxp 256hd

Příspěvekod stevku » 18 dub 2011, 17:48

asi kolko to trva kym sa to pripoji lebo zatial to nejde spravil som to podla toho ako ste mi poradili
neda sa nejak nahrat nejaky soft s tymy servermi pridavam foto
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Radek Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 435
Registrován: 07 črc 2009, 10:37

Re: Potrebujem pomoc dreamsky nxp 256hd

Příspěvekod Radek » 18 dub 2011, 19:16

Z režimu standby se mi asi za 20 sekund připojí do WiFi sítě, a pak trvá dalších asi 10 - 20 sekund, než se připojí k serverům.K serverů se připojuje postupně, ne najednou.
Jinak když dáš v nastavení serverů tu F1, tak se tě prvně zeptá, jestli chceš smazat aktuální G-Share server, odpovíš YES, a podruhé když zmáčkneš F1 tak se zeptá znovu, tentokrát jestli chceš obnovit výchozí nastavení serverů, zde dáš zase YES.

Možná jsi odpověděl jen na první nabídku. :42:
Mrkni tam znovu a F1 zmáčkni dokud se nezeptá, zda chceš obnovit výchozí nastavení !!!
Ptá se tě samozřejmě anglicky, tyto hlášky ještě nejsou přeloženy do češtiny.

Poprvé se na F1 ptá : "Do you want to delete G-share servers? " Dáš Yes !!!
Pak znova F1 a dotaz : "Do you want to replace with default servers? " Dáš zase Yes !!!

Pokud jsi neudělal nic jiného musí to šlapat !!!

Jinak koukám, že nemáš zadaný DNS1 server, zadej tam stejnou IP jako má tvůj routr nebo brána, což je vlastně totéž.To možná bude ta tvoje chyba ...

Schválně jsem si je teď 2x smazal, dal znovu F1 s načtením výchozích serverů a do 15 vteřin už se mi začaly opět připojovat.
Nemusel jsem nic vypínat ani restartovat.
Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411

stevku
Nováček
Nováček
Příspěvky: 15
Registrován: 11 bře 2011, 19:09

Re: Potrebujem pomoc dreamsky nxp 256hd

Příspěvekod stevku » 18 dub 2011, 20:20

tak dal som aj dns ale je to na tom istom ak stlacim f1 tak mne tra hlaska Do you want to replace with default servers nenabehne,nahodil som tam fimware 1.16 itak to nejde podotykam ze internet youtube a extra movie,weater forecast i samba funguje akurat mam problem s tym zdielanim

odkaz pre mechtal:ze pokial som neurobil nic ineho???nechapem moze sa stat ze uz mi to nepojde??je nejaky uplny reset prijimaca
diki

romerro
Nováček
Nováček
Příspěvky: 80
Registrován: 26 led 2011, 16:04

Re: Potrebujem pomoc dreamsky nxp 256hd

Příspěvekod romerro » 18 dub 2011, 20:37

Dej tovární nastavení a kod 9876 = úplný reset boxu.

Uživatelský avatar
Radek Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 435
Registrován: 07 črc 2009, 10:37

Re: Potrebujem pomoc dreamsky nxp 256hd

Příspěvekod Radek » 18 dub 2011, 21:22

Kde tu F1 mačkáš ???
Musíš v nastavení serverů!!!
Schválně jsem to teď pro tebe vyfotil ???

Určitě máš špatně nastaveny ty servery, když ti jiné síťové věci jdou dobře. Konkrétně asi server č. 40.

Při focení jsem si to zrušil znovu a během chvilky zase vše OK. Fakt nechápu ...

Jo, hlavně tam pak nemačkej Zapnout server, tam je chyba překladu, ve výchozím nastavení, kdy je čitelnej text je server zapnutý !!!
Pokud ho chceš zapnout, čímž se jakoby znevýrazní, tak to je server vypnutý.

Ten totální reset nech jako poslední možnost.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411

stevku
Nováček
Nováček
Příspěvky: 15
Registrován: 11 bře 2011, 19:09

Re: Potrebujem pomoc dreamsky nxp 256hd

Příspěvekod stevku » 18 dub 2011, 22:06

f1 davam v nastaveni serveru tak ako mas v obrazku na 40 serveri ale ta hlaska Do you want to replace with default servers mi nenabehne?ak dam viac krat f1 tak dookola je to iste Do you want to delete G-share servers?a neda sa manualne zapisat adresu a port??

Uživatelský avatar
Radek Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 435
Registrován: 07 črc 2009, 10:37

Re: Potrebujem pomoc dreamsky nxp 256hd

Příspěvekod Radek » 19 dub 2011, 08:30

stevku píše:f1 davam v nastaveni serveru tak ako mas v obrazku na 40 serveri ale ta hlaska Do you want to replace with default servers mi nenabehne?ak dam viac krat f1 tak dookola je to iste Do you want to delete G-share servers?a neda sa manualne zapisat adresu a port??

Ale o tom jsem přece psal výše ???
Potvrdíš první hlášku o smazání serveru, tzn. dáš Yes a potvrdíš OK.
Pak znova F1 a pak bude teprve hláška o obnově výchozíhe serveru ???
A to jsem si myslel, že jsem to napsal srozumitelně a jasně, zkus si projít ještě jednou moje předchozí příspěvky !!! :28:

Abys mohl zapsat adresu a port musíš v nastavení IP adresy stisknout zelené tlačítko.To zapíná a vypíná DHCP.Když ho vypneš, můžeš editovat IP, masku, bránu atd.Port se mění žlutým tlačítkem.
Až zadáš svoje údaje, potom stiskni červené tlačítko - Nastav IP.

Udělal jsem hezkej screenshot, ale nemůžu ho přiložit, protože :"Omlouváme se, ale bylo dosaženo maximální velikosti příloh.", ikdyž jsem smazal některé svoje předešlé screenshoty :42:
Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411

Uživatelský avatar
tras Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 145
Registrován: 29 led 2011, 13:37
Poděkoval: 1 krát

Re: Potrebujem pomoc dreamsky nxp 256hd

Příspěvekod tras » 19 dub 2011, 08:56

Skúsil by som FW 1,11 a potom 1,17.
Amiko A3
AMIKO A3 Combo
Formuler F3

stevku
Nováček
Nováček
Příspěvky: 15
Registrován: 11 bře 2011, 19:09

Re: Potrebujem pomoc dreamsky nxp 256hd

Příspěvekod stevku » 19 dub 2011, 12:47

tak som to nahral ako to robim mozno ze niekde robim chybu http://www.youtube.com/watch?v=TGKMcR_5IH8

mechvatal mozes mi poslat tie screenshoty na mail ??? stevku@centrum.sk
diki

pape3
Nováček
Nováček
Příspěvky: 37
Registrován: 03 úno 2011, 14:45

Re: Potrebujem pomoc dreamsky nxp 256hd

Příspěvekod pape3 » 19 dub 2011, 16:19

stevku píše:tak som to nahral ako to robim mozno ze niekde robim chybu http://www.youtube.com/watch?v=TGKMcR_5IH8

mechvatal mozes mi poslat tie screenshoty na mail ??? stevku@centrum.sk
diki

Tak jsem to zkouknul a zjistil jsem ze po restartu ti opet zmizelo DNS, tudiz to vypada na nejaky problem s dns.
Zkus se zamerit na tento problem. Jinak v dreamsky nevidim problem.


Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host