Problém s kartou Skylink HD M7 Irdeto

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátoři: ShaMan, By.Bob

J@ris Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 02 říj 2009, 20:01

Problém s kartou Skylink HD M7 Irdeto

Příspěvekod J@ris » 11 zář 2013, 22:47

Zdravím,nedaří se mi rozběhat novou kartu Skylink standart HD M7 Irdeto ve čtečce pomocí Mcasu, zkoušel jsem různé verze,ale bez výsledku.Přitom jiná karta Skylink Irdeto asi půl roku stará jede v pohodě a Skylink Ice taky. Zkusil jsem ji dát v jiném přijímači do Ca modulu Smit a naběhla do minuty, ale v HD Boxu ve čtečce ani ťuk. Poradíte ???? Ca modul bude poslední řešení... :90:

Uživatelský avatar
dempsey
Odborník
Odborník
Příspěvky: 3594
Registrován: 17 lis 2008, 14:22
Bydliště: KONTAINER ZA NEMOCNICOU
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s kartou Skylink HD M7 I-deto

Příspěvekod dempsey » 11 zář 2013, 22:54

Tak zostávajú dve možnosti. Buď ten modul, alebo niekto - s kým už my nespolupracujeme - zabezpečí MCAS pre M7.
Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované

Uživatelský avatar
ShaMan
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 640
Registrován: 17 lis 2008, 16:39
Poděkováno: 2 krát

Re: Problém s kartou Skylink HD M7 I-deto

Příspěvekod ShaMan » 11 zář 2013, 23:21

J@ris píše:Zdravím,nedaří se mi rozběhat novou kartu Skylink standart HD M7 I-deto ve čtečce pomocí Mcasu, zkoušel jsem různé verze,ale bez výsledku.Přitom jiná karta Skylink I-deto asi půl roku stará jede v pohodě a Skylink Ice taky. Zkusil jsem ji dát v jiném přijímači do Ca modulu Smit a naběhla do minuty, ale v HD Boxu ve čtečce ani ťuk. Poradíte ???? Ca modul bude poslední řešení... :90:




Obvykle začínáme jakou verzi firmware máš a jaký Mcas používáš ?
Pak to můžeš doplnit číslem karty , samozřejmě pouze prvních pár čísel .
A pak můžeme přemýšlet spekulovat apod .
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...

J@ris Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 02 říj 2009, 20:01

Re: Problém s kartou Skylink HD M7 I-deto

Příspěvekod J@ris » 12 zář 2013, 19:40

Ve 9105 mám firmware 2.11.34 a Mcas_Emu_Mclient 01052012 a ve 9105+ fw 2.11.57 a Octacam_Mcas_Emu_Mclient 31072013 Čislo karty je 428896.....,přitom starší Irdeto serie 426322...... jede v obou přijímačích bez problémů

micina
Nováček
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 23 říj 2009, 09:55

Re: Problém s kartou Skylink HD M7 I-deto

Příspěvekod micina » 16 zář 2013, 09:57

Ahoj, podarilo se ti to rozchodit? Budu resit stejny problem koncem mesice, kdy se chystam prejit ke Skylinku (9300 fw 1.11.57, MCAS 04092013). U teto verze MCAS se pise "mcas funkční i pro karty skylink". Bude mi tedy fungovat s novou kartou? Dekuju za info.

vokrinek
Nováček
Nováček
Příspěvky: 33
Registrován: 15 pro 2009, 21:40

Re: Problém s kartou Skylink HD M7 I-deto

Příspěvekod vokrinek » 16 zář 2013, 11:37

Řeším stejný problem s kartou M7 .. posledni sw i mcas a hrají mi pouze zakladni programy..karta se chova jako by byla cryptoworková..tzn nejde na ni nové Dečko a zadne placene programy..v modulu jde vše.

Uživatelský avatar
EnoSat Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 300
Registrován: 26 úno 2010, 20:48
Poděkováno: 6 krát
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s kartou Skylink HD M7 I-deto

Příspěvekod EnoSat » 16 zář 2013, 15:33

vokrinek píše:Řeším stejný problem s kartou M7 .. posledni sw i mcas a hrají mi pouze zakladni programy..karta se chova jako by byla cryptoworková..tzn nejde na ni nové Dečko a zadne placene programy..v modulu jde vše.


ked sa ICE-karta chova ako CRW pouziva 0D96 , ked sa chova ako IRD pouziva 0624
Dreambox 900UHD~500HD , Coolstream Zee2 , iNEOS ZX4 , TBS-5925-5520SE-5220 , WaveFrontier T90 , 39E-36E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-10E-7E-5E-1W-4W-30W , 93E~47W

Uživatelský avatar
Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1155
Registrován: 17 lis 2008, 18:04
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 93 krát

Re: Problém s kartou Skylink HD M7 I-deto

Příspěvekod Thomik1 » 16 zář 2013, 16:03

Zkoušely jste i jiné verze Mcasu ? Ono někdy neznamená že nejnovější je nejlepší , právě bych řekl že naopak :15:
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

vokrinek
Nováček
Nováček
Příspěvky: 33
Registrován: 15 pro 2009, 21:40

Re: Problém s kartou Skylink HD M7 I-deto

Příspěvekod vokrinek » 17 zář 2013, 11:21

Ja zkoušel poslední a predposlední verz MCAS..ta posesldní se chovala jak jsem psal v příspevku nahoře a ten předposlední MCAS z 09/2012 mi to tu kartu M7 nebralo vubec

macejd
Nováček
Nováček
Příspěvky: 7
Registrován: 25 lis 2011, 19:55

Re: Problém s kartou Skylink HD M7 I-deto

Příspěvekod macejd » 20 zář 2013, 23:59

Tak som prešiel z pôvodného CS linku na novú kartu skylink výmena (karta ICE 01, 4 280 ....); FW 2.11.57; MCAS_EMU_MCLIENT__04092013 a chovanie je rovnaké, nové stanice (Déčko) a platená akciová ponuka ostávajú kódované.
Ak niekto tu zdatný vie poradiť budem mu vďačný.

Uživatelský avatar
jkaval
Nováček
Nováček
Příspěvky: 27
Registrován: 10 pro 2008, 12:37

Re: Problém s kartou Skylink HD M7 I-deto

Příspěvekod jkaval » 21 zář 2013, 07:15

Základní nabídky bez nových programů ti běží v EMU v systému CRYPTOWORKS (CW).
Nové programy a placená nabídka už systém CW nepoužívá. Jedou pouze v IRDETO (IR).
Takže je jasné, že ti neběží karta.
Pokud máš M7 I-deto (ne ICE), tak bez CI modulu máš smůlu.
Nové M7 neběží v UNI čtečkách.
EDISION OS Mega (2xDVB-S2+ DVB-S2/T2/C HEVC), Toroidal T90 1W-19E-23E-28E, TV plasma Panasonic

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s kartou Skylink HD M7 I-deto

Příspěvekod grantec » 21 zář 2013, 16:28

vymena je vzdy ice a to v mcase funguje, rovnako ako v oscame .
je potrebne mat zapisy, tu vymenu zaregistrovat a zaplatit na nu servisny poplatok.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

vlada Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 44
Registrován: 15 led 2009, 11:24

Re: Problém s kartou Skylink HD M7 I-deto

Příspěvekod vlada » 26 zář 2013, 20:53

Nejnovější Irdeto M7 v uni nejdou, doporučuji pořídit původní osvědčenou kartu Skylink standart ICE,
ještě jsou :89:

macejd
Nováček
Nováček
Příspěvky: 7
Registrován: 25 lis 2011, 19:55

Re: Problém s kartou Skylink HD M7 I-deto

Příspěvekod macejd » 02 říj 2013, 21:50

Vďaka za pomoc, aspoň som sa uistil. Vyriešil som to Irdeto CI modulom.

bosskoSVK
Nováček
Nováček
Příspěvky: 9
Registrován: 05 bře 2011, 20:51

Re: Problém s kartou Skylink HD M7 Irdeto

Příspěvekod bosskoSVK » 17 led 2015, 23:06

Caute pani, ani 2015tom roku neexistuje mcas co precita M7?


Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9105 PVR“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host