Yweb

Dotazy začátečníků pro přijímače Coolstream ZEE, NEO a Twin.

Moderátoři: matchboxx, EnoSat, esmiran

mladek
Nováček
Nováček
Příspěvky: 74
Registrován: 16 kvě 2010, 22:02

Yweb

Příspěvekod mladek » 23 kvě 2014, 19:01

Tak jsem debil zkoušel nastavit WOL ve webovém rozhraní a od té doby mi Webif (Yweb) nefunguje respektive ho nespustím v prohlížeči, doscam v prohlížeci spustím. Je někde nastavení, nebo přehrát image ?
Coolstrem Neo Twin, NG-Reurn 2.6-Nevis, doscam v0.20, mgcamd, int. 500GB WD, HD-BOX 9200, 1.11,16, MCAS, ICE Skylink Flexi 7, Cyfra+, motor Opt. DM 3800 (75E- 12,5W), Interstar twin,

mladek
Nováček
Nováček
Příspěvky: 74
Registrován: 16 kvě 2010, 22:02

Re: Yweb

Příspěvekod mladek » 23 kvě 2014, 19:45

Tak jsem změnil IP adresu coolstreamu a už to zase funguje :55:
Coolstrem Neo Twin, NG-Reurn 2.6-Nevis, doscam v0.20, mgcamd, int. 500GB WD, HD-BOX 9200, 1.11,16, MCAS, ICE Skylink Flexi 7, Cyfra+, motor Opt. DM 3800 (75E- 12,5W), Interstar twin,

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: Yweb

Příspěvekod grantec » 23 kvě 2014, 19:55

fiha a co je to WOL ?
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

Uživatelský avatar
marsim21 Czech Republic
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 1669
Registrován: 19 říj 2007, 18:38
Poděkoval: 163 krát
Poděkováno: 201 krát

Re: Yweb

Příspěvekod marsim21 » 23 kvě 2014, 20:36

Chtěl jsem odpovědět, ale také jsme nevěděl co to je Wol. Říkal jsem si,že to bude asi něco co jsem v yWebu přehlédl, tak jsem raději nereagoval. :106:
Dokonce jsem projel i celí yWeb locale Cz pro http ,zda jsem tam něco špatně nepřeložil.Na Wol jsem nenarazil,ale když už ani grantec neví co to je Wol, tak to už je jiné kafe.
Mimo to, jsem chtěl reagovat.
yWeb jede na portu 80, kdežto Doscam převážně defaltně na portu 8081/8888, pokud si jej uživatel sám nezmění v configu dle obrazu svému. :89:
Obrázek

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
:99: http://www.openboxforum.satdigitalne.cz :99:
:arrow:Panasonic TX-50CX700E , Panasonic TX-P42G30E
:arrow:Coolstream 4x DVB-S2 , Dreambox DM 900 UltraHD (1x dual DVB-S2) 1TB HDD , HD-BOX FS-9300 HD TWIN PVR 500GB HDD
:arrow:Wave Frontier T-90 II generace , Gibertiny 85AL Motor SG-2100BS , Famaval 85AL multifokus 23E,19E,13E
:arrow:Finder Dreamsky TSC-90 TRIO , SatFinder Openbox SF 20
:arrow: :57: Přístupové karty SkyLink 0D96 , FreeSat 0D97 :57:

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.

makatch Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 47
Registrován: 17 říj 2009, 19:24

Re: Yweb

Příspěvekod makatch » 23 kvě 2014, 22:09

Wol-wake on lan
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 5.1
HD-BOX FS-9105+ E2 OpenATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: Yweb

Příspěvekod grantec » 23 kvě 2014, 23:11

tak to mam zakazane na vsetkych zariadeniach doma , vratane PC .
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

mladek
Nováček
Nováček
Příspěvky: 74
Registrován: 16 kvě 2010, 22:02

Re: Yweb

Příspěvekod mladek » 24 kvě 2014, 21:05

marsim21 píše:Chtěl jsem odpovědět, ale také jsme nevěděl co to je Wol. Říkal jsem si,že to bude asi něco co jsem v yWebu přehlédl, tak jsem raději nereagoval. :106:
Dokonce jsem projel i celí yWeb locale Cz pro http ,zda jsem tam něco špatně nepřeložil.Na Wol jsem nenarazil,ale když už ani grantec neví co to je Wol, tak to už je jiné kafe.
Mimo to, jsem chtěl reagovat.
yWeb jede na portu 80, kdežto Doscam převážně defaltně na portu 8081/8888, pokud si jej uživatel sám nezmění v configu dle obrazu svému. :89:



Položka settings/general/yweb - wake on lan

Mám nastavenou Cz lokalizaci, jak již jsem poukazoval v mém předchozím příspěvku. :89:
Coolstrem Neo Twin, NG-Reurn 2.6-Nevis, doscam v0.20, mgcamd, int. 500GB WD, HD-BOX 9200, 1.11,16, MCAS, ICE Skylink Flexi 7, Cyfra+, motor Opt. DM 3800 (75E- 12,5W), Interstar twin,


Zpět na „Coolstream ZEE, NEO a Twin - Dotazy začátečníků“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host