hdbox 7110 cccam klient

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátoři: ShaMan, By.Bob

seven
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 04 lis 2012, 22:45

hdbox 7110 cccam klient

Příspěvekod seven » 17 lis 2012, 20:33

Poradi nekdo jak nastavit cccam klient ev jaky pouzit plugin ?


Zlatej starej dobrej DM500s :61:

Pastoman
Nováček
Nováček
Příspěvky: 112
Registrován: 19 kvě 2011, 06:43
Slovakia

Re: hdbox 7110 cccam klient

Příspěvekod Pastoman » 18 lis 2012, 08:35

Použi xcam.V plugine xcam config si dialkovym nastaviš čo potrebuješ ale pozor musiš si nakonfigurovať protokol cccam2 a nie cccam a potom spustiš plugin xcam.Alebo doplniš cez ftp do configuračneho suboru pluginu xcam "cardclient" riadok s tvojim serverom.Tento subor sa nachadza vo var/etc/protect
Pre ccamd nakonfiguruješ takto:

cccam2:server:port:0/caid/0:meno:heslo

Meniš iba vyznačene časti, uložíš a spustíš plugin xcam. :89:

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: hdbox 7110 cccam klient

Příspěvekod grantec » 18 lis 2012, 18:39

ak mas niekde schovany cccamd.list, daj ho v boxe do /var/keys . Xcam c line z neho naicta pri starte.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

seven
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 04 lis 2012, 22:45

Re: hdbox 7110 cccam klient

Příspěvekod seven » 29 lis 2012, 22:58

Pastoman: Diky moc zabralo to..nejdriv se sice tvaril jako,ze nic ,ale po restartu se to probralo. Nicmene jeste by se hodila jedna rada..jak naladit hd programy upc s fec 7/8 (nelze manualne nastavit) automaticky je to nenaslo(je v tom originalni fw.

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: hdbox 7110 cccam klient

Příspěvekod grantec » 01 pro 2012, 18:49

Nie automaticke hladanie, ale sietove hladanie musis pouzivat.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

seven
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 04 lis 2012, 22:45

Re: hdbox 7110 cccam klient

Příspěvekod seven » 03 pro 2012, 01:34

Uz jsem zjistil..je tam volba hledani na slepo :) Jeste jsem narazil na jeden problem ..klient je se serverem na jedny siti..server je cccam na dm800 hd ,klient je hdbox pomerne casto sdileni pada (program je kodovan) po nekolika minutach opet naskoci ..je to pomerne caste..

Pastoman
Nováček
Nováček
Příspěvky: 112
Registrován: 19 kvě 2011, 06:43
Slovakia

Re: hdbox 7110 cccam klient

Příspěvekod Pastoman » 03 pro 2012, 07:01

Server nastav cez oscam,share cez newcamd a kliend cez xcam v protokole newcamd.

seven
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 04 lis 2012, 22:45

Re: hdbox 7110 cccam klient

Příspěvekod seven » 22 pro 2012, 02:04

Pastoman píše:Server nastav cez oscam,share cez newcamd a kliend cez xcam v protokole newcamd.

Ja vul tam mel jeste mgcamd plugin z predchoziho pokusu a jelo to pres nej a obcas to padalo..nevim proc nesel spustit xcamconfig..po nekolika pokusech a smazani slozky var se zadarilo odstanil jsem mgcamd a ejhle jede to pres cccam2 zatim bez padani..diky :jednicka:

sevenheave
Nováček
Nováček
Příspěvky: 45
Registrován: 09 pro 2011, 13:37
Bydliště: Horovice, Beroun, Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: hdbox 7110 cccam klient

Příspěvekod sevenheave » 28 kvě 2014, 14:44

Dokázal by mi někdo upravit konfigurační soubor cccam2?

mám nainstalovaný poslední XCAM
mám server na který se chci připojovat prostřednictvím CCCAM2
mám konfigurační řádku, ale pro CCCAM, která má asi jiný formát než CCCAM2

když otevřu rcc tak tam mám:

cccam2:hostname:port:1/1833/1702:username:pass

a já mám ze serveru řádku nastavení:
C: serv1.servercs.tv 12100 XY XY

Děkuji
hd-box fs-7110 hd pvr
hd-box fs-9200
(SkyLink Irdeto ICE)
www.sevenheaven.cz

Uživatelský avatar
Steiner
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 599
Registrován: 10 pro 2011, 14:37

Re: hdbox 7110 cccam klient

Příspěvekod Steiner » 28 kvě 2014, 15:08

cccam2:serv1.servercs.tv:12100:0/0/0:XY:XY
„Cross of Iron“

Noro C
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 316
Registrován: 14 dub 2010, 17:05
Slovakia

Re: hdbox 7110 cccam klient

Příspěvekod Noro C » 30 kvě 2014, 15:33

Skuste pouzit na klieta tento xcam viewtopic.php?f=359&t=4718 s novym fw
HDBOX9105+,HDBOX9105,HDBOXenibox, formuler f1,f3

amadeus-r
Nováček
Nováček
Příspěvky: 17
Registrován: 13 dub 2015, 14:37

Re: hdbox 7110 cccam klient

Příspěvekod amadeus-r » 05 kvě 2015, 15:48

Zdarvím pánové,mám otazku ohledně sdílení s venku.
Dostal jsem IP adresu serveru,port,caid,jméno a heslo.
Stáhnul jsem zde plugin s odkazu výše a potřeboval bych poradit,kde jak zapsat informace o serveru.
Udelám upgrade fw,naistaluji plugin a jak dál?
Děkuji za vaší radu.


Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-7110 HD PVR“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host