7110 nedekoduje kartu

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátoři: ShaMan, By.Bob

josmid
Nováček
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 12 led 2012, 20:36

7110 nedekoduje kartu

Příspěvekod josmid » 23 úno 2013, 10:45

Ahoj může mi někdo poradit mám novej firmware a poslední mcas na 7110 ale přijímač mi dekoduje jen neplacenou nabídku ostatní jsou zakodované
chci se zeptat jak mám ten mcas nastavit děkuji všem.Tady jsem to nikde nevyčetl :roll:

Uživatelský avatar
Thomik1
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1095
Registrován: 17 lis 2008, 18:04
Poděkoval: 21 krát
Poděkováno: 74 krát
Czech Republic

Re: 7110 nedekoduje kartu

Příspěvekod Thomik1 » 23 úno 2013, 12:18

josmid píše:Ahoj může mi někdo poradit mám novej firmware a poslední mcas na 7110 ale přijímač mi dekoduje jen neplacenou nabídku ostatní jsou zakodované
chci se zeptat jak mám ten mcas nastavit děkuji všem.Tady jsem to nikde nevyčetl :roll:


Ne vždy znamená u Mcasu čím novější tím lepší. Vyzkoušej nějakou starší verzi. třeba mcas 6.3.2012
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Uživatelský avatar
marsim21
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 1568
Registrován: 19 říj 2007, 18:38
Poděkoval: 131 krát
Poděkováno: 151 krát
Czech Republic

Re: 7110 nedekoduje kartu

Příspěvekod marsim21 » 23 úno 2013, 12:23

Možná blbý dotaz.Máš jej spuštěný?
Menu/pluginy/Mcas červené tlačítko ,,spustit automaticky,, a poté zelené tlačítko spustit. :89:


Upraveno
Omlouvám se špatně jsem to pochopil.Pochopil jsem to tak, že jedou jen programy FTA.
Tak jinak dle SZ kterou jste mi zaslal citace: ,,jj to zapínám ale právě mám ten poslední mcas a ten dekoduje jen tu základní nabídku zbytek jsem zaplatil na měsíc )),,

Nechat na čt1 cirka 30 minut.Pokud máte možnost pošlete si reautorizaci karty.Pokud zápisy na zaplacené programy nedorazí vyzkoušet jinou verzi Mcas.
V default jsou zápisy povolené tak snad jste si je nezakázal. :89:
Obrázek

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
:99: http://www.openboxforum.satdigitalne.cz :99:
:arrow:Panasonic TX-50CX700E , Panasonic TX-P42G30E
:arrow:Coolstream 4x DVB-S2 , Dreambox DM 900 UltraHD (1x dual DVB-S2) 1TB HDD , HD-BOX FS-9300 HD TWIN PVR 500GB HDD
:arrow:Wave Frontier T-90 II generace , Gibertiny 85AL Motor SG-2100BS , Famaval 85AL multifokus 23E,19E,13E
:arrow:Finder Dreamsky TSC-90 TRIO , SatFinder Openbox SF 20
:arrow: :57: Přístupové karty SkyLink 0D96 , FreeSat 0D97 :57:

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.

exe854
Nováček
Nováček
Příspěvky: 40
Registrován: 21 kvě 2012, 16:09

Re: 7110 nedekoduje kartu

Příspěvekod exe854 » 19 zář 2013, 20:42

Nechcel som zakladat novu temu ale prijmac mi dnes prestal dekodovat kartu (skylink irdeto/ice) mam tam nejaky starsi mcas verziu z 2012 este. Vyhovoval mi ale a este dnes okolo tretej asi vsetko fungovalo. Ked som to ale vecer zapol nejde dekodovat ziadny program, po par restartoch prijmaca aj mcasu som si vsimol ze pri inicializacii karty to zrazu pise "invalid smart card". Neviete cim to moze byt? Karta je platna a mala by byt funkcna do 2014 (servisny poplatok).

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: 7110 nedekoduje kartu

Příspěvekod grantec » 20 zář 2013, 12:13

vymen mcas za tu prilozeny v downloade.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

exe854
Nováček
Nováček
Příspěvky: 40
Registrován: 21 kvě 2012, 16:09

Re: 7110 nedekoduje kartu

Příspěvekod exe854 » 20 zář 2013, 15:29

diky, pouzil som ten octaCAM__MCAS_EMU_MCLIENT__04092013 a kodovane programy nabehli fajn okrem vsetkych v HD comu celkom nerozumiem.. Markiza HD, CT HD, atd. stale hlasia ako "kodovany kanal".

mozno by som mal pouzit MCAS update 2013 ? ten ale neviem ci bude fungovat lebo mam hd 7110 so starsim fw 2.10.54 (ktory je v mojom pripade najstabilnejsi)

kazdopadne ten octaCAM__MCAS_EMU_MCLIENT__04092013 vyzera najnovsi tu na fore momentalne.

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: 7110 nedekoduje kartu

Příspěvekod grantec » 20 zář 2013, 18:01

v emu nejdu hd progrmay skylinku, tie idu len z karty.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

exe854
Nováček
Nováček
Příspěvky: 40
Registrován: 21 kvě 2012, 16:09

Re: 7110 nedekoduje kartu

Příspěvekod exe854 » 20 zář 2013, 18:13

na tej starej vezii MCASu to slo v pohode

potrebujem nieco prepnut/zmenit ?

radiomars
Nováček
Nováček
Příspěvky: 32
Registrován: 30 dub 2012, 17:08

Re: 7110 nedekoduje kartu

Příspěvekod radiomars » 22 zář 2013, 19:37

Na novém firmwaru 2.11.57 se mě stalo že nešly HD programy,přesně jak v předešlém příspěvku,
včetně hlášení Invalid sm....Nevěděl jsem v čem může být problém a tak jsem zkusil napřed přijímač
na čt 1HD zapnutý přes noc a stále nic.pomohlo až za chodu vysunout a zpět vložit kartu a náhle se to
chytlo.Týkalo se to 1HD,Nova HD,čt4 HD,Prima HD a Markýza HD.

karta ICE Skylink

exe854
Nováček
Nováček
Příspěvky: 40
Registrován: 21 kvě 2012, 16:09

Re: 7110 nedekoduje kartu

Příspěvekod exe854 » 22 zář 2013, 23:04

ano to je presne ten pripad ale mam tam ako som napisal stary firmware 2.10.54
mozes mi napisat aj presne aku verziu MCASu pouzivas? Musim ale povedat ze z toho sposobu ako si to rozchodil mam trochu obavy :96:

radiomars
Nováček
Nováček
Příspěvky: 32
Registrován: 30 dub 2012, 17:08

Re: 7110 nedekoduje kartu

Příspěvekod radiomars » 25 zář 2013, 18:50

Používám stále stejný Mcas tuším z jara 2012,měnil už jsem několik typů firmware a stále mě vyhovuje.
Musím připomenout že než se mě stala tato chyba s nedekodováním HD,přijímač se z předešlého dne z nahrávání nevzbudil.
Potom následovala tato chyba s hlášením Invalid....takže netvrdím že vytažením a znovu zasunutím jsem našel způsob,jen
se to opravdu vzpamatovalo a zahlásilo správně hlášku o dekodování.Tento přijímač používám málo a tak napřed přijímač
běžel celou noc na čt1 s doměnkou že po dlouhé pauze nemá načteny impulzy.Od té doby přijímač nezlobí a spolehlivě
dekoduje a celkově funguje.

radiomars
Nováček
Nováček
Příspěvky: 32
Registrován: 30 dub 2012, 17:08

Re: 7110 nedekoduje kartu

Příspěvekod radiomars » 29 zář 2013, 11:09

Dnes jsem zkoušel nahrát přes síť nejnovější Mcas abych otestoval chování s kartou ICE a dekoduje
v pohodě SD i HD programy.Zkoušel jsem i nový firmware 2.11.70 a dopadl tragicky,nelze používat
editaci programů,konkrétně přesun programů.návrat na 2.11.57,dobrá stabilita je i 2.11.53.


Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-7110 HD PVR“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host