Enigma2 alebo Titan pre HD-BOX FS-7110 HD PVR

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátoři: ShaMan, By.Bob

gsxr1100
Nováček
Nováček
Příspěvky: 81
Registrován: 28 úno 2009, 18:10
Bydliště: Zohor

Re: Enigma2 alebo Titan pre HD-BOX FS-7110 HD PVR

Příspěvekod gsxr1100 » 21 srp 2012, 18:52

Ja som daval E2 teraz kamosovi. TGz som nainstaloval do hdboxu, ale neislo mi to podla postupu urobit. Tak som cez HDclone nahral enigmu na kluc a v pohode sa spustila a slape jak vjetr. Hdclone som pouzil nejaku verziu PRO.

A ani neviem, aky bootloader tam ma. Ani som ziadnu sipku nestlacal. Len strcil a zapol.
HD-BOX FS-9200 PVR, HD-BOX FS-7110HD, AB IPbox 400S,QNAP TS-219P+,AB CryptoBox 150Twin, dva tarelky a zopar dual LNB

easyspider
Nováček
Nováček
Příspěvky: 77
Registrován: 26 pro 2010, 21:26

Re: Enigma2 alebo Titan pre HD-BOX FS-7110 HD PVR

Příspěvekod easyspider » 21 srp 2012, 21:47

Takto to robim cez Miray HDclone4.0.4 - verzia profesional
-Recovery - recovery disk
-vyber zdroja Nebula
-vyber uloziska USB stick
-Options - zaskrtnutie Verifyng
-Adjust partition - Automatic adjustment - Apply adjustments
-Start - Start copying
- Automatically
Quit

Vlozenie do rozbocovaca, odpojenie zdroja zo siete ....

A nejde
Xtrend ET 9500 ,Opticum9500HD, 4xLNB,Skylink + UPC,Philips 37PFL7605H,Sony DAV SC5.

easyspider
Nováček
Nováček
Příspěvky: 77
Registrován: 26 pro 2010, 21:26

Re: Enigma2 alebo Titan pre HD-BOX FS-7110 HD PVR

Příspěvekod easyspider » 21 srp 2012, 23:03

easyspider píše:Takto to robim cez Miray HDclone4.0.4 - verzia profesional
-Recovery - recovery disk
-vyber zdroja Nebula
-vyber uloziska USB stick
-Options - zaskrtnutie Verifyng
-Adjust partition - Automatic adjustment - Apply adjustments
-Start - Start copying
- Automatically
Quit

Vlozenie do rozbocovaca, odpojenie zdroja zo siete ....

A nejde


Takze nejde to ani cez TGZ-USB a este som vyskusal aj novsiu verziu HDclone 4.1.4, dokonca som presiel aj na soft 2.10.18 a nic,

niaky napad... :99:
Xtrend ET 9500 ,Opticum9500HD, 4xLNB,Skylink + UPC,Philips 37PFL7605H,Sony DAV SC5.

gsxr1100
Nováček
Nováček
Příspěvky: 81
Registrován: 28 úno 2009, 18:10
Bydliště: Zohor

Re: Enigma2 alebo Titan pre HD-BOX FS-7110 HD PVR

Příspěvekod gsxr1100 » 22 srp 2012, 10:21

Skus inu "dierku" v hube. Tu vzdialenejsiu od kablika. Alebo skus napriamo do boxu.
HD-BOX FS-9200 PVR, HD-BOX FS-7110HD, AB IPbox 400S,QNAP TS-219P+,AB CryptoBox 150Twin, dva tarelky a zopar dual LNB

easyspider
Nováček
Nováček
Příspěvky: 77
Registrován: 26 pro 2010, 21:26

Re: Enigma2 alebo Titan pre HD-BOX FS-7110 HD PVR

Příspěvekod easyspider » 22 srp 2012, 21:36

Problem konecne vyrieseni. Pred spustenim samotnej flasky startoval este image na ochranu dat na disku a to bol problem. Ked som image odstranil tak E2 konecne nabehla.

Dakujem vsetkym za pomoc
Xtrend ET 9500 ,Opticum9500HD, 4xLNB,Skylink + UPC,Philips 37PFL7605H,Sony DAV SC5.

minoarpi
Nováček
Nováček
Příspěvky: 13
Registrován: 23 led 2010, 17:03

Re: Enigma2 alebo Titan pre HD-BOX FS-7110 HD PVR

Příspěvekod minoarpi » 14 zář 2012, 15:38

Zdravim.
Chcem sa spytat na postup pri instalacii TGZ USB installer do prijimaca. Pri ulozeni na Usb kluc do adresara plugin mi to nechce nacitat. Viete mi poradit ak pouzijem ftp klienta do ktoreho adresara to skopirovat?
vopred dakujem.

easyspider
Nováček
Nováček
Příspěvky: 77
Registrován: 26 pro 2010, 21:26

Re: Enigma2 alebo Titan pre HD-BOX FS-7110 HD PVR

Příspěvekod easyspider » 19 zář 2012, 17:55

Skusal niekdo novu E2 nebula v2?
Xtrend ET 9500 ,Opticum9500HD, 4xLNB,Skylink + UPC,Philips 37PFL7605H,Sony DAV SC5.

dobsa
Nováček
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 17 říj 2012, 09:26

Re: Enigma2 alebo Titan pre HD-BOX FS-7110 HD PVR

Příspěvekod dobsa » 31 říj 2012, 09:37

Tak jsem se stal na pár dní majitelem tohoto přijímače. Bohužel se mi Enigmu nepovedlo zprovoznit. Šlo mi o možnost streamování videa po síti. Bootování z USB mi funguje ale zřejmě nemohu najít ten správný ISO obraz. Po týdnu jsem to vzdal :-( CO mne však zarazilo je, že se mi nepodařilo udělat jedinou nahrávku, kterou by bylo možné přehrát jinde (v PC) než v tomto přijímači! V recenzích se všude píše že záznam je nekódovaný, ale mé zkušenosti naznačují opak. Nahrávka je vždy tvořena jedním TS souborem a dvě mi pomocnými (zřejmě klíč pro přehrávač). Zkoušel jsem všechny možné FW ale beze změny. Dokonce je zakódovaná i ČT24 bez vložené karty! Tak jsem ho raději vrátil - záznam je pro mne důležitý

s@pro Maldives
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 222
Registrován: 25 srp 2012, 13:25
Poděkováno: 1 krát

Re: Enigma2 alebo Titan pre HD-BOX FS-7110 HD PVR

Příspěvekod s@pro » 31 říj 2012, 11:36

dobsa píše:Tak jsem se stal na pár dní majitelem tohoto přijímače. Bohužel se mi Enigmu nepovedlo zprovoznit. Šlo mi o možnost streamování videa po síti. Bootování z USB mi funguje ale zřejmě nemohu najít ten správný ISO obraz. Po týdnu jsem to vzdal :-( CO mne však zarazilo je, že se mi nepodařilo udělat jedinou nahrávku, kterou by bylo možné přehrát jinde (v PC) než v tomto přijímači! V recenzích se všude píše že záznam je nekódovaný, ale mé zkušenosti naznačují opak. Nahrávka je vždy tvořena jedním TS souborem a dvě mi pomocnými (zřejmě klíč pro přehrávač). Zkoušel jsem všechny možné FW ale beze změny. Dokonce je zakódovaná i ČT24 bez vložené karty! Tak jsem ho raději vrátil - záznam je pro mne důležitý



A jaké multimediální přehrávače používáš v PC ?

dobsa
Nováček
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 17 říj 2012, 09:26

Re: Enigma2 alebo Titan pre HD-BOX FS-7110 HD PVR

Příspěvekod dobsa » 31 říj 2012, 12:04

klasika: VLC player a MediaPlayer s kodeky all for Win7. Ale zde problém nebude. Nikdy jsem neměl v PC problém přehrát cokoliv. Vlastní ještě DVB-T recorder s dvěma tunerama - ten nahrává v TS. Nahrávku z něj však v HD-Boxu nepřehraju a v SatElita2000 v poho. Dokonce i na androidu :-)

amadeus-r Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 18
Registrován: 13 dub 2015, 14:37

Re: Enigma2 alebo Titan pre HD-BOX FS-7110 HD PVR

Příspěvekod amadeus-r » 29 lis 2015, 09:56

Zdravím chlapi,mel bych otázečku.Rozhybal jsem Nubelu v3,oscam jede,na server se napojím,vidím na serveru že přepínám programy a takhle vše jede,ale nedokoduje mi obraz.Jen černo.Kde může bých chyba.Díky za radu.

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 923
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 59 krát

Re: Enigma2 alebo Titan pre HD-BOX FS-7110 HD PVR

Příspěvekod efendy55 » 29 lis 2015, 10:12

asi ťažko ti niekto poradí ked si nedal žiadne informácie o oscame ako máš nastavený v oboch bazmekoch .
Všetko4K,Linux E2

amadeus-r Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 18
Registrován: 13 dub 2015, 14:37

Re: Enigma2 alebo Titan pre HD-BOX FS-7110 HD PVR

Příspěvekod amadeus-r » 29 lis 2015, 10:22

Aha,tak nepovažoval jsem to za duležité,když jsem uvedl,že po této stránce vše funguje.

amadeus-r Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 18
Registrován: 13 dub 2015, 14:37

Re: Enigma2 alebo Titan pre HD-BOX FS-7110 HD PVR

Příspěvekod amadeus-r » 29 lis 2015, 21:20

Tak jsem to vyresil prechodem na hdmu a tam vse funguje.


Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-7110 HD PVR“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host