DM500S asi mrtvý

Uživatelské nastavení přijímače Dreambox - 500S

Moderátoři: monkus, schmegea, 005jon

Freaders
Nováček
Nováček
Příspěvky: 10
Registrován: 27 pro 2011, 20:11

DM500S asi mrtvý

Příspěvekod Freaders » 10 bře 2012, 18:47

Zdravím, mám tu jeden Dreambox 500s ale vůbec nevím co s ním je.... napájení jde všude ale box prostě nereaguje. Nic nesvítí, televize nic neukazuje. Je možné že je špatný software nebo je to důsledek chyby ve flashování? Má cenu ho zkoušet flashnout nebo je to mrtvola? Je možné že by byl vadný procesor? Díky

Uživatelský avatar
EnoSat Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 300
Registrován: 26 úno 2010, 20:48
Poděkováno: 6 krát
Kontaktovat uživatele:

Re: DM500S asi mrtvý

Příspěvekod EnoSat » 10 bře 2012, 19:24

pripoj rs232 kabel , spusti putty a zapni napajanie
Dreambox 900UHD~500HD , Coolstream Zee2 , iNEOS ZX4 , TBS-5925-5520SE-5220 , WaveFrontier T90 , 39E-36E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-10E-7E-5E-1W-4W-30W , 93E~47W

Freaders
Nováček
Nováček
Příspěvky: 10
Registrován: 27 pro 2011, 20:11

Re: DM500S asi mrtvý

Příspěvekod Freaders » 10 bře 2012, 19:37

A jak se to dela? jsem uplny amater v boxech akorat se vyznam v elektronice

Uživatelský avatar
schmegea
Mazák
Mazák
Příspěvky: 929
Registrován: 26 bře 2009, 22:21
Bydliště: Jackal
Kontaktovat uživatele:

Re: DM500S asi mrtvý

Příspěvekod schmegea » 11 bře 2012, 19:00

základ je mít seriový kabel (jak jinak chceš flashnout DM500), pak program dreamup, Vše propojit, pustit dream a hned uvidíš jestli je možné s tím něco dělat.
2.varianta požádat někoho ať na to mrkne, ale pokud se chceš v dreamu trochu vrtat pořízení seriového kabelu je nutnost.
DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB

xperia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 04 srp 2013, 22:01

Re: DM500S asi mrtvý

Příspěvekod xperia » 04 srp 2013, 22:07

dobrý den,s dovolením oživím toto téma.Mám tu klon DM500s z ničeho nic se umrtvil..svítí jen zelená LED.
obraz ani zvuk nikde.
pomocí Dream-UP_1.3.2.1 sem nahrál nový FW a to tento : Gemini_4.70_nobomb_dm_500s_cccam_oscam_by_Alonzo

ovšem bez úspěchu stále to stejné...

někde jiném foru jsem četl že někomu se stalo to samé a že pomohlo až nahrání FW OPENLI..ale nevím kde ho vzít ani jestli je použitelný pro klony..

Uživatelský avatar
schmegea
Mazák
Mazák
Příspěvky: 929
Registrován: 26 bře 2009, 22:21
Bydliště: Jackal
Kontaktovat uživatele:

Re: DM500S asi mrtvý

Příspěvekod schmegea » 05 srp 2013, 11:55

zkus toto
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB

rostigue
Nováček
Nováček
Příspěvky: 7
Registrován: 11 srp 2010, 17:29

Re: DM500S asi mrtvý

Příspěvekod rostigue » 02 úno 2015, 16:38

Já dneska taky umrtvil. Tak jdu googlit a studovat.


Zpět na „Uživatelské nastavení“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host