Aplikace "Počasí"

Nastavení a vše kolem HD-BOX IRD-8000HD PVR Irdeto,linux.

Moderátoři: ShaMan, By.Bob

Premek
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 02 říj 2012, 18:52

Aplikace "Počasí"

Příspěvekod Premek » 10 říj 2012, 22:57

Proč pořád tato služba hlásí že operace selhala?Poprvé se mi to spustilo normálně ale to tam ještě nebyla Česká republika.Potom to přestalo chodit a po nahrání nejnovějšího firmwaru taktéž nefunguje.Poradíte někdo prosím?K čertu se :42:

Jirkacv
Nováček
Nováček
Příspěvky: 13
Registrován: 13 úno 2011, 17:48

Re: Aplikace "Počasí"

Příspěvekod Jirkacv » 20 říj 2012, 11:58

Premek píše:Proč pořád tato služba hlásí že operace selhala?Poprvé se mi to spustilo normálně ale to tam ještě nebyla Česká republika.Potom to přestalo chodit a po nahrání nejnovějšího firmwaru taktéž nefunguje.Poradíte někdo prosím?K čertu se :42:



Ahoj čtu, že jsi naistaloval nový firmware. Já dnes také a předtím jsem si udělal zálohu systémových dat a programů. Když jsem dal aktualizaci, která proběhla v pořádku a poté jsem nastavil z flash zálohu systému a programů, tak programy sice jsou ve složkách, které jsem měl např. Gratis čt1 čt2 atd, ale jsou v přeházeném pořadí. Když jsem chtěl seřadit programy, tak položka přesunout není aktivní . nevíš náhodou jak na to? prosím napiš na cvach_jiri@volny.cz Moc děkuji
Jináč net v tomto přístroji nepoužívám jelikož tam nejde flash player a tím jhe to pro mě na prd internet.

Uživatelský avatar
Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1151
Registrován: 17 lis 2008, 18:04
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 93 krát

Re: Aplikace "Počasí"

Příspěvekod Thomik1 » 20 říj 2012, 18:50

Jirko četl jsi tohle co je posáni u tohohle fw ?,

Thomik1 píše:HD-BOX_IRD-8000.v.2.10.97.2012Sep28.zip

ke stažení zde


Pro plnohodnotné zprovoznění SPRÁVCE SEZNAMU PROGRAMŮ
( MENU->SYSTÉMOVÉ NÁSTROJE->SPRÁVCE SEZNAMU PROGRAMŮ )
všech jeho funkcí(přesunout)

je zapotřebí po naladění programů :

-vyvolat SEZNAM PROGRAMŮ stisknutím tlačítka OK na dálkovém ovladači
-modrÝm tlačítkem zvolit VOLBY SEZNAMU PROGRAMŮ
-v tabulce VOLBY SEZNAMU PROGRAMŮ přepnout ČÍSLO MÍSTNÍHO PROGRAMU na stav VYP
-opustit toto nastavení pomocí tlačítka EXIT

s tímto nastavením lze přesouvat jednotlivé programy dle vlastní
potřeby a tak si vytvořit seting pro osobní potřebu.


Takže naladit programy znovu ..neee žádnou zálohu a pakco je popsáno výš.
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Jirkacv
Nováček
Nováček
Příspěvky: 13
Registrován: 13 úno 2011, 17:48

Re: Aplikace "Počasí"

Příspěvekod Jirkacv » 25 říj 2012, 11:57

Thomik1 píše:Jirko četl jsi tohle co je posáni u tohohle fw ?,

Thomik1 píše:HD-BOX_IRD-8000.v.2.10.97.2012Sep28.zip

ke stažení zde


Pro plnohodnotné zprovoznění SPRÁVCE SEZNAMU PROGRAMŮ
( MENU->SYSTÉMOVÉ NÁSTROJE->SPRÁVCE SEZNAMU PROGRAMŮ )
všech jeho funkcí(přesunout)

je zapotřebí po naladění programů :

-vyvolat SEZNAM PROGRAMŮ stisknutím tlačítka OK na dálkovém ovladači
-modrÝm tlačítkem zvolit VOLBY SEZNAMU PROGRAMŮ


Jo díky to jsem si přečetl asi po hodině co jsem psal, programy jsem nemusel znovu ladit jen jsem si přenastavil viz výše. Ale po nainstalování tohoto firmwaru mi to nějak blbne a to zapínání. Já to vypínám, tak, že po vypnutí přístroje vypnu zásuvky. Když je opět zapnu, tak začne butování až naskočeji hodiny. Když dám zapnout, tak začne butování znovu, nebo to nedělá nic, že musím vypnout a zapnout zdroj. Dnes jesm se dočetl na stránkách sapra, abychm neistalovali nový firmware, že je tam nějaký chyba. Píšou tam tohle:


NEINSTALUJTE POSLEDNÍ VERZI FW HD-BOX V1.11.01
4. Říjen 2012 - 8:02 | sucram

Od programátoru FORTIS, zajišťující softwarovou podporu pro naše přijímače jsme dostali zprávu o chybě na firmwarech pro HD-BOX verze 1.11.01 - viz níže
! Neinstalujte prosím tento firmware !

PLEASE DO NOT INSTALL A NEW FIRMWARE V1.11.01! There is a mistake.

"Please DO NOT use. If this S/W is downloaded, the further updates is not possible. Please delete all those S/W on your server etc.

Sorry for confusion, and our mistakes indeed. We will try to release new version of S/W as soon as possible"


-v tabulce VOLBY SEZNAMU PROGRAMŮ přepnout ČÍSLO MÍSTNÍHO PROGRAMU na stav VYP
-opustit toto nastavení pomocí tlačítka EXIT

s tímto nastavením lze přesouvat jednotlivé programy dle vlastní
potřeby a tak si vytvořit seting pro osobní potřebu.


Takže naladit programy znovu ..neee žádnou zálohu a pakco je popsáno výš.



Když jsem se dnes podíval na stránky sapra na firmware , tak tento již tam není. Jedná se samozřejmě o tento HD-BOX_IRD-8000.v.2.10.97.2012Sep28.zip. To počasí jak si psal mi také nejde, tak doufám , že to co nejdříve opraví a co to zapínání dělá ti to tatk tak nebo máš nějaký jiný problém. Dík za odpověď

Uživatelský avatar
kacenkin
Nováček
Nováček
Příspěvky: 61
Registrován: 17 led 2010, 15:37
Bydliště: Prostějov

Re: Aplikace "Počasí"

Příspěvekod kacenkin » 19 pro 2012, 14:45

V posledním FW počasí šlape jak hodinky... doporučuji mít zapnuto zjednodušené menu...
HDBOX 8000 + SAMSUNGF2 500GB ECO v TRANSCEND StoreJet 3,5+ 8GB Kingston,(fw5020),Skylink,TNK,UPC,8 parabol (12.5W,5W,4W,1W,5E,7E,9E,10E,13E,16E,19E,23E,28E,39E,42E,45E,53E,75E),Openbox 810,1xVantage, Dreambox a IllusionM2S a pod:)

Jirkacv
Nováček
Nováček
Příspěvky: 13
Registrován: 13 úno 2011, 17:48

Re: Aplikace "Počasí"

Příspěvekod Jirkacv » 19 pro 2012, 15:30

kacenkin píše:V posledním FW počasí šlape jak hodinky... doporučuji mít zapnuto zjednodušené menu...

To je pravda a né jenom to. Poprvé stb šlape na 100 %

Uživatelský avatar
kacenkin
Nováček
Nováček
Příspěvky: 61
Registrován: 17 led 2010, 15:37
Bydliště: Prostějov

Re: Aplikace "Počasí"

Příspěvekod kacenkin » 19 pro 2012, 15:38

Souhlas, s posledním softem je to naprosto perfektní a stabilní stroj..... mám mnohaleté zkušenosti s několika full linuxovými stroji, takže dobře vím, co znamená slovo "stabilní" :))))))))))))) :91:
HDBOX 8000 + SAMSUNGF2 500GB ECO v TRANSCEND StoreJet 3,5+ 8GB Kingston,(fw5020),Skylink,TNK,UPC,8 parabol (12.5W,5W,4W,1W,5E,7E,9E,10E,13E,16E,19E,23E,28E,39E,42E,45E,53E,75E),Openbox 810,1xVantage, Dreambox a IllusionM2S a pod:)


Zpět na „Diskuze - HD-BOX IRD-8000HD PVR“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host