Cyklicky restart

Nastavení a vše kolem HD-BOX IRD-8000HD PVR Irdeto,linux.

Moderátoři: ShaMan, By.Bob

Gordon1971
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 08 led 2012, 15:15

Cyklicky restart

Příspěvekod Gordon1971 » 30 srp 2013, 11:28

Po nastartovani prijimaca dochadza k jeho opakovanemu restartu. Mam fw 2.11.61. Pripojil som ho cez RS232 s PC a spustil program Putty, cez ktory som dostal k nasledovnemu logu:
-- ST7111 Sat Loader ( IR ) -- V3.11

▒▒wD▒FrTs
init started: BusyBox v1.14.2 (2012-03-12 15:08:37 KST)
root::0:0:root:/root:/bin/sh
/etc/rcS: line 497: udevtrigger: command not found
/etc/rcS: line 498: udevsettle: command not found
Starting app: #### ERROR Get System Information ##### (0)
#### ERROR Get System Information ##### (0)
#### ERROR Get System Information ##### (0)
#### ERROR Get System Information ##### (0)
#### ERROR Get System Information ##### (0)
#### ERROR Get System Information ##### (0)
///////////////////////////////
STLIB_Init......
///////////////////////////////

VOUT_FindI2cNumForHDMI 2

=============================================================================
SECTOOLFUSE_Setup(SECTOOLFUSE_00)==============================================================================
[00:00] --STLIB_Init OK

..... [WiA8293_IicInit] error 0
Front_IrInit : et6202_fd(ffffffff)
[FRONT] fd_front=31
# VFD type : 10002, ver : 1
_micom_type : 65538
..... pes start [0][0], buffer 0
..... pes start [0][0], signal 0
..... pes start [1][0], buffer 0
..... pes start [1][0], signal 0
..... pes start [0][1], buffer 0
..... pes start [0][1], signal 0
..... pes start [1][1], buffer 0
..... pes start [1][1], signal 0
StarCi_I2c_Read I2C_Read error3 : 7 (1 0)
StarCi_I2c_Write I2C_Write error1 7 (1 1)
StarCi_I2c_Read I2C_Read error3 : 7 (2 1)
StarCi_I2c_Write I2C_Write error1 7 (2 2)
============================================
====== Start Main Application =============
============================================
[01:52] --Init Wi OK

Fri May 31 22:00:01 UTC 2013
STSECTOOLFUSE_CRYPT_SIGCHK_ENABLE_OTP_ITEM 0x1
STSECTOOLFUSE_DIRT_DISABLE_OTP_ITEM 0x1
statusReg 0x00010001
output->fstatus 1 1 1 0, statusSw 0x01010001

V logu su vykazovane chyby, moze v tomto pripade pomoct postup uvedeny v prispevku viewtopic.php?f=166&t=6834 ohladom vymazania pamate uptd_user, alebo je prijimac zrely na reklamaciu?

Gordon1971
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 08 led 2012, 15:15

Re: Cyklicky restart

Příspěvekod Gordon1971 » 30 srp 2013, 12:46

Este jedno zaujimave zistenie - v pripade, ze je prijimac odpojeny od LNB, restart nenastane a je teda mozne robit zmeny v nastaveniach. Pre doplnenie, LNB je v poriadku, ostatne prijimace sa spravaju korektne.

dj.kenny
Nováček
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 10 led 2014, 20:53

Re: Cyklicky restart

Příspěvekod dj.kenny » 10 led 2014, 21:48

Neřešil někdo tento problém jinak než zárukou. Příjmač občas nešel zapnou, pořát prováděl restart. Teď už nejde vůbec. Je možnost přehrát firmware přes seriový port? Protože když nechám příjmač trápit asi 10 minut, zobrazí ---- a jediné co funguje je RS232.

dj.kenny
Nováček
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 10 led 2014, 20:53

Re: Cyklicky restart

Příspěvekod dj.kenny » 12 led 2014, 18:03

Tady mam log:

-- ST7111 Sat Loader ( IR ) -- V3.11

init started: BusyBox v1.14.2 (2010-08-12 22:27:17 KST)
root::0:0:root:/root:/bin/sh
ACTION = add, DEVPATH = /block/sda, MAJOR = 8, MINOR = 0
Starting app: ==============================
== Start Main Application =============
#### ERROR Get System Information ##### (0)
#### ERROR Get System Information ##### (0)
#### ERROR Get System Information ##### (0)
#### ERROR Get System Information ##### (0)
#### ERROR Get System Information ##### (0)
#### ERROR Get System Information ##### (0)
///////////////////////////////
STFAE_Init......
///////////////////////////////
STFAE_Init 1
STFAE_Init 5
STFAE_Init 6
STFAE_Init 7
STFAE_Init 14
STFAE_Init 15
STFAE_Init 16
STFAE_Init 17
STFAE_Init 18
STFAE_Init 19
STFAE_Init 20
STFAE_Init 21
STFAE_Init 23
STFAE_Init 24
STFAE_Init 25
STFAE_Init 26
STFAE_Init 27
STFAE_Init 28
STFAE_Init 29
STFAE_Init 32
STFAE_Init 32
STFAE_Init 33
STFAE_Init 34
STFAE_Init 35
STFAE_Init 36
STFAE_Init 37
STFAE_Init 38

VOUT_FindI2cNumForHDMI 2

STFAE_Init 42
=============================================================================
SECTOOLFUSE_Setup(SECTOOLFUSE_00)==============================================================================
STFAE_Init OK
Front_IrInit : et6202_fd(ffffffff)
fd_front 31
# VFD type : 10002, ver : 1
_micom_type : 65538
..... [WiA8293_IicInit] error 0
..... pes start [0][0], buffer 0
..... pes start [0][0], signal 0
..... pes start [1][0], buffer 0
..... pes start [1][0], signal 0
..... pes start [0][1], buffer 0
..... pes start [0][1], signal 0
..... pes start [1][1], buffer 0
..... pes start [1][1], signal 0
Init Wi OK

dj.kenny
Nováček
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 10 led 2014, 20:53

Re: Cyklicky restart

Příspěvekod dj.kenny » 12 led 2014, 18:14

Možná by mi pomohlo putty, ale bohužel se mi nedaří možnost zadání jakéhokoliv příkazu :-( Ani nevim zda to je u tohoto modelu možné.

danco8
Nováček
Nováček
Příspěvky: 28
Registrován: 22 led 2012, 17:55

Re: Cyklicky restart

Příspěvekod danco8 » 13 led 2014, 21:13

Ja som dva primace rozbehal HERCULES-om vymazal som pamät var.je to na tomto fore pisane.HD BOX 8000 a 7110

dj.kenny
Nováček
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 10 led 2014, 20:53

Re: Cyklicky restart

Příspěvekod dj.kenny » 13 led 2014, 22:55

možná by mi to pomohlo, ale v putty mě nejde zaslat stopbit a v herculesu neznám postup, nebo to taky nejde a nevim proč. i když zkusim pustit HDBClean, tak stále vypisuje že zasílá stopbit a bez reakce.

danco8
Nováček
Nováček
Příspěvky: 28
Registrován: 22 led 2012, 17:55

Re: Cyklicky restart

Příspěvekod danco8 » 14 led 2014, 20:24

Hercules ide cez rs232 uplne vpohode prepojim zadam potrebne veci a IDES vsetko pisane na fore treba CITAT

danco8
Nováček
Nováček
Příspěvky: 28
Registrován: 22 led 2012, 17:55

Re: Cyklicky restart

Příspěvekod danco8 » 14 led 2014, 20:46

Hercules pripojim serial,rychlost,open,........erase all

dj.kenny
Nováček
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 10 led 2014, 20:53

Re: Cyklicky restart

Příspěvekod dj.kenny » 14 led 2014, 21:52

Děkuju za snahu, ale je to asi marný. V herculesu to na příkazy nereaguje a v putty ať držim mezerník nebo dvakrat zmáčknu po zapnutí hdboxu, tak se také nic neděje. Stále si loguje dokola to samé. Asi ho někam do věčných lovišť :-/

Uživatelský avatar
Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1152
Registrován: 17 lis 2008, 18:04
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 93 krát

Re: Cyklicky restart

Příspěvekod Thomik1 » 14 led 2014, 22:08

Nevím jak je to u 8000 ,ale u modelů 9xxx 7xxx stačí na usb sformátováný na fat 32 dát firmware a poté držet tlačítko channel up a vzadu zapnout přijímač . \fw se natáhne s usb.
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

danco8
Nováček
Nováček
Příspěvky: 28
Registrován: 22 led 2012, 17:55

Re: Cyklicky restart

Příspěvekod danco8 » 15 led 2014, 21:04

dj.kenny píše:Děkuju za snahu, ale je to asi marný. V herculesu to na příkazy nereaguje a v putty ať držim mezerník nebo dvakrat zmáčknu po zapnutí hdboxu, tak se také nic neděje. Stále si loguje dokola to samé. Asi ho někam do věčných lovišť :-/

Hercules nereaguje? odkial si ho stiahol ? ja som musel vypat NOD ESET potom islo vsetko na :106:

dj.kenny
Nováček
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 10 led 2014, 20:53

Re: Cyklicky restart

Příspěvekod dj.kenny » 20 led 2014, 18:46

Nenajde se někdo, kdo by se to pokusil oživit? Já to vzdávám.

noces
Nováček
Nováček
Příspěvky: 43
Registrován: 30 čer 2010, 11:27

Re: Cyklicky restart

Příspěvekod noces » 22 led 2014, 01:03

z mojej skusenosti ide o hw zavadu, treba vymenit par kurvitiek na doske. servis to asi isti

marek11s
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 14 bře 2016, 21:14

Re: Cyklicky restart

Příspěvekod marek11s » 14 bře 2016, 23:32

Stale mi vypina box naistalovany novy sw a stale restartuje rozoberal som ho a nic tam.nebolo spalene ziaden kondik nafuknuty a niekedy mi nechce zapnut robil som aj faktory a stale mi to robi


Zpět na „Diskuze - HD-BOX IRD-8000HD PVR“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host