OSCAM STAPI skylink ICE karta v režimu IRDETO

Společné pluginy pro HDBox.9100,9105,9200,9300,7110,8000

Moderátoři: ShaMan, By.Bob

zmizik Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 25 led 2018, 20:48
Poděkoval: 1 krát

Re: OSCAM STAPI skylink ICE karta v režimu IRDETO

Příspěvekod zmizik » 25 led 2018, 21:01

ahojte, bol by niekto ochotny zosharovat konfig pre 0624 irdeto? Ja mam bohuzial M7 kartu (CZ) a nedokazem rozchodit zapisy. Mam aj ICE kartu (SK) a ta ide v pohode. Neviem ci je iny boxkey a rsakey pre irdeto, v kazdom pripade ocenim ak moze niekto poskytnut jeho conf. co slape pre 0624.

alftech
Nováček
Nováček
Příspěvky: 15
Registrován: 27 črc 2010, 18:28
Poděkoval: 1 krát

Re: OSCAM STAPI skylink ICE karta v režimu IRDETO

Příspěvekod alftech » 26 led 2018, 07:19

Obávám se, že zápisy na M7 kartu přes OSCAM nerozchodíš. Zatím jsou chodivé pouze na kartách ICE. Je to zmiňováno v hodně fórech i na začátku tohoto diskusního vlákna.

No a vzhledem k tomu co skylink udělat teď = zdražení + vyřazení některých zásadních programů v březnu a taky se chystá během dohledné doby zapnout i uniblock, tak bych to moc neřešil a hledal příjem u konkurence. Já osobně pokud nebude opětovně zařazen sport1 a sport2 nemám důvod u nich už nadále setrvávat.

zmizik Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 25 led 2018, 20:48
Poděkoval: 1 krát

Re: OSCAM STAPI skylink ICE karta v režimu IRDETO

Příspěvekod zmizik » 26 led 2018, 11:55

Vdaka za odpoved. Mal som si to preverit pred tym nez som ju aktivoval :( ... teraz jedine dokupit CAM modul a zabudnut na sharing. Nevies nahodou ci freesat ma ICE karty? Skylink ma uz fakt sere s tymi ich zmenami.

Dik.

alftech
Nováček
Nováček
Příspěvky: 15
Registrován: 27 črc 2010, 18:28
Poděkoval: 1 krát

Re: OSCAM STAPI skylink ICE karta v režimu IRDETO

Příspěvekod alftech » 26 led 2018, 12:40

Nevím to stoprocentně, ale karta funguje v uničtečkách. Navíc u Freesatu pokud teda nechceš mega share tak pro domácí provoz umožnuje až 4karty, první stojí 50Kč a ostatní 100Kč což teda mi těch 50 přijde jako přiměřené aby se nemuselo doma řešit cokoliv s oscamem.

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 845
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 43 krát

Re: OSCAM STAPI skylink ICE karta v režimu IRDETO

Příspěvekod efendy55 » 26 led 2018, 13:10

zmizik píše:Vdaka za odpoved. Mal som si to preverit pred tym nez som ju aktivoval :( ... teraz jedine dokupit CAM modul a zabudnut na sharing. Nevies nahodou ci freesat ma ICE karty? Skylink ma uz fakt sere s tymi ich zmenami.

Dik.

ked požiadaš telefonicky o ICE kartu tak ti príde ICE ,čiže caid 0D97 a pre aktivovanie je potrebné si tam zavolať nahlásiš číslo karty údaje na koho je zmluva prepneš na CS-FILM a za 2-min ti karta frčí .... :87: :89:
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]

susiman
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 04 lis 2012, 17:53

Re: OSCAM STAPI skylink ICE karta v režimu IRDETO

Příspěvekod susiman » 16 úno 2018, 11:25

zdravím,prosím o radu, mám HD-BOX FS-7119HD a kartu Skylink ICE.
potřeboval bych poradit,co upravit v oscamu pro funkční čtení karty Skylink ICE v režimu CAID 0624(irdeto),
některe programy mě nejdou(seznamtv a další) a asi to do budoucna bude jen hořší,měnit přijimač k vůli tomu se mě nechce.
nikdy jsem oscam nenastavoval,mám jednu TV, tak nepotřebuji sdílení.děkuji

oscam Version: 1.20-unstable_svn Rev. 7036

[reader]
label = skylink_card_ice
enable = 1
protocol = stapi
device = SC0
detect = CD
mhz = 500
cardmhz = 357
caid = 0D96
ident =
services =
group = 1
emmcache = 1,1,2
lb_weight = 100
audisabled = 0
blocknano =
blockemm-u = 0
blockemm-s = 0
blockemm-g = 0
blockemm-unknown = 0

Uživatelský avatar
zilizila Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 221
Registrován: 28 pro 2010, 00:03
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 45 krát
Kontaktovat uživatele:

Re: OSCAM STAPI skylink ICE karta v režimu IRDETO

Příspěvekod zilizila » 16 úno 2018, 14:47

Najjednoduchšie takto: viewtopic.php?f=359&t=15105#p115340
zilizila
Obrázek
SatDreamLinux
VU+ Ultimo4K & OpenATV 6.1
VU+ ZERO & OpenATV 6.1

Gibertini OP 100SE + multifeed 13°E+19,2°E+23,5°E
Stream from Octagon SF4008 & Open8eight 6.5
Gibertini OP 85LN + motor

susiman
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 04 lis 2012, 17:53

Re: OSCAM STAPI skylink ICE karta v režimu IRDETO

Příspěvekod susiman » 17 úno 2018, 14:11

díky za odpověď, ale nejde mi ten oscam conf Skylin ICE0624 stahnout do Boxu, píše mi to "pokračování selhalo".
nedá se se to někde stahnout? nakopiroval bych to přimo přes FTP .

Uživatelský avatar
zilizila Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 221
Registrován: 28 pro 2010, 00:03
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 45 krát
Kontaktovat uživatele:

Re: OSCAM STAPI skylink ICE karta v režimu IRDETO

Příspěvekod zilizila » 17 úno 2018, 14:25

Jo, tady: click
zilizila
Obrázek
SatDreamLinux
VU+ Ultimo4K & OpenATV 6.1
VU+ ZERO & OpenATV 6.1

Gibertini OP 100SE + multifeed 13°E+19,2°E+23,5°E
Stream from Octagon SF4008 & Open8eight 6.5
Gibertini OP 85LN + motor

susimann Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 07 led 2018, 12:36

Re: OSCAM STAPI skylink ICE karta v režimu IRDETO

Příspěvekod susimann » 18 úno 2018, 14:58

tak jsem přepsal původní soubory,ale bohužel nic nejde, nevím kde dělám chybu:-(.
neni ještě nějaká jiná možnost?díky

Uživatelský avatar
zilizila Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 221
Registrován: 28 pro 2010, 00:03
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 45 krát
Kontaktovat uživatele:

Re: OSCAM STAPI skylink ICE karta v režimu IRDETO

Příspěvekod zilizila » 18 úno 2018, 18:54

Možno si zabudol udeliť pre oscam.bin oprávnenia 755.
Najistejšie je vymazať všetko, čo sa týka oscamu, a znova ho nainštalovať, z feedu si nainštaluj binárku aj configs.
zilizila
Obrázek
SatDreamLinux
VU+ Ultimo4K & OpenATV 6.1
VU+ ZERO & OpenATV 6.1

Gibertini OP 100SE + multifeed 13°E+19,2°E+23,5°E
Stream from Octagon SF4008 & Open8eight 6.5
Gibertini OP 85LN + motor


Zpět na „Společné pluginy pro HDBox“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host