vymazany setting

Nastavení a diskuze kolem Showboxu.

Moderátoři: By.Bob, s@pro

jdodo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 15 čer 2010, 10:06

vymazany setting

Příspěvekod jdodo » 21 kvě 2012, 13:51

hello chcem sa spytat, ci sa s tym niekto stretol.
Pred nejakym casom sa mi stalo, ze mi po vypnuti a opatovnom zapnuti zmizlo vsetko moje nastavenie.. proste vsetky programy, a druzice, ako som mal nastavene. Ostalo tam iba nejake jedno nastavenie fav1.. a tak som musel preladit odznova vsetky druzice a vsetko pracne nastavovat. dlho to slo a zrazu to iste. Stalo sa to po tom, ako som sat odpojil od paraboly.. potreboval som totiz na nu dat openbox 810, lebo mi nesla karta a tak som nevedel, ci to nie je v prijimaci.. nasledne mi zo skylinku poslali nove kluce, tie cez open presli a tak som to vypol, opat zapojil vitamina, dal kartu a .. vsetky programy boli prec.
ked ich znova naladim tak idu.. ale ladit vsetky druzice a potom to upratovat.. nemam zaujem..navyse mi dovoli ladit iba celu druzicu.. nie po jednotlivych transponderoch.. takze sa to nejako zakuslo.. stretol sa s tym niekto?

Uživatelský avatar
Steiner
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 599
Registrován: 10 pro 2011, 14:37

Re: vymazany setting

Příspěvekod Steiner » 21 kvě 2012, 14:33

Vyhľadávanie konkrétneho TP: vyhľadanie služby - tlačítko INFO.
Po naladení si treba uložiť setting na USB kľúčik.
Ak to ešte raz urobí tak treba skontrolovať či nie len nejako blbo nastavené triedenie/zoradenie/filtrovanie kanálov (po pamäti teraz neviem ako).
„Cross of Iron“

jdodo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 15 čer 2010, 10:06

Dakujem za odpoved

Příspěvekod jdodo » 22 kvě 2012, 09:55

ano TP sa hlada cez Info. ale mne na to Info nereaguje.. proste viem dat hladat vsetko funguje ok a hlada.. ale ked dam tlacitko info tak proste ako keby som nic nezadal.. nic nenapise, ze ci je to nejaka chyba alebo podobne, ale tvari sa ako "mrtvy brouk" asi skusim znova preinstalovat fw.. mam tam 57 a asi dam ten isty.. kedze vyvojari naslubovali ako bude podpora a uz rok nic.. nechapem, ako je mozne, ze show 300 ide bez problemov a vitamin, co by mala byt vlajkova lod, je uplny prepadak.. lutujem, ze som do toho isiel.. mam ho zapnuty raz za tyzden na chalupe a doma mam radsej sd.. je to na zlost

demodemo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 62
Registrován: 09 pro 2011, 15:23

Re: vymazany setting

Příspěvekod demodemo » 23 kvě 2012, 20:03

mě šlape jak víno jediná výtka je délka přepínání kanálů. neměnil bych.

Uživatelský avatar
radkoslav
Nováček
Nováček
Příspěvky: 85
Registrován: 31 pro 2012, 14:30

Re: Dakujem za odpoved

Příspěvekod radkoslav » 17 led 2013, 18:19

jdodo píše:ano TP sa hlada cez Info. ale mne na to Info nereaguje.. proste viem dat hladat vsetko funguje ok a hlada.. ale ked dam tlacitko info tak proste ako keby som nic nezadal.. nic nenapise, ze ci je to nejaka chyba alebo podobne, ale tvari sa ako "mrtvy brouk" asi skusim znova preinstalovat fw.. mam tam 57 a asi dam ten isty.. kedze vyvojari naslubovali ako bude podpora a uz rok nic.. nechapem, ako je mozne, ze show 300 ide bez problemov a vitamin, co by mala byt vlajkova lod, je uplny prepadak.. lutujem, ze som do toho isiel.. mam ho zapnuty raz za tyzden na chalupe a doma mam radsej sd.. je to na zlost


Ak si trosku technicky zdatny, tak nepochovavaj svojho vitamina. Chalani na fore na nom rozbehali Enigmu2 a mozem ti povedat, ze je to neporovnatelnejsie lepsie Obrázek
Showbox VITAMIN 5000HD E2 + GI Xpeed LX3, DiseqC 13°E, 19,2°E, 23,5°E a 28,2°E, FTE AL 105cm

pupik
Nováček
Nováček
Příspěvky: 49
Registrován: 07 kvě 2010, 20:57

Re: vymazany setting

Příspěvekod pupik » 18 led 2013, 21:34

Tu na fore sa piše ,že kvalita obrazu je o moc horšia ako na normalnom FW tak neviem aky vyznam ma tá E2 ke hlavne je kvalita obrazu na Tv a to je na normalnom FW je vynikajuca čo sa tyka sd a hd obrazu , to sa mal radšej zdokonalit normalny fw čomu rozumel skoro každy, a vedel si poradit, E2 je len pre velke machry, ja by som si stym radi nedal tak ostavam na zemi som spokojny , zatial mi to ide

gugi25
Nováček
Nováček
Příspěvky: 18
Registrován: 13 pro 2010, 12:57

Re: vymazany setting

Příspěvekod gugi25 » 18 led 2013, 22:54

O moc horšia kvalita obrazu na Enigme2 nie je. HD programy idú perfektne, len SD kanály sú menej ostré a viac je vidieť "kompresné štvorčeky". Starý origo soft mal zapnutý nejaký algoritmus, ktorý ho povyšoval nad prijímače vo svojej triede.

pupik píše:Tu na fore sa piše ,že kvalita obrazu je o moc horšia ako na normalnom FW tak neviem aky vyznam ma tá E2 ke hlavne je kvalita obrazu na Tv a to je na normalnom FW je vynikajuca čo sa tyka sd a hd obrazu , to sa mal radšej zdokonalit normalny fw čomu rozumel skoro každy, a vedel si poradit, E2 je len pre velke machry, ja by som si stym radi nedal tak ostavam na zemi som spokojny , zatial mi to ide

pupik
Nováček
Nováček
Příspěvky: 49
Registrován: 07 kvě 2010, 20:57

Re: vymazany setting

Příspěvekod pupik » 19 led 2013, 15:22

gugi25 píše:O moc horšia kvalita obrazu na Enigme2 nie je. HD programy idú perfektne, len SD kanály sú menej ostré a viac je vidieť "kompresné štvorčeky". Starý origo soft mal zapnutý nejaký algoritmus, ktorý ho povyšoval nad prijímače vo svojej triede.

pupik píše:Tu na fore sa piše ,že kvalita obrazu je o moc horšia ako na normalnom FW tak neviem aky vyznam ma tá E2 ke hlavne je kvalita obrazu na Tv a to je na normalnom FW je vynikajuca čo sa tyka sd a hd obrazu , to sa mal radšej zdokonalit normalny fw čomu rozumel skoro každy, a vedel si poradit, E2 je len pre velke machry, ja by som si stym radi nedal tak ostavam na zemi som spokojny , zatial mi to ide


No ale HD programov vo Free neni moc , aleSD programov su stovky tak nech si každy zvaži či chce pekny obraz alebo E2 nejakyma machuľamy, ako rodinny satelit nie ho možno použiť lebo lebo to by bola katastrofa v rodine

gugi25
Nováček
Nováček
Příspěvky: 18
Registrován: 13 pro 2010, 12:57

Re: vymazany setting

Příspěvekod gugi25 » 19 led 2013, 19:41

pupik píše:No ale HD programov vo Free neni moc , aleSD programov su stovky tak nech si každy zvaži či chce pekny obraz alebo E2 nejakyma machuľamy, ako rodinny satelit nie ho možno použiť lebo lebo to by bola katastrofa v rodine


V tvojom prípade by som asi ostal u origo softu. Ale ak máš sériový kábel RS 232, tak si môžeš Enigmu2 na vlastné oči vyskúšať a keď sa ti obraz nebude páčiť, tak do 3 minút máš naspäť origo soft aj so všetkými nastaveniami.

Enigma2 je skôr pre technofilov, ktorí chcú mať linuxovú mašinu, ktorá má oveľa vyššiu funkcionalitu a nastaviteľnosť ako pôvodný soft.

Jedno praktické využitie: Všade, kde ma v dosahu Wi-Fi napadne, pozerám na tablete stream z Vitaminu vo VLC playeri. Vo webovom rozhraní si prepínam kanáli, programujem nahrávania na disk atď.


Zpět na „Diskuze Showbox VITAMIN 5000 HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti