Vitamin 5000 HD svití pouze on

Nastavení a diskuze kolem Showboxu.

Moderátoři: By.Bob, s@pro

Lachym123
Nováček
Nováček
Příspěvky: 5
Registrován: 10 lis 2010, 11:24

Vitamin 5000 HD svití pouze on

Příspěvekod Lachym123 » 20 bře 2013, 15:31

Zdravím všechny.Mám dotaz ohledně aktualizace firmware přes RS232 .Zapnu přijímač, rozsvítí se HDSTB v 1.70, asi za deset sekund naskočí On a nic dalšího se něděje.Otevře program STBupdater, zvolím Port 1, dále zvolím soubor který budeme nahrávat ve formátu bin a zmáčknu Start.Program napíše Waiting for STB Boot.Čekám, ale nic se neděje.Bootování prostě nenaskočí.Dělám něco špatně?Je to kamarádův stroj M7330 ,udajně tam byla verze 99_60 a po rychlejším přepínání se kousnul.Po vypnuti a zapnutí pouze ON.Přes USB nic nereaguje.Nevíte co dělat?kabel mám překřížený ,funkční ,jiné sataky jdou.Děkuji za každou pomoc.

Uživatelský avatar
Steiner
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 599
Registrován: 10 pro 2011, 14:37

Re: Vitamin 5000 HD svití pouze on

Příspěvekod Steiner » 20 bře 2013, 18:57

(1) Execute the “STBUpdate.exe” program.
(2) Press the first “Open” button, then you can see the “Open Comm Port…[Port:1] -à OK!!” message.
(3) Press the second “Open” button, and select an attached new appl binary after uncompressed.
(4) Press the “Start” button, then a new app binary should be updated on your STB.
(5) After waiting 5 ~ 10 minutes, all is completed.

viewtopic.php?f=391&t=12103
„Cross of Iron“

Lachym123
Nováček
Nováček
Příspěvky: 5
Registrován: 10 lis 2010, 11:24

Re: Vitamin 5000 HD svití pouze on

Příspěvekod Lachym123 » 20 bře 2013, 20:17

Děkuji za radu,ale to jsem již zkoušel i popsal.Zkoušel jsem se připojit i přes putty,ale nic cerna obrazovka nic nevypiše.Stale jen sviti ON.

milanmp
Nováček
Nováček
Příspěvky: 35
Registrován: 08 pro 2011, 07:42

Re: Vitamin 5000 HD svití pouze on

Příspěvekod milanmp » 20 bře 2013, 21:25

Ahoj, je to preto, lebo FW60-ka ma novsi loader. Teda nahras iba 60-ku. Pre ine FW musis mat osmickovy loader. Ten najdes na starom fore. Vela zdaru. Milanmp

Lachym123
Nováček
Nováček
Příspěvky: 5
Registrován: 10 lis 2010, 11:24

Re: Vitamin 5000 HD svití pouze on

Příspěvekod Lachym123 » 20 bře 2013, 21:50

diky zkoušel jsm fw60 znova i starší,jiny loader stale nic .i jiny programk na rs 232 ani tuk.nic to nebere.kabel rs232 funkční na jiných satakach facha bez problmu.zapojni kriz 2-3 ,3-2, 5-5.bez redukce.astal nic.

Uživatelský avatar
Steiner
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 599
Registrován: 10 pro 2011, 14:37

Re: Vitamin 5000 HD svití pouze on

Příspěvekod Steiner » 21 bře 2013, 08:06

Lachym123 píše:Děkuji za radu,ale to jsem již zkoušel i popsal. ....

Nikde nevidím že si urobil aj toto: “Open Comm Port…[Port:1] -à OK!!” message.
„Cross of Iron“

Lachym123
Nováček
Nováček
Příspěvky: 5
Registrován: 10 lis 2010, 11:24

Re: Vitamin 5000 HD svití pouze on

Příspěvekod Lachym123 » 21 bře 2013, 20:07

Steiner píše:
Lachym123 píše:Děkuji za radu,ale to jsem již zkoušel i popsal. ....

Nikde nevidím že si urobil aj toto: “Open Comm Port…[Port:1] -à OK!!” message.

Ano Open Comm Port…[Port:1] -à OK me to napíše a to je vše.jen stale čekám a nic

Karlosam
Nováček
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 28 úno 2012, 00:52

Re: Vitamin 5000 HD svití pouze on

Příspěvekod Karlosam » 25 bře 2013, 21:50

SRV-Reolad Flash Externí - Musíte přehrát vnitřní paměť externí flash, když to dáte do servisu (třeba Atos) tak vám to přehrají stojí to 350,- bez dph takže asi 420,- s pozdravem K.

Ato1
Nováček
Nováček
Příspěvky: 48
Registrován: 03 úno 2013, 12:56

Re: Vitamin 5000 HD svití pouze on

Příspěvekod Ato1 » 28 kvě 2013, 18:10

Lachym123 píše:
Steiner píše:
Lachym123 píše:Děkuji za radu,ale to jsem již zkoušel i popsal. ....

Nikde nevidím že si urobil aj toto: “Open Comm Port…[Port:1] -à OK!!” message.

Ano Open Comm Port…[Port:1] -à OK me to napíše a to je vše.jen stale čekám a nic


ahoj podarilo sa ti to rozchodiť mám podobný problém !

valsodar
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 02 črc 2010, 23:26

Re: Vitamin 5000 HD svití pouze on

Příspěvekod valsodar » 12 čer 2013, 23:42

No aj ja sa pripajam k tejto otazke .Mal som v nom E2 všetko v pohode a jedneho dna po zapnuti z DO ten isty problem
a odvtedy len pokusy a pokusy a nič stale svieti ON.

Uživatelský avatar
Steiner
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 599
Registrován: 10 pro 2011, 14:37

Re: Vitamin 5000 HD svití pouze on

Příspěvekod Steiner » 13 čer 2013, 08:40

A iný klúčik / znovu nahraný image na klúčik si skúšal ? či neodišlo niečo na klúčiku
alebo skúšal si znova urobiť toto ? :
viewtopic.php?f=420&t=12196
„Cross of Iron“

paja1202
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 28 srp 2013, 20:20

Re: Vitamin 5000 HD svití pouze on

Příspěvekod paja1202 » 02 lis 2013, 18:53

Dobrý den, nahrál jsem do příjmače Enigmu v2 a po asi 2 měsících nepoužívání mě příjímač napíše na displeji ON a nic jiného to nedělá a nikam se nedostanu. Prosím o radu děkuji.


Zpět na „Diskuze Showbox VITAMIN 5000 HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host