AzBox mini me - čtečka karet

Nastavení a vše kolem Azboxu Me.

Moderátoři: gorick, monkus, schmegea

error17
Nováček
Nováček
Příspěvky: 16
Registrován: 03 úno 2011, 17:32

AzBox mini me - čtečka karet

Příspěvekod error17 » 06 čer 2012, 16:40

Zdravím, potřeboval bych poradit mám azbox mini me s bootem 0 - open RSI.

Neumím asi přesně nastavit nebo rozchodit interní čtečku jelikož mi funguje pouze čt24 ostatní programy se nespustí a zůstane pouze zaseklý obraz na čt24 ccam mam nainstalovaný zkoušel jsem instalovat i plugin co je tu v downloadu ale nějak to nemůžu rozchodit. Ještě jsem nikde ani nenašel jestli se dává karta čipem nahoru nebo dolů. Mohl by sem někdo hodit postup jak rozchodit čtečku ? Díky

Uživatelský avatar
andrejtom
Nováček
Nováček
Příspěvky: 94
Registrován: 25 úno 2009, 15:46
Bydliště: Nove Zamky Slovakia

Re: AzBox mini me - čtečka karet

Příspěvekod andrejtom » 06 čer 2012, 17:42

po install treba este aj spustit ten CCcam
VU+ DUO 2 VTi najnovsie, AZBox ME E2 RTi 1.8 a este Ariva 200+ zopar SD, SkyLink HD, motor HH90 USALS, Gibertini OP85L, TV Panasonic P42V10E, Router Apple TimeCapsule

error17
Nováček
Nováček
Příspěvky: 16
Registrován: 03 úno 2011, 17:32

Re: AzBox mini me - čtečka karet

Příspěvekod error17 » 06 čer 2012, 17:55

No kde to mám přesně zapnout ?

Když najedu do plugins tak tam mám cccam info 1.3.
Pokud najedu do nastavení softcam/Cl tak tam mam cccam230 ale nejde s tím nic dělat.
Kam teda ?

Ještě abych nemystifikoval mám kartu CW na které to jsem chtel zkusit ale uz jsem si i koupil karti ICE - výměna budou na cccam fungovat oboje ?

Uživatelský avatar
gorick
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 963
Registrován: 02 kvě 2010, 10:39
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát

Re: AzBox mini me - čtečka karet

Příspěvekod gorick » 06 čer 2012, 18:41

Neviem, ci pre Me plati to iste, co pre mini me, ale v Me davam kartu cipom dole. V openrsi mam stiahnuty cccam cez plugins...., da sa restartovat v menu - nastavenie- softcam/ci. Ak karta nenabehne hned, tak po uplnom restarte by uz mala.
DM 900 Triple Ultra HD 4K ..... Xtrend ET7500

error17
Nováček
Nováček
Příspěvky: 16
Registrován: 03 úno 2011, 17:32

Re: AzBox mini me - čtečka karet

Příspěvekod error17 » 06 čer 2012, 21:39

Prave na nejakych forech jsem cetl ze v minime je to nahoru ... takze jsem z toho zmateny ice/IW nenabehne ani cipem dole ani hore a to po kazdem restartu pristroje ... takze nevim kde muze byt chyba.

Uživatelský avatar
gorick
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 963
Registrován: 02 kvě 2010, 10:39
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát

Re: AzBox mini me - čtečka karet

Příspěvekod gorick » 06 čer 2012, 21:55

Ako si instaloval cccam? RTI enigmu si neskusal? Pre mini me je uz 1.8.5.
DM 900 Triple Ultra HD 4K ..... Xtrend ET7500

error17
Nováček
Nováček
Příspěvky: 16
Registrován: 03 úno 2011, 17:32

Re: AzBox mini me - čtečka karet

Příspěvekod error17 » 06 čer 2012, 22:21

cccam jsem neinstaloval ... nechal jsem si to dělat ale jaksi to poradne nefunguje takze ted se v tom hrabu ja ... muzu pouzit normalni cccam v 2.3.0 a dat soubory do urcenych slozek ? Popripade jak bych ho mel nainstalovat.

RTI se uz 3h snazim bootnou ale stale mi to nejde nevim kde delam chybu zkopiruju na flash disk dam do pristroje a ono by se to melo bootnou automaticky ale nejak se mi s tim nic neudela... zkusil jsem to tam bootnout i prez prohlizec ale jakmile kliknu na flash tak mi to vyhodi stranka neexistuje nebo nec otakoveho.

Uživatelský avatar
gorick
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 963
Registrován: 02 kvě 2010, 10:39
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát

Re: AzBox mini me - čtečka karet

Příspěvekod gorick » 07 čer 2012, 21:14

Na inom fore som sa docital, ze:
You must put chip facing UP and in config it must be like this "/dev/ttyUSB0", on azbox mini me.
Preklad:
Musíte dať čip hore a config musí byť nastaveny takto "/ dev/ttyUSB0", na AzBox Mini-Me.
Neviem, ci to pomoze,,,config cccamu by mal byt v etc.
DM 900 Triple Ultra HD 4K ..... Xtrend ET7500

error17
Nováček
Nováček
Příspěvky: 16
Registrován: 03 úno 2011, 17:32

Re: AzBox mini me - čtečka karet

Příspěvekod error17 » 08 čer 2012, 14:40

To jsem taky cetl andrejtom mi s tim hodně pomáha zkouší konfigurovat ten cfg ale zatím se to nějak nedaří rozjet je to zapeklité...


Zpět na „AzBox Me Diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host