OpenAZBox PLi MOD (OAM) - Me

Nastavení a vše kolem Azboxu Me.

Moderátoři: gorick, monkus, schmegea

chrisperry
Nováček
Nováček
Příspěvky: 37
Registrován: 19 srp 2010, 16:58

Re: OpenAZBox PLi MOD (OAM) - Me

Příspěvekod chrisperry » 11 srp 2013, 16:48

Dotaz - povedlo se někomu na OAM7 rozchodit Pingflood keymap? OAM7 je asi nejlepší firmware, co zatím máme, ale bez Pingflood je pro mě nepoužitelný.

Uživatelský avatar
gorick
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 963
Registrován: 02 kvě 2010, 10:39
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát

Re: OpenAZBox PLi MOD (OAM) - Me

Příspěvekod gorick » 11 srp 2013, 18:41

chrisperry píše:Dotaz - povedlo se někomu na OAM7 rozchodit Pingflood keymap? OAM7 je asi nejlepší firmware, co zatím máme, ale bez Pingflood je pro mě nepoužitelný.

Pre OAM7 by mala byt urcena verzia enigmaplugin-extensions-keymap-pingflood.zip /tu v download/. Ale celkovo sa mi zda, ze pingflood keymap nebol celkom OK pre OAM7. Myslim, ze v AZplay potom nefungovali niektore funkcie napr. pauza, vyber zvukovej stopy atd.
DM 900 Triple Ultra HD 4K ..... Xtrend ET7500

chrisperry
Nováček
Nováček
Příspěvky: 37
Registrován: 19 srp 2010, 16:58

Re: OpenAZBox PLi MOD (OAM) - Me

Příspěvekod chrisperry » 12 srp 2013, 17:13

gorick píše:Pre OAM7 by mala byt urcena verzia enigmaplugin-extensions-keymap-pingflood.zip /tu v download/. Ale celkovo sa mi zda, ze pingflood keymap nebol celkom OK pre OAM7. Myslim, ze v AZplay potom nefungovali niektore funkcie napr. pauza, vyber zvukovej stopy atd.


Jo, díky, tenhle šlape. Takže teď už jsem definitivně přesedlal na OAM7. Jen pro zajímavost - jak na tom chodí Skylink IRDETO, zkoušel někdo?

Instaloval jsem "backup" image a ty jsou připravené pro ICE kartu. Irdeto jsem tam tedy rozchodil s pomocí "hacknutých" oscam binárek od blackship a zatím šlape, ale jen pro jistotu se ptám, jestli náhodou neexistuje nějaká "elegantnější" metoda (hacknuté binárky totiž používám nerad, z mnoha důvodů).

Uživatelský avatar
king
Nováček
Nováček
Příspěvky: 113
Registrován: 10 srp 2012, 15:12
Bydliště: Lipt. Mikulas

Re: OpenAZBox PLi MOD (OAM) - Me

Příspěvekod king » 23 srp 2013, 17:27

Zdravim, nemam cas nejak hladat, tak sa chcem opytat ci na tychto nasich masinkach ide UPC v emu cez Oscam ymod. Dik
AzboxMe
HD Box 9105+
Amiko Spiel

rotchildo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 45
Registrován: 09 srp 2009, 14:15

Re: OpenAZBox PLi MOD (OAM) - Me

Příspěvekod rotchildo » 05 říj 2013, 13:25

zdravim,chtěl bych nahrát ten backup OAM7 od Goricka,ale nedaří se to.Provedl jsem Recovery boxu,flash jsem naformátoval na fat32 překopčil na něj tři soubory,ale žádný menu mě to neukáže,jenom na displeji boot 0 a adresa boxu.Tak nevím,jestli zkusit jinou flash?
Azbox Me OAM7--Azbox Elite ORSI 3 -- Showbox S300p V30 -- Kaon 570ksc -- Cslink,Ice --Bg 2100 --Fe80

rotchildo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 45
Registrován: 09 srp 2009, 14:15

Re: OpenAZBox PLi MOD (OAM) - Me

Příspěvekod rotchildo » 05 říj 2013, 14:14

tak už se mě to povedlo,nainstolaval jsem RSI3 z webu a pak po restartu mě to už tu flashku spustilo i stím instalátorem,tak dobrý zatim.
Azbox Me OAM7--Azbox Elite ORSI 3 -- Showbox S300p V30 -- Kaon 570ksc -- Cslink,Ice --Bg 2100 --Fe80

chrisperry
Nováček
Nováček
Příspěvky: 37
Registrován: 19 srp 2010, 16:58

Re: OpenAZBox PLi MOD (OAM) - Me

Příspěvekod chrisperry » 29 říj 2013, 00:15

Ahoj, dokázal by někdo napsat, jak ručně nastavit hodiny na OAM? Jde především o to, kde to najít v menu (které submenu a která položka). Potřebuju s tím někomu poradit, nemám teď box u sebe a zpaměti to fakt nedám. Díky.

chrisperry
Nováček
Nováček
Příspěvky: 37
Registrován: 19 srp 2010, 16:58

Re: OpenAZBox PLi MOD (OAM) - Me

Příspěvekod chrisperry » 30 říj 2013, 23:44

chrisperry píše:Ahoj, dokázal by někdo napsat, jak ručně nastavit hodiny na OAM? Jde především o to, kde to najít v menu (které submenu a která položka). Potřebuju s tím někomu poradit, nemám teď box u sebe a zpaměti to fakt nedám. Díky.


Už jsem na to přišel.

chrisperry
Nováček
Nováček
Příspěvky: 37
Registrován: 19 srp 2010, 16:58

Re: OpenAZBox PLi MOD (OAM) - Me

Příspěvekod chrisperry » 18 pro 2013, 11:23

Testuju nový Backup image od goricka (Backup openATV 3.1 ze 24.11.) Zatím šlape výborně.
Jediný problém je opět Pingflood keymap (hned o instalaci spadne Enigma a už ani nenaběhne). Ale zatím jsou zkoušel jenom starší verzi - zkusím někde najít aktuální, třeba ta bude šlapat. Obecně cokoliv s novým kernelem je hrozně nestabilní, to je ale známá věc.

rotchildo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 45
Registrován: 09 srp 2009, 14:15

Re: OpenAZBox PLi MOD (OAM) - Me

Příspěvekod rotchildo » 01 bře 2014, 08:02

zdravim,mam následující problém.Na azboxu ME mam nahrany backup OAM 7 vše šlape dobře ,akorát hodiny se zpozduji asi o pul hodiny.Časové pásmo mam nastaveny dobře ,tak nevim co s tím.Další je, ze po zapnuti boxu následující den nabehne box az po 20 minutach.Box používají rodiče a reakce odnasim já. Tak nevím jestli je špatný kondik,nebo zkusit přeinstalaci?
Azbox Me OAM7--Azbox Elite ORSI 3 -- Showbox S300p V30 -- Kaon 570ksc -- Cslink,Ice --Bg 2100 --Fe80

Uživatelský avatar
gorick
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 963
Registrován: 02 kvě 2010, 10:39
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát

Re: OpenAZBox PLi MOD (OAM) - Me

Příspěvekod gorick » 01 bře 2014, 19:09

Osobne som sa s takymi problemom este nestretol. To fakt musis cakat 20 minut, kym sa rozsvieti?
Urcite preinstaluj s tlacitkom recovery vzadu. A pre rodicov, ak chces mat pokoj, mozno staci :arrow: OpenRsi 2.1. Je to rychle a na sledovanie TV v pohode
DM 900 Triple Ultra HD 4K ..... Xtrend ET7500

rotchildo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 45
Registrován: 09 srp 2009, 14:15

Re: OpenAZBox PLi MOD (OAM) - Me

Příspěvekod rotchildo » 02 bře 2014, 08:43

to gorick: tak jsem box byl zapnout osobně sam,abych se přesvědčil jak jim dlouho nabiha a nabehne normálně,akorát ze se jim nezobrazi startovací logo a je tma na TV i když už svítí na displeji kanal.Po vypnuti a zapnuti boxu dalkacem se už program zobrazil na tv.Zřejmě měli rozhaseny nastaveni v menu a po úpravě se problém již vyřešil.Nic mene ten cas jde porat opožděně.OAM 7 je nejlepší a měnit ji nebudu.
Azbox Me OAM7--Azbox Elite ORSI 3 -- Showbox S300p V30 -- Kaon 570ksc -- Cslink,Ice --Bg 2100 --Fe80

rotchildo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 45
Registrován: 09 srp 2009, 14:15

Re: OpenAZBox PLi MOD (OAM) - Me

Příspěvekod rotchildo » 04 bře 2014, 20:41

tak problem se zobrazenim po zapnutí boxu nastal znova,ale už definitivně vyřešen.Špatný Hdmi kabel,po výměně již vše v pořádku :12:
Azbox Me OAM7--Azbox Elite ORSI 3 -- Showbox S300p V30 -- Kaon 570ksc -- Cslink,Ice --Bg 2100 --Fe80


Zpět na „AzBox Me Diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host