Oživení Azbox me

Nastavení a vše kolem Azboxu Me.

Moderátoři: gorick, monkus, schmegea

jecminek.
Nováček
Nováček
Příspěvky: 12
Registrován: 26 led 2014, 08:11
Bydliště: V lese

Oživení Azbox me

Příspěvekod jecminek. » 04 kvě 2014, 23:18

Prosím poradí mi tu někdo jak oživím tento box jsem začátečník děkuji předem všem za rady.
AZBOXme®2XSatelita2000HD

Uživatelský avatar
gorick
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 963
Registrován: 02 kvě 2010, 10:39
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát

Re: Oživení Azbox me

Příspěvekod gorick » 05 kvě 2014, 12:28

Podrobnejsie, co nejde?
DM 900 Triple Ultra HD 4K ..... Xtrend ET7500

jecminek.
Nováček
Nováček
Příspěvky: 12
Registrován: 26 led 2014, 08:11
Bydliště: V lese

Re: Oživení Azbox me

Příspěvekod jecminek. » 05 kvě 2014, 13:34

Po recovery tlačítkem na zadním panelu jen svítí na předním BOOT [0]Tak že nic jiného se neděje z HDMI žádný signál.Jak tam nahrát E2a co k tomu potrebuji?Předem všem díky.
AZBOXme®2XSatelita2000HD

Uživatelský avatar
gorick
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 963
Registrován: 02 kvě 2010, 10:39
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát

Re: Oživení Azbox me

Příspěvekod gorick » 05 kvě 2014, 14:35

Mas box napojeny v sieti /lan kabel z routra do stb, dhcp zapnute/?
Ak si robil recovery, po zapnuti STB musi na VFD naskocit IP adresa, ktoru potom zadas do internetoveho prehliadaca v PC a tam uz nacitas subor enigmy a nahras ho do boxu.
DM 900 Triple Ultra HD 4K ..... Xtrend ET7500

rada
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 232
Registrován: 13 led 2009, 21:53
Kontaktovat uživatele:

Re: Oživení Azbox me

Příspěvekod rada » 05 kvě 2014, 19:25

Pokud jsi dal recovery a teď ti svítí jen boot 0, asi jsi měl poškozenou obnovovací oblast. Můžeš si pokusit obnovit ještě jednou, zda to pomůže, ale jinak asi do servisu, ať ti dají novou USB flash
AZBOX Elite; IPBOX 250; Inetbox 300S; Dreamsky 7000@FW2.42; Satelita 2000HD

rada
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 232
Registrován: 13 led 2009, 21:53
Kontaktovat uživatele:

Re: Oživení Azbox me

Příspěvekod rada » 05 kvě 2014, 19:27

Ještě mě napadlo, jestli nemáš náhodou interní HDD
AZBOX Elite; IPBOX 250; Inetbox 300S; Dreamsky 7000@FW2.42; Satelita 2000HD

jecminek.
Nováček
Nováček
Příspěvky: 12
Registrován: 26 led 2014, 08:11
Bydliště: V lese

Re: Oživení Azbox me

Příspěvekod jecminek. » 07 kvě 2014, 18:40

Dnes jsem použil návod sz od gorick a Azetko už zase žije!!! :106: Děkuji moderátorovi že je takový borec :55:
AZBOXme®2XSatelita2000HD

jecminek.
Nováček
Nováček
Příspěvky: 12
Registrován: 26 led 2014, 08:11
Bydliště: V lese

Re: Oživení Azbox me

Příspěvekod jecminek. » 24 zář 2014, 18:12

Dnes pro změnu asi abych se nenuďil?mi box nejde zapnout zdroj 12v svítí měřeno Ok je mi jasné že je to boxem mate někdo radu nebo zkušenost podělte se prosím.Jdu si najít schhéma než to otevřu a začnu hledat závadu.Díky za odpovědi "foru zdar"
AZBOXme®2XSatelita2000HD

jecminek.
Nováček
Nováček
Příspěvky: 12
Registrován: 26 led 2014, 08:11
Bydliště: V lese

Re: Oživení Azbox me

Příspěvekod jecminek. » 28 zář 2014, 17:56

Tak jsem ho dnes rozkuchal vyzuálně nic co by vypadalo že je KO,konďíky vůbec nevypadají že by odešli jelikož jsem koupil ještě jeden nefunkční tak ho rozebírám a budu hledat kde nechal tesař díru?Problém jsem našel ca za 5min vadný přední panel,vyměněno odstraněn modrý filtr co je jeďinečná věc display se stane dobře čitelným je to tu napsáno od (gorick) je to borec ještě že tu je!!! :89:
AZBOXme®2XSatelita2000HD


Zpět na „AzBox Me Diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host