v2.10.93 9105+ (plus)

Odkaz na stažení firmware a diskuze k aktuálnímu firmware.

Moderátoři: ShaMan, By.Bob

supersat
Nováček
Nováček
Příspěvky: 92
Registrován: 16 úno 2011, 13:10

v2.10.93 9105+ (plus)

Příspěvekod supersat » 15 zář 2012, 21:08


Uživatelský avatar
Steiner
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 599
Registrován: 10 pro 2011, 15:37

Re: v2.10.93 9105+ (plus)

Příspěvekod Steiner » 16 zář 2012, 09:40

Loader zostal 7.26 ?
Lebo 2.10.94 u mňa ide OK, zmizol aj môj problém so zamrznutím v stand by.
Ale natiahnutá bola bez update loadera (inak to nešlo).
„Cross of Iron“

Noro C
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 316
Registrován: 14 dub 2010, 17:05
Slovakia

Re: v2.10.93 9105+ (plus)

Příspěvekod Noro C » 16 zář 2012, 13:49

Tak som ho natiahol bez problemov s loaderom 7.26. Prepinanie zatial bez zaseku, polozky na disku su usporiadane ok, nahravanie z egp ok. Nikde som sa nedocital ake vylepsenia by ten to fw mal mat ale podstatna je stabilita a ta zistim az po case zatial ide ok
HDBOX9105+,HDBOX9105,HDBOXenibox, formuler f1,f3

supersat
Nováček
Nováček
Příspěvky: 92
Registrován: 16 úno 2011, 13:10

Re: v2.10.93 9105+ (plus)

Příspěvekod supersat » 16 zář 2012, 15:02

Tento soft je v podstatě určený jenom pro testování , neměl být public ven , ale protože se jeví jako již dřívější tzv testovací softy
podstatně nejstabilnější , tak je venku .....
Bohužel je prozatím jenom pro dva modely .
Testován více jak týden u mně bez jakýchkoliv problémů ...
A má řešit stabilitu kdy po nějakém čase box ve standby spadnul a také občasné problémy s EPG .

Uživatelský avatar
Steiner
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 599
Registrován: 10 pro 2011, 15:37

Re: v2.10.93 9105+ (plus)

Příspěvekod Steiner » 16 zář 2012, 16:16

a aj vieme aký je rozdiel medzi 2.10.93 a 2.10.94 ?
dik
„Cross of Iron“

sstrom
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 12 úno 2009, 10:46

Re: v2.10.93 9105+ (plus)

Příspěvekod sstrom » 16 zář 2012, 17:26

Natiahol som 2.10.94 zatial stabilny jediny pre mna nedostatok - neda sa predvolit pohotovostne vypnutie pri ktorom mi vypne hardisk. Pri vypinani naskoci hlaska chcete prejst do pohotovostneho rezimu a predvolena je klavesa NIE.

juzek
Nováček
Nováček
Příspěvky: 13
Registrován: 16 srp 2009, 13:49

Re: v2.10.93 9105+ (plus)

Příspěvekod juzek » 16 zář 2012, 20:31

Já došel při přehrání k Er.71

Noro C
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 316
Registrován: 14 dub 2010, 17:05
Slovakia

Re: v2.10.93 9105+ (plus)

Příspěvekod Noro C » 16 zář 2012, 21:22

Tak ta funkcia pri vypinaní mi vadila ked som tam mal nový fw z octagonu 2.10.91 teraz v teste hdbox 2.10.93 a som snim zatial spokojny len zatial som spozoroval, že keď zapnem timeshift a vratim sa do reálneho času tak prestane dekodovat obraz ale prijmač nezamrzene stači prepnuť a všetko ide ďalej, timeshift je nastavený na usb2 . Mohol by to niekto skúsit či to nerobí len mne používam oscam.
HDBOX9105+,HDBOX9105,HDBOXenibox, formuler f1,f3

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 22:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: v2.10.93 9105+ (plus)

Příspěvekod grantec » 16 zář 2012, 22:51

mne to funguje normalne .
mas pmt tabulku v oscam.dvbapi ?
a pmt_mode nastavene na 4 ?
nahravam na USB1
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

Uživatelský avatar
Steiner
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 599
Registrován: 10 pro 2011, 15:37

Re: v2.10.93 9105+ (plus)

Příspěvekod Steiner » 17 zář 2012, 08:29

no, a je to tu, 2.10.94 do rána v standby vytuhla :15: , tak skúsim tú 2.10.93
„Cross of Iron“

Perla
Nováček
Nováček
Příspěvky: 9
Registrován: 11 led 2009, 17:23

Re: v2.10.93 9105+ (plus)

Příspěvekod Perla » 17 zář 2012, 15:32

Mám problém při přehrávání mp3 přes (dlna). Přijímač se sekne jakmile nejedu na jakoukoliv skladbu mp3. U starších verzi FW se seknul až po spuštění skladby.

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 22:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: v2.10.93 9105+ (plus)

Příspěvekod grantec » 17 zář 2012, 21:19

Mne napriklad nejde dlna klient - aj najde server, ale napise chybu. Po aktivacii dlna v boxe ho na pc vidim . Asi mam dosahane nastavenie na PC . Nejak moc to nevyuzivam, tak to ani neriesim .
A uz viem, v com bol problem - mal som na PC povolene len zdielanie tlaciarni . co teda hdbox nechcel nejak pochopit . Uz to ide . :))
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

Uživatelský avatar
Steiner
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 599
Registrován: 10 pro 2011, 15:37

Re: v2.10.93 9105+ (plus)

Příspěvekod Steiner » 18 zář 2012, 09:04

Tak som včera dotiahol druhý nový 9105+, vyčistil, natiahol 2.10.93, pripojil na net, do rána v standby vytuhol.
Prvý box s 2.10.94 čo vytuhol včera som odpojil od netu, ten šlapal ráno v standby bez problémov.
Vyzerá to teda že to v stanby tuhne iba pri pripojení na net.
A ďaľšie negatívum čo vadí bežnej prevádzke: po hlbokom spánku alebo úplnom vypnutí a znovu zapnutí sa automaticky nepripojí na net aj keď signál ukazuje a píše pripojené. Ani po dlhej dobe, až po použití funkcie odpojiť/pripojiť. Pripojenie: wifi cez Well WCU150N, DHCP vypnuté, pevná IP.
Ostatné veci ako prehrávanie divx a podobne ma nezaujíma, len bežná prevádzka a to čo ktomu treba, a tieto dve veci tomu ozaj vadia.
- tuhnutie sa dá vyriešiť vypínaním do hlbokého spánku
- držanie pripojenia na net sa dá vyriešiť nevypínaním do hlbokého spánku :D
:12:
Takže jediným riešením je oprava aspoň jedného z týchto dvoch bugov. :90:
Ak niekto pozná iné nech dá vedieť. :D
„Cross of Iron“

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 22:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: v2.10.93 9105+ (plus)

Příspěvekod grantec » 18 zář 2012, 10:58

novy router
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

Uživatelský avatar
Steiner
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 599
Registrován: 10 pro 2011, 15:37

Re: v2.10.93 9105+ (plus)

Příspěvekod Steiner » 18 zář 2012, 11:56

Router na wifi je nový "AirLive Air3G" kabelom pripojený do ADSL routru/modemu "Asus AM200g" :D
„Cross of Iron“


Zpět na „Odkaz na firmware a diskuze k firmware - HD-BOX FS-9105 HD Plus“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host