HDMI

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátoři: ShaMan, By.Bob

jjara
Nováček
Nováček
Příspěvky: 97
Registrován: 10 bře 2010, 21:25
Bydliště: Pod Javorinú a Lopeníkem

HDMI

Příspěvekod jjara » 18 úno 2016, 16:03

Nový HD BOX 9105+ při zapojení naskočí,a po několika vypnutích a zapnutích se objeví není signál.Box se musí restartovat,a to chodí pořád dokola.Televize je plazma Samsung .Přes scart jede normálně.Neví někdo čím to může být.
Xtrend 8000,HD Box 7110

Uživatelský avatar
Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1151
Registrován: 17 lis 2008, 18:04
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 93 krát

Re: HDMI

Příspěvekod Thomik1 » 18 úno 2016, 18:19

Možná bych zkusil změnit verzi fw včetně továrního nastavení , popřípadě jak nezabere tak reklamace.
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

jjara
Nováček
Nováček
Příspěvky: 97
Registrován: 10 bře 2010, 21:25
Bydliště: Pod Javorinú a Lopeníkem

Re: HDMI

Příspěvekod jjara » 19 úno 2016, 18:19

Na mojem LCD Samsung běží bez problémů.Problém je na plazmě.Že by vadný hdmi na telce?
Xtrend 8000,HD Box 7110

Uživatelský avatar
Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1151
Registrován: 17 lis 2008, 18:04
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 93 krát

Re: HDMI

Příspěvekod Thomik1 » 19 úno 2016, 18:25

jjara píše:Na mojem LCD Samsung běží bez problémů.Problém je na plazmě.Že by vadný hdmi na telce?


Má více vstupů ? nezapomen to přepojovat při vypnutém hdboxu i telce.
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Uživatelský avatar
Fishburn Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 1017
Registrován: 25 úno 2010, 19:52
Bydliště: v Cyberprostoru
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 5 krát

Re: HDMI

Příspěvekod Fishburn » 19 úno 2016, 18:38

Měl sem podobný problém změnil jsem verzi kabelu z 1.2 na 1.4 nový obč výrob.HAMA a ok

Ale pro změnu my to dělalo u BLURAY přehrávače...

Po výměně OK

tak to jen pro info..... :idea:
:89:
AzBoxE.,SG2100,Par 90,1xTwinQuad , TV-Sharp 3D Ult
E2 OpenRsi 3.0 v.21.7.2013 CCcam 2.2.1
Amiko Alien Min OpenATV 6.1,Osc svn10284 sh4
Formuler F4 Turbo Combo hevc
OpenATV 6.1 ICE irdeto 0624 Oscam svn11401+NewCamd to CCcam 2.2.1 Aktive

jjara
Nováček
Nováček
Příspěvky: 97
Registrován: 10 bře 2010, 21:25
Bydliště: Pod Javorinú a Lopeníkem

Re: HDMI

Příspěvekod jjara » 19 úno 2016, 21:00

Vstupy jsme měnili,nejhůř bylo na 1,tam nenaskočil vůbec.Kabely jme měnili 3.Na prvním vstupu mu odešel Optibox Zebra,tak nevím,jestli to s tím nemá nějakou spojitost.
Xtrend 8000,HD Box 7110

Uživatelský avatar
Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1151
Registrován: 17 lis 2008, 18:04
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 93 krát

Re: HDMI

Příspěvekod Thomik1 » 20 úno 2016, 11:14

Jj to je to zapojování za provozu. HDMI vstup jde přímo na čip a jednoduše se s tím odpálí.
Chyba je pravděpodobně u tv hold tam hledej problém.
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

jjara
Nováček
Nováček
Příspěvky: 97
Registrován: 10 bře 2010, 21:25
Bydliště: Pod Javorinú a Lopeníkem

Re: HDMI

Příspěvekod jjara » 20 úno 2016, 16:32

Dík za odpovědi.
Xtrend 8000,HD Box 7110

jjara
Nováček
Nováček
Příspěvky: 97
Registrován: 10 bře 2010, 21:25
Bydliště: Pod Javorinú a Lopeníkem

Re: HDMI

Příspěvekod jjara » 20 bře 2016, 16:34

Po opravě Optibox Zebra běží u plazmy na všech hdmi vstupech.HD Box vypadával.U mně doma HD Box běží naprosto bez problémů.Asi se HD Box nekamarádí s plazmou od Samsungu. :51:
Xtrend 8000,HD Box 7110

pipka Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 98
Registrován: 15 pro 2012, 11:25
Poděkoval: 2 krát

Re: HDMI

Příspěvekod pipka » 23 bře 2016, 08:08

je to v hdbox aj mne to robi a scart ide

Uživatelský avatar
marsim21 Czech Republic
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 1625
Registrován: 19 říj 2007, 18:38
Poděkoval: 153 krát
Poděkováno: 182 krát

Re: HDMI

Příspěvekod marsim21 » 26 bře 2016, 17:47

Podobný problém byl u u mého klienta a jak píše Fishburn výměna HDMI kabelu zabrala.
Obrázek

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
:99: http://www.openboxforum.satdigitalne.cz :99:
:arrow:Panasonic TX-50CX700E , Panasonic TX-P42G30E
:arrow:Coolstream 4x DVB-S2 , Dreambox DM 900 UltraHD (1x dual DVB-S2) 1TB HDD , HD-BOX FS-9300 HD TWIN PVR 500GB HDD
:arrow:Wave Frontier T-90 II generace , Gibertiny 85AL Motor SG-2100BS , Famaval 85AL multifokus 23E,19E,13E
:arrow:Finder Dreamsky TSC-90 TRIO , SatFinder Openbox SF 20
:arrow: :57: Přístupové karty SkyLink 0D96 , FreeSat 0D97 :57:

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.


Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9105 HD Plus“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host