Poradte!

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátoři: ShaMan, By.Bob

Lovap
Nováček
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 25 dub 2016, 16:12

Poradte!

Příspěvekod Lovap » 10 kvě 2016, 22:40

Už párkrát sa mi stalo,že na prístroji HDBox 9105 sa objavuje zvláštna vada.Pri niektorých kanáloch ide obraz normálne, no zvuk znie ako pri spomalenej gramofonovej platni.Skúšal som všetko možné, no nič nepomáha. Neviem, či je to na opravu.Znervózňuje ma však fakt,že sa tento problém objavuje a mizne.Poraďte čo s tým, keď už ste mi neporadili s tými angličanmi. Vďaka.

s@pro Maldives
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 222
Registrován: 25 srp 2012, 13:25
Poděkováno: 1 krát

Re: Poradte!

Příspěvekod s@pro » 10 kvě 2016, 23:19

Napiš , je to 9105 nebo plus , jaký tam máš firmware , jaké pluginy ,
jakého operátora , UPC , SKYLINK ?
jak dlouho ho máš v provozu atd ....

Lovap
Nováček
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 25 dub 2016, 16:12

Re: Poradte!

Příspěvekod Lovap » 10 kvě 2016, 23:38

Je to Hdbox9105+.Verzia zavadzaca L7.27,zariadenie 7819.1.00,aplikácia v2.12.18.Funkčné sú dva pluginy mcas a coconut.Najhoršie je to, že to robí všeobecne. Mám motor a robí to na ktorejkoľvek sat.pozícii.

s@pro Maldives
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 222
Registrován: 25 srp 2012, 13:25
Poděkováno: 1 krát

Re: Poradte!

Příspěvekod s@pro » 11 kvě 2016, 15:49

Zkus ještě tovární nastavení , je to divné , pravděpodobně se může jednat o nějakou hardvérovou závadu .
Asi pak poslat do servisu .
.

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: Poradte!

Příspěvekod grantec » 13 kvě 2016, 16:36

Treba napisat poziciu a program, na ktorom sa to objavilo , aj ked len jednorazovo.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

Lovap
Nováček
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 25 dub 2016, 16:12

Re: Poradte!

Příspěvekod Lovap » 14 kvě 2016, 12:20

Bohužiaľ, toto sa nedá, pretože táto závada sa objavuje náhodne a nedá sa určiť jednoznačne na ktorom kanále sa to prejavuje.Raz je to freesat, inokedy na francúzoch na 5W alebo kdekoľvek inde.Ak sa to prejaví, nepomáha nič iné, ako nájsť kanál na ktorom sa to neprejavuje a potom prepnúť na iný a ono to zo záhadných dôvodov naskočí a všetko
funguje ako má. Fakt to asi dám do servisu nech sa s tým potrápia.


Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9105 HD Plus“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host