NEW 4D image pro IQON Force 1 + a Force 2+

Odkaz na stažení firmware a diskuze k aktuálnímu firmware.

Moderátor: ShaMan

s@pro
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 220
Registrován: 25 srp 2012, 13:25
Poděkováno: 1 krát

NEW 4D image pro IQON Force 1 + a Force 2+

Příspěvekod s@pro » 12 kvě 2015, 14:37

[force1]
http://en3homeftp.net/release/images/iq ... 15-usb.zip

[force2+]
http://en3homeftp.net/release/images/iq ... 15-usb.zip


<Update Note>

+ Improved cccam operation : Fixed the problem of cccam stopping sometimes
+ Added DVD player as defualt
+ Added vhannibal AutoSetting 1.1 plugin as default
+ Updated AutoBouquet plugin
+ Updated backup image function

Uživatelský avatar
Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1151
Registrován: 17 lis 2008, 18:04
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 93 krát

Re: NEW 4D image pro IQON Force 1 + a Force 2+

Příspěvekod Thomik1 » 31 kvě 2015, 17:48

Opraveno
:arrow: miznutí icon na displeji při přepínání přes web rozhraní
:arrow: opraveno restartování při nastavení nahrávání a úplné vypnutí přijímače


Občas stále zlobí ztráta druhého tuneru . Né už tak často, ale stane se.

Youtube po změně je mimo , pokoušel jsem se stáhnout youtube v pluginech a to samé .
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: NEW 4D image pro IQON Force 1 + a Force 2+

Příspěvekod grantec » 31 kvě 2015, 22:10

youtube je opravevy v tunisia plugine
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

Pastoman Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 115
Registrován: 19 kvě 2011, 06:43

Re: NEW 4D image pro IQON Force 1 + a Force 2+

Příspěvekod Pastoman » 07 čer 2015, 20:06

Ako spustiť na Iqone Force 2+ Irdeto kartu? Nejde ani v doscame ani v oscame Black ships! A nejde ani kombináciou Doscam a Cccam.

Pastoman Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 115
Registrován: 19 kvě 2011, 06:43

Re: NEW 4D image pro IQON Force 1 + a Force 2+

Příspěvekod Pastoman » 13 čer 2015, 19:18

Nechápem prečo sa dávajú do predaja prijímače, kroré majú problém s čítaním kariet! A duplom nechápem prečo odrbávajú ludí v recenziach ako viď:

RECENZIA DIGIZONE:
V OpenATV jsem jako vždy doinstaloval Softcam feed, aby bylo možné emulátory stahovat a instalovat on-line. Poté jsem instaloval CCcam 2.3.0, případně DOSCam 0.24.
Oba lze použít jako nástroj pro zprovoznění interní čtečky, resp. lokální nasdílení karty. Pod CCcam budou funkční pouze karty Skylink ICE, pod DOSCamem fungují karty ICE i karty IRDETO (nové M7 není možno použít).


Niekto si kúpi box na základe recenzie rozbalí ho a karta nejde!
PS: ICE karta ide OK ale Irdeto je KO!

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 845
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 43 krát

Re: NEW 4D image pro IQON Force 1 + a Force 2+

Příspěvekod efendy55 » 13 čer 2015, 21:24

nebude to ten istý problém ako na jeho bračeku IQON1 s irdeto kartou ??
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]

Pastoman Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 115
Registrován: 19 kvě 2011, 06:43

Re: NEW 4D image pro IQON Force 1 + a Force 2+

Příspěvekod Pastoman » 14 čer 2015, 07:51

Nie je to iné.Kombinácia Doscam/cccam u Iqonu 2 nefunguje.

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 845
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 43 krát

Re: NEW 4D image pro IQON Force 1 + a Force 2+

Příspěvekod efendy55 » 14 čer 2015, 11:09

ešte ma napadlo v gboxe si to skúšal ?? pokial viem tak tam irdeto karta funguje ,ale či aj v tomto boxe to veru už neviem .
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]

Pastoman Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 115
Registrován: 19 kvě 2011, 06:43

Re: NEW 4D image pro IQON Force 1 + a Force 2+

Příspěvekod Pastoman » 14 čer 2015, 12:31

Dôležité je že box nie je vyladený pre náš trh! Najskôr má byť vyladenie SW a potom to dať na trh nie opačne!
Ja mám hľadať riešenie? Od toho by mal byť niekto iný!

martinxp
Nováček
Nováček
Příspěvky: 16
Registrován: 29 zář 2009, 10:39

Re: NEW 4D image pro IQON Force 1 + a Force 2+

Příspěvekod martinxp » 16 čer 2015, 19:21

Neni vyladen na zadny trh. Na vine je bud hw ale spise drivery a kernel.
Muze za to nekvalitni vyvojovy team.

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 845
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 43 krát

Re: NEW 4D image pro IQON Force 1 + a Force 2+

Příspěvekod efendy55 » 16 čer 2015, 20:45

hm ,takže jedine ICE-kartičky ???? :96:
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]

martinxp
Nováček
Nováček
Příspěvky: 16
Registrován: 29 zář 2009, 10:39

Re: NEW 4D image pro IQON Force 1 + a Force 2+

Příspěvekod martinxp » 19 čer 2015, 10:37

Zatim asi jo ... opravy ovladacu trvaji dlouho .... maji vic drobnych chybicek. ale uz to neni hruza jak na zacatku kdy se zacal prodavat.

Pastoman Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 115
Registrován: 19 kvě 2011, 06:43

Re: NEW 4D image pro IQON Force 1 + a Force 2+

Příspěvekod Pastoman » 19 čer 2015, 16:26

Hroza nie je ako pre koho, hlavne ak máš iba irdeto kartu :(

martinxp
Nováček
Nováček
Příspěvky: 16
Registrován: 29 zář 2009, 10:39

Re: NEW 4D image pro IQON Force 1 + a Force 2+

Příspěvekod martinxp » 19 čer 2015, 20:19

Hruza ne ale v driverech je dlouho bug . Po casove nahravce jde casto do restartu. Nekdy jo nekdy ne. Nahravka je vetsinou ok. V image problem neni dela to ve vsech dostupnych.
Pokud doresi tohle + dvbapi tak za ty prachy bezkonkurecni. To uz je pro vetsinu ted.

kok77
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 13 říj 2015, 20:48

Re: NEW 4D image pro IQON Force 1 + a Force 2+

Příspěvekod kok77 » 17 říj 2015, 08:03

Takze.
Po komplikacích při instalaci jsem konečně nainstaloval openATV a myslel jsem si že mám vyhrano :-/
Bohužel opak byl pravdou.Po několika restartech při instalaci jsem dospěl až do nastavení.....při volbě satelitu se systém opět restartoval ale tentokrát jen satelitní přijímač svítil že je zapojen a stále blikala zelená kontrolka která signalizuje povely s d.o.
Znova sem instaloval open ACT 4.2 ale tam proběhlo vlastně to samé. Jsem už z toho bezradný a přestávám věřit tomu ze by se mi to povedlo.
Podle telefonické domluvy s dodavatelem chtějí za nahrání systému 1000,-kč.
Za jakoukoliv pomoc při oživení satelitního přijímače budu rád :-)


Zpět na „Odkaz na firmware a diskuze k firmware IQON Force 1“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host