Dalsi repozitar

Odkaz na stažení firmware a diskuze k aktuálnímu firmware.

Moderátor: ShaMan

ok2zar
Nováček
Nováček
Příspěvky: 16
Registrován: 20 úno 2010, 02:01

Dalsi repozitar

Příspěvekod ok2zar » 27 črc 2015, 22:19

Ahoj borci,

mam tady Force1 a potreboval bych poradit, na jake adrese roste opkg repozitar obsahujici oscam (tim myslim oscam stary treba pul roku a ne ty tri roky stare hruzy, ktere jsou ve standardnim repu), openvpn a dalsi sikovne veci. Jako vystacil bych si mgcamd, ale to mi nedava zadny obraz. Teda v puvodnim firmwaru to vse smrkalo, ale na kazdem kanale byl opozdeny zvuk za obrazem a to jsem nebyl schopen skousnout. Takze jsem vyzkousel vsechny nove firmwary, ale nikde mi uz mgcamd nedavalo obraz, ackoliv jsem videl, ze dekodovani probiha.

Takze potrebuju doinstalovat oscam a openvpn. Je mi celkem fuk, zda manualne nebo pres dalkac, ale nejdrive musim vedet odkud :D

A mel bych jeste jednu otazku bokem: Jsem jediny, koomu se zda, ze je ten box liny? Oproti ShowBox vitamin to je poradnej snek...

Diky za pripadne rady.

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: Dalsi repozitar

Příspěvekod grantec » 28 črc 2015, 10:29

Musis najskor napisat, aky image tam mas - v boxe. :89:
Pre OpenATv je to :
Feed -Cams OpenATV image :


:arrow: :arrow: OpenATV cams
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

ok2zar
Nováček
Nováček
Příspěvky: 16
Registrován: 20 úno 2010, 02:01

Re: Dalsi repozitar

Příspěvekod ok2zar » 28 črc 2015, 10:50

Jo, sorry, na to jsem zapomnel. Po vcerejsim flashovacim veceru tam mam tedkom "OpenHDF FORCE 1". Ale je mi to uplne sumak. Dam tam jakykoli image, jen kdyz se mi prestane opozdovat zvuk za obrazem a bude tam nejaky funcni cam (oscam, mgcamd) a OpenVPN tez nepohrdnu ;)

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: Dalsi repozitar

Příspěvekod grantec » 28 črc 2015, 11:38

openATV daj a potom zmen driver .
daj tento driver :arrow: viewtopic.php?f=557&p=109895#p109895
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

ok2zar
Nováček
Nováček
Příspěvky: 16
Registrován: 20 úno 2010, 02:01

Re: Dalsi repozitar

Příspěvekod ok2zar » 28 črc 2015, 14:05

Diky. Mam tomu rozumnet tak, ze openATV jiz obsahuje zminovany feed a jen je treba nahradit jaderny modul, abych predesel zbytecnemu padani systemu?

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: Dalsi repozitar

Příspěvekod grantec » 28 črc 2015, 20:40

obsahuje, ale bez serveru na emulatory- samozrejme . ipk si stiahni podla potreby a Modre - manual install ipk :)
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

ok2zar
Nováček
Nováček
Příspěvky: 16
Registrován: 20 úno 2010, 02:01

Re: Dalsi repozitar

Příspěvekod ok2zar » 28 črc 2015, 22:47

Jojo, uz jsem to uchodil. Takze dobry a ted me trapi uz jen ta posledni vec - opozdeni obrazu za zvukem. To je neco priserneho a bylo to na vsech ruznych verzich firmwaru. Projevuje se to pri sledovani programu. Kdyz prehravam jiz nahrany porad, tak je to v poho. Stejny problem, kdyz prehravam DVD z (DVD mechanika pripojena do USB). Da se z toho nejak ven? Protoze kdyz nasavim zpozdeni zvuku tak, aby bylo OK na nekterych programech, tak na jinych je to rozjete stale a stejne tak je to tim padem rozjete i pri prehravani nahravek a filmu.

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: Dalsi repozitar

Příspěvekod grantec » 29 črc 2015, 08:01

audio vystup mas odkial ? ja pouzivam spdif - tam oneskorenie nieje.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

ok2zar
Nováček
Nováček
Příspěvky: 16
Registrován: 20 úno 2010, 02:01

Re: Dalsi repozitar

Příspěvekod ok2zar » 29 črc 2015, 10:35

Audio vystup mam pres CINCe. Mel jsem to takto spousty let u mnoha modelu v ruznych cenovych kategoriich a az ted jsem narazil na problem. Vecer jsem jeste udelal pokus a nechal to hrat pres repraky v televizi a tam to bylo synchronizovane. Takze problem bude v prijimaci nekde kolem konverze do analogu. S tim asi vyrobce nebude nic delat a me nezbyde, nez poridit nejaky pruchozi prevodnik (extraktor). Nastesti to nestoji dlouhe penize, takze je to resitelne, ackoliv je to z meho pohledu hodne zbytecna komplikace. Ale to uz :roll:

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: Dalsi repozitar

Příspěvekod grantec » 29 črc 2015, 13:13

sys plugin audio synchro ?
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

ok2zar
Nováček
Nováček
Příspěvky: 16
Registrován: 20 úno 2010, 02:01

Re: Dalsi repozitar

Příspěvekod ok2zar » 29 črc 2015, 13:52

Hele to jsem zkousel, ale jak jsem psal - na jednom programu "tak nejak" a po prepnuti to je zase v haji. Zkousel jsem to i v nastaveni zvuku, ale proste je to takovy randomizer :))


Zpět na „Odkaz na firmware a diskuze k firmware IQON Force 1“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host