Nové 4D image OpenPli pro IQON Force 1 a Force 2+ Leden 2016

Odkaz na stažení firmware a diskuze k aktuálnímu firmware.

Moderátor: ShaMan

s@pro Maldives
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 222
Registrován: 25 srp 2012, 13:25
Poděkováno: 1 krát

Nové 4D image OpenPli pro IQON Force 1 a Force 2+ Leden 2016

Příspěvekod s@pro » 02 úno 2016, 15:39

4D images OpenPli


[force1]
http://en3homeftp.net/release/images/iq ... 16-usb.zip
[force2+]
http://en3homeftp.net/release/images/iq ... 16-usb.zip

Please flash above image first, and update below driver for EMM issue.
Nahrej nejdříve Image a pak přehrej na to driver s podporou EMM pro naše karty

[force1 driver]
http://en3homeftp.net/release/images/oe ... 126.tar.gz
[force2+ driver]
http://en3homeftp.net/release/images/oe ... 126.tar.gz

martinxp
Nováček
Nováček
Příspěvky: 16
Registrován: 29 zář 2009, 10:39

Re: Nové 4D image OpenPli pro IQON Force 1 a Force 2+ Leden

Příspěvekod martinxp » 02 úno 2016, 17:33

na force1 EMM nefunkcni ani po upgrade.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: Nové 4D image OpenPli pro IQON Force 1 a Force 2+ Leden

Příspěvekod grantec » 02 úno 2016, 21:33

chyba je tu,ako vzdy :
EMM: reader 0D97 match since emmpid has no provid -> SEND!
EMM: Entered cryptoworks_get_emm_type ep->emm[0]=82
EMM: UNIQUE, ep = ############### rdr = ###############
EMM: emm skipped, get_emm_type() returns error

nedokaze rozpoznat typ emm - (signatura / dlzka) , preco povazuje vsetky emm 8270 za unikatne nevie nik .
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

martinxp
Nováček
Nováček
Příspěvky: 16
Registrován: 29 zář 2009, 10:39

Re: Nové 4D image OpenPli pro IQON Force 1 a Force 2+ Leden

Příspěvekod martinxp » 03 úno 2016, 07:46

ano . presne tak - uplne stejna chyba jako na predeslych driverech ...

martinxp
Nováček
Nováček
Příspěvky: 16
Registrován: 29 zář 2009, 10:39

Re: Nové 4D image OpenPli pro IQON Force 1 a Force 2+ Leden

Příspěvekod martinxp » 06 úno 2016, 18:25

Doufam ze v sapro o tomto problemu vedi.psal jsem mail do servisu kde jsem pastnul log a zatim bez odpovedi. Ze vyrobce boxu a driveru neumi udelat zakladni vec jako spravne dvbapi sapro nemuze ale tlakem na vyrobce ktery podle me ani netusi ze je takovy problem to jde snadno vyresit. Jen neplatit support takovym diletantum jako tvurcum 4d kteri tento box s 2roky starym pli posilaji do vecnych lovist.

Jantars
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 21 bře 2015, 22:02

Re: Nové 4D image OpenPli pro IQON Force 1 a Force 2+ Leden

Příspěvekod Jantars » 11 čer 2016, 21:48

jak to mam chapat jako laik - to znamena ze pokus mam skylink ICE tak jsem v pytli a nerozebehnu rozumne SW na boxu? Mam vice nez rok stary jarni build openpli, dela to hromadku kravin a obcas to spadne, je to dost neunosne tak jsem doufal ze nekde najdu neco noveho a bude klid. Chapu to spravne ze budto mam hodit box dovozci na hlavu a nebo ho hodit do srotu?


Zpět na „Odkaz na firmware a diskuze k firmware IQON Force 1“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host