gigablue 800ue+ CI+ skylink

Rady a návody pro majitele přijímače Gigablue .

Moderátor: efendy55

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 873
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 45 krát

Re: gigablue 800ue+ CI+ skylink

Příspěvekod efendy55 » 17 srp 2018, 13:32

ak frčíš na image openatv tak tam ti žiadny Cam modul nepôjde tuším že .... :51: na image HDFREAKS to ide bez problémov ... skús teda do image openatv nainštalovať tento plugin ....
včera som to skúšal na jednom gigablue a image openatv a funguje to bez problémov s Cam-modul :87: . po naištalovaní nezabudni reštart E2 a malo by to fungovať .... :55:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]

simstra
Nováček
Nováček
Příspěvky: 11
Registrován: 09 zář 2014, 11:20

Re: gigablue 800ue+ CI+ skylink

Příspěvekod simstra » 18 srp 2018, 11:43

ciao, dnes rano som zapol box bol nastaveny na stv1 vlozil som modul cam vypisalo spravu :test 1/5 na 5 teste autorizoval uspesne. momentalne nastavenie
open atv 6.0
ciplushelper 4.4
pridelenie CAlD 0624
provider M7 group
CI operation mode:CI plus 1.2
od rana funguje bez problemov, dufam ze sa znovu nezablokuje ako doteraz po niekolkych hodinach, aj preto ze s tym bojujem uz skoro dva mesiace
vobec neviem preco to doteraz neslo ,uz som vyskusal vsetko a dnes rano to cele zase nabehlo

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 873
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 45 krát

Re: gigablue 800ue+ CI+ skylink

Příspěvekod efendy55 » 18 srp 2018, 14:23

takže pomohol ti ten plugin ....... :87: lebo bez neho ti Cam-modul nefunguje v image Openatv nabudúce
aby si vedel . ked dávaš nové image Openatv tak nezabudni po nainštalovaní na ten plugin .... :D v image HDFREAKS nemusíš nič inaštalovať ... tam to už obsahuje E2 ....... :55:
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]

simstra
Nováček
Nováček
Příspěvky: 11
Registrován: 09 zář 2014, 11:20

Re: gigablue 800ue+ CI+ skylink

Příspěvekod simstra » 24 srp 2018, 19:04

ciao vsetci, odhalil som zahadu preco nefungoval alebo sa blokoval modul . predna cast camu , kde sa po zasunuti dotykaju kontakty , som ju stlacil dovnutra a ako keby to skocilo na miesto, vsunul som ju do boxu a programy idu, parkrat sa mi to este zablokovalo urobil som to iste a zatial to ide v pohode, sem tam mi napise : chyba v komunikacii, a doteraz ked som to stlacil zakazdym sa to spustilo bez problemov. pouzivam open hdf ako ste mi poradili a funguje , vzhladom na to ze v decembri pojdem na slovensko sa mi oplati kupit novy modul, na nete som videl ze okrem modulu co mam je este dalsi a vola sa neotion vzdy skylink ready, otazka : je novsi od modulu irdeto ciplus?diki

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 873
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 45 krát

Re: gigablue 800ue+ CI+ skylink

Příspěvekod efendy55 » 24 srp 2018, 20:53

zameraj sa skôr na Ice kartu s druhej ruky a tú si vieš prepnúť v oscame na ICE aj IRDETO ako budeš chcieť ....ja by som sa zdleka vyhol M7 karte .... :46:
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]

grun
Nováček
Nováček
Příspěvky: 32
Registrován: 06 kvě 2011, 13:23
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát

Re: gigablue 800ue+ CI+ skylink

Příspěvekod grun » 25 srp 2018, 10:44

ještě mě napadá očistit kontakty na kartě,líh,guma,a v tom kamu navlečeným jemným hadříkem na nějakou starou kartu a namočit lihem a zasouvat


Zpět na „Rady a návody“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host