Gigablue UHD Quad 4k

Diskuze k přijímači Gigablue HD Quad.

Moderátor: efendy55

Uživatelský avatar
salamander545 Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 50
Registrován: 29 led 2009, 20:30
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 3 krát

Re: Gigablue UHD Quad 4k

Příspěvekod salamander545 » 02 srp 2017, 14:22

GigaBlue HD Quad Plus -Twin tuner DVB-S2 OpenATV 6.1
GigaBlue UHD Quad 4K OpenATV 6.1 , Teamblue 6.1
X-Trend ET - 9500 Linux Enigma2 Openpli 6.1

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 838
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 43 krát

Re: Gigablue UHD Quad 4k

Příspěvekod efendy55 » 02 srp 2017, 14:46

ved v pohode , ale vraj priamo výrobca potvrdil že nikdy taký box so šuplíkom nevyrobil a vraj ani neplánuje . :51:
http://www.tvdigitalne.cz/gigablue-uhd-quad-4k.html
http://www.gigablue.sk/gigablue-uhd-quad-4k/
https://www.cs-multimedia.de/GigaBlue-U ... fid=idealo
https://www.comtech.de/media/image/giga ... d-4k-4.jpg
https://www.satboerse24.de/p72642_gigab ... uner-.html
https://www.youtube.com/watch?v=6iTNU1CUM6U

čo eshop to iné foto .... :100:

a terazky si vyberme ...... :51: :100:

pohoda, klídek, tabáček..... :46: :106:
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]

Bond Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 247
Registrován: 06 pro 2009, 16:11
Bydliště: Slovenská Ľupča - Banská Bystrica
Poděkoval: 4 krát

Re: Gigablue UHD Quad 4k

Příspěvekod Bond » 02 říj 2017, 17:58

Opat oddialili "vypustenie" GigaBlue UHD UE 4K.
Najskor bolo september, potom 15. oktober a teraz 6.november
http://www.gigablue.de/portfolio-item/g ... d-ue-4k-2/
Mam sice 11.11. narodeniny, tak dufam, ze sa dockam :106:
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 6.0
AZBOX Premium HD Open RSI-PLI 2.1

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 838
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 43 krát

Re: Gigablue UHD Quad 4k

Příspěvekod efendy55 » 02 říj 2017, 18:05

tak ti držím palce .... :87: toto čudo čo mám doma tak ten odkladaly 14-mesiacov ..... :51:
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]

Bond Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 247
Registrován: 06 pro 2009, 16:11
Bydliště: Slovenská Ľupča - Banská Bystrica
Poděkoval: 4 krát

Re: Gigablue UHD Quad 4k

Příspěvekod Bond » 02 říj 2017, 21:27

efendy55 píše:tak ti držím palce .... :87: toto čudo čo mám doma tak ten odkladaly 14-mesiacov ..... :51:

Viem, viem, ja som tiez uvazoval nad Gigablue UHD Quad 4k, ale nejako ma lakaju DVB-S2X tunery
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 6.0
AZBOX Premium HD Open RSI-PLI 2.1

sepilko
Nováček
Nováček
Příspěvky: 18
Registrován: 24 pro 2015, 21:17

Re: Gigablue UHD Quad 4k

Příspěvekod sepilko » 21 úno 2018, 09:44

Ahoj .

Mam zaujem o tento prijmac Gigablue UHD Quad 4k .Uz pouzivam jeho predchodu Gigablue HD Quad Plus Open ATV 4.2 a som s nim velmi spokojny .Mam par otazok.


1.Aky je rozdiel medzi tymto GigaBlue UHD UE 4K a tymto prjimacom GigaBlue UHD Quad 4K ? Zeby pocet jadrier procesor ?


2.Vsade v obchodoch pisu ze vedia nakonfigurobat primac podla mojich poziadaviek.. .Aspon esop elano to uvadza. Hlavne ten softcam...takze predokladam ze s tym nemaju problem. ? Je to asi otazka na nich.. skor.. len ci niekto nema skusenost..


3.V pripade zeby nemali problem nastavit ten softcam. Na starom prijmaci mam uz svoj CCcam.cfg .. Mam tam svoje nastavenia.. Da sa skopirovat a nahrat do noveho prijmaca tak ze bude fungovat ?

dakujem za odpobed

Bond Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 247
Registrován: 06 pro 2009, 16:11
Bydliště: Slovenská Ľupča - Banská Bystrica
Poděkoval: 4 krát

Re: Gigablue UHD Quad 4k

Příspěvekod Bond » 21 úno 2018, 10:37

1. pocet jadier je ten isty Flash aj RAM pamat je tiez ta ista. Rozdiel je ze drahsi prijimac ma vasci display, jeden vstup HDMI + jeden vystup HDMI (lacnejsi ma len jaden vystup HDMI), 5 USB portov (lacnejsi ma len 3).
2. vedia to nastavit (OSCAM)
3. Cccam v tychto prijimacoch nefunguje - MIPSEL procesor
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 6.0
AZBOX Premium HD Open RSI-PLI 2.1

sepilko
Nováček
Nováček
Příspěvky: 18
Registrován: 24 pro 2015, 21:17

Re: Gigablue UHD Quad 4k

Příspěvekod sepilko » 21 úno 2018, 11:06

3. Cccam v tychto prijimacoch nefunguje - MIPSEL procesor- Mas ten isty primac co ja..Alebo to myslis uz na Gigablue UHD Quad 4k ?...

Mne ccam funguje uz uspecne 2 rok.. Aby som bol presny.. pouzivam ccam 2.2.1 Novsia verzia nesla a blba tato ide krasne...

Bond Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 247
Registrován: 06 pro 2009, 16:11
Bydliště: Slovenská Ľupča - Banská Bystrica
Poděkoval: 4 krát

Re: Gigablue UHD Quad 4k

Příspěvekod Bond » 21 úno 2018, 13:15

Cccam nefunguje v novych prijimacoch Gigablue 4K ako aj v Dreamboxoch, VU+ a podobne (samozrejme novsich 4K), lebo pouzivaju nove procesory, na ktorych Cccam nie je (dufam, ze zatial) podporovany.
V mojom Gigablue HD Quad Plus mi korektne Cccam 2.3.0 fungoval pod OpenATV 4.2, ale uz davnejsie som presiel na OpenATV 6.0 kde mi sekal. Je pravda, ze som sa docital, ze je lepsie pouzit starsiu verziu Cccamu 2.2.1, ale nejako som sa pustil do Oscamu a ten mi funguje perfektne bez zasekov. Skusil som aj Doscam, ale ten mi tiez padal, ale v OpenATV 4.2 siel perfektne. Momentalne sa chystam spojazdnit CAID 0624, lebo nove program uz v tomto.
Tiez som pred uvazoval nad kupou 4K, ale potom som od toho upustil.
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 6.0
AZBOX Premium HD Open RSI-PLI 2.1

sepilko
Nováček
Nováček
Příspěvky: 18
Registrován: 24 pro 2015, 21:17

Re: Gigablue UHD Quad 4k

Příspěvekod sepilko » 21 úno 2018, 17:29

Takze nakoniec si nekupil 4k? ked citam dobre tak to je skoda ze tam neide ten ccam uz som si na neho zvykol...

A ako je to s tymyto modulmy u tohoto prehravaca?

camd3

newcamd = je nejaka sucast osmanu ? alebo ako ? to je nieco ine ako softcam. Sory za tie otazky ja len nejak sa mi to pletie..

Momentalne tam mam softcam a v nom som rozbehol ccam 2.2.1

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 838
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 43 krát

Re: Gigablue UHD Quad 4k

Příspěvekod efendy55 » 21 úno 2018, 21:41

cccam je už prežitok a sú s nim vraj bohovské problémy ..... sú toho plné fora . ja frčím už pár rokov v oscame a nemám žiadny problém .... :106: samozrejme sú aj iné možnosti ako napr. gbox atd... atd ale pre mna je oscam najjednoduchší .... v gboxe sa perfektne štartuje RTVS karta strčíš kartu zapneš gbox a za 30-sec karta frčí , ak to nepomôže tak už len volať do RTVS a trochu jej pomôcť , lebo už sa mi stalo že ju jednoducho zabudli nahodiť do systému a potom sa prevej EMM nedočkáte ani do vianoc :D
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]

Bond Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 247
Registrován: 06 pro 2009, 16:11
Bydliště: Slovenská Ľupča - Banská Bystrica
Poděkoval: 4 krát

Re: Gigablue UHD Quad 4k

Příspěvekod Bond » 22 úno 2018, 20:13

Akoby mi tieto posledne prispevky zacarovali. Ako som spominal, mam OSCAm a vsetko slapalo a dnes zrazu mi prestali ist HBO HD, HBO3, HBO3 a Cinemax. Ostatne mi vsetko ide. Neviete kde moze byt chyba?
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 6.0
AZBOX Premium HD Open RSI-PLI 2.1

Repre
Nováček
Nováček
Příspěvky: 13
Registrován: 15 zář 2011, 07:31

Re: Gigablue UHD Quad 4k

Příspěvekod Repre » 04 dub 2018, 21:59

Na OPENPLI je pro Gigablue UHD Quad 4K ke stažení nový img. 6.2.
GigaBlue Quad Plus, OPENATV 6.1
VU+ UNO 4K se, OPENPLI 6.1

sepilko
Nováček
Nováček
Příspěvky: 18
Registrován: 24 pro 2015, 21:17

Re: Gigablue UHD Quad 4k

Příspěvekod sepilko » 28 dub 2018, 23:56

Ahoj no nekupil som zatial novy Gigablue UHD Quad. 4k Asi im ho dam nastavit. Pouzivam ccam 2.21 ziaden zasek nic ... super to frci....:)


Mam par free kanalov ktore mi celkom staci a nechcem to menit... nuz pozitelne na tychto moduloch

NewCamd
Camd3
Multiport
Mgcamd
ccam 2.21- momentalne teraz bezim..

Vedeli by ste ma do toho uviest ako nastavim newcamd v oscam ? :)

vdaka za pomoc

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 838
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 43 krát

Re: Gigablue UHD Quad 4k

Příspěvekod efendy55 » 29 dub 2018, 08:28

Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]


Zpět na „Diskuze k přijímači Gigablue HD Quad“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host