Gigablue HD QUAD PLUS

Diskuze k přijímači Gigablue HD Quad.

Moderátor: efendy55

nicon
Nováček
Nováček
Příspěvky: 19
Registrován: 20 dub 2010, 19:42

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvekod nicon » 21 srp 2016, 12:36

Ahoj,je nekde moznost dat,ze napr po 2 hodinach necinnosti se prijinac sam prepne do standby?diky mam openatv 5.3

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 957
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 62 krát

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvekod efendy55 » 22 srp 2016, 15:56

jasné že je . pozeral si v menu ???? vypnúť/reštart .... ??? tam máš nastavenie : časovač uspávania ....................... :spim:
Všetko4K,Linux E2

nicon
Nováček
Nováček
Příspěvky: 19
Registrován: 20 dub 2010, 19:42

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvekod nicon » 22 srp 2016, 19:05

Jo ale nikde neni moznost, aby se vzdy vypnul napr po 2 hodinach necinnosti jako je to u tv, nasrl jsem jen ze di muzes nastavit napr ze se prijimac vxpne do 2 hodin ale to neni ono

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 957
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 62 krát

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvekod efendy55 » 22 srp 2016, 19:23

tak skús napísať priamo borcom čo pracujú na image , možno im dáš inšpiráciu . http://www.opena.tv/forum207/
Všetko4K,Linux E2

virgille
Nováček
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 01 pro 2009, 15:31

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvekod virgille » 19 dub 2017, 18:18

zdravim...prestalo mi na DO fungovat tlacitko ASPECT(mam tam nastavene spustenie PIP), neviem presne ktora aktualizacia HDF to sposobila, ale nikde v keymap neviem najst prisluchajuce tlacitko... pred tym to bolo KEY_SCREEN...zaujmave je, ze cez webif je ASPECT tl. funkcne...
GIGABLUE HD Quad Plus - WDred 1TB - HDF6 - MyMetrix
xpeed lx2 combo - WD 1TB - HDMU - MyMetrix
9E, 13E, 19E, 23.5E, 28E

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 957
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 62 krát

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvekod efendy55 » 19 dub 2017, 18:35

nie každé tlačitko v každom image je namapované v key map . vyskúšať iné image a možno zistíš kde je problém . najlepšie má toto vymakané image openatv , alebo skúsiť rozobrať a vyčistiť d.o. možno tam máš problém .... :89:
Všetko4K,Linux E2

virgille
Nováček
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 01 pro 2009, 15:31

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvekod virgille » 19 dub 2017, 19:31

v ostatnych image to funguje a vacsinou je to KEY_SCREEN...kuknem este aj ATV, ten som skusal najmenej...no popatram...dakujem :89:
GIGABLUE HD Quad Plus - WDred 1TB - HDF6 - MyMetrix
xpeed lx2 combo - WD 1TB - HDMU - MyMetrix
9E, 13E, 19E, 23.5E, 28E

virgille
Nováček
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 01 pro 2009, 15:31

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvekod virgille » 19 dub 2017, 21:12

bol to dobry tip :colombo: ..z keymap v ATV som zistil, ze tlacitko ASPECT je teraz namapovane ako KEY_MODE...aj v HDF... :jednicka: :115:
GIGABLUE HD Quad Plus - WDred 1TB - HDF6 - MyMetrix
xpeed lx2 combo - WD 1TB - HDMU - MyMetrix
9E, 13E, 19E, 23.5E, 28E

Bond Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 256
Registrován: 06 pro 2009, 16:11
Bydliště: Slovenská Ľupča - Banská Bystrica
Poděkoval: 4 krát

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvekod Bond » 25 říj 2018, 17:13

Nemozte mi niekto prosim poslat full zalohu Gigablue HD Quad Plus s Open ATV 6.2 s funkcnym OSCAMom?
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 6.2
AZBOX Premium HD OpenATV 6.3

hranicecz
Nováček
Nováček
Příspěvky: 17
Registrován: 05 bře 2015, 11:17

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvekod hranicecz » 25 říj 2018, 17:54

Podívej se na AB- Fórum. Najdi jsi stránky s Gigablue Quad Plus, a na straně 26 z 29 které by tam měli být, čti dole. Je tam odkaz.

korok
Nováček
Nováček
Příspěvky: 13
Registrován: 08 bře 2011, 21:32

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvekod korok » 04 led 2019, 10:20

Súdruhovia , nemá niekto tento ipk plugin-display pre analogove hodinky?
budem vďačný :118:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Zpět na „Diskuze k přijímači Gigablue HD Quad“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host