Gigablue HD QUAD PLUS

Diskuze k přijímači Gigablue HD Quad.

Moderátor: efendy55

Bond Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 267
Registrován: 06 pro 2009, 16:11
Bydliště: Slovenská Ľupča - Banská Bystrica
Poděkoval: 4 krát

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvekod Bond » 26 bře 2019, 17:22

Ja by som to tak na OpenAtv6.3 nesilil a uz vobec nie ked mas take peroblemy s instalaciou. Mne to sice nabehlo na prvu supu, mal som to cca dva tyzdne a rozdiel som nevidel.
GigaBlue UHD Quad 4K OpenATV 6.2 + Dual tuner DVB-T2/C2 + 2GB HDD
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 6.2 + Tuner DVB-T2/C2 + 1TB HDD
AZBOX Premium HD OpenATV 6.3 + Tuner DVB-T + 500GB HDD

sepilko
Nováček
Nováček
Příspěvky: 21
Registrován: 24 pro 2015, 21:17

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvekod sepilko » 09 dub 2019, 02:22

Ahoj..
Mam tento pristroj.

Je nejaky postup ako spojaznit kartu FREESAT v tomto zariadeni?..
-Kanaly som si nahral z netu settings
-tuner mam nastaveny podla parametrov freesat

Zapnem kanal . Signal vidim ale cierna obrazovka nic.

Poradite mi co je este potrebne urobit aby to slo?. Nejaky plugin alebo nieco nastavit.

Karta je funkcna to vime isto. Mame iny primac original ku tej karte a tam to pohode ide. Kartu som vybral satelit vypol a skusal to v tomto zariadeni.Nefunguje aj tak poradi niekto co dalej robit?
Nahoru

Uživatelský avatar
EnoSat Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 317
Registrován: 26 úno 2010, 20:48
Poděkováno: 7 krát
Kontaktovat uživatele:

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvekod EnoSat » 09 dub 2019, 12:45

sepilko píše:Ahoj .
Mam zaujem o tento prijmac Gigablue UHD Quad 4k .Uz pouzivam jeho predchodu Gigablue HD Quad Plus Open ATV 4.2 a som s nim velmi spokojny .Mam par otazok.
...
2.Vsade v obchodoch pisu ze vedia nakonfigurobat primac podla mojich poziadaviek.. .Aspon esop elano to uvadza. Hlavne ten softcam...takze predokladam ze s tym nemaju problem. ? Je to asi otazka na nich.. skor.. len ci niekto nema skusenost..
3.V pripade zeby nemali problem nastavit ten softcam. Na starom prijmaci mam uz svoj CCcam.cfg .. Mam tam svoje nastavenia.. Da sa skopirovat a nahrat do noveho prijmaca tak ze bude fungovat ?
dakujem za odpobed

to iste si sa pytal pred rokom, takze uz vies ze ked nieco chces musis ziadat predajcu - seriozny to maju to v cene
inak ti zostava len nejaky samaritan ci ucenie sa o pouziti softweroveho camu v linux pristroji
respektive niekomu ochtnemu zaplatit za "straveny cas"
Dreambox 900UHD~500HD , Coolstream Zee2 , iNEOS ZX4 , TBS-5925-5520SE-5220 , WaveFrontier T90 , 39E-36E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-10E-7E-5E-1W-4W-30W , 93E~47W

sepilko
Nováček
Nováček
Příspěvky: 21
Registrován: 24 pro 2015, 21:17

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvekod sepilko » 09 dub 2019, 17:24

No je mi jasne ze tam musim nieco doistalovat nejaky cam... aj mi da v ponuke kopec nainstalovanie viem sa tam dostat....

len neivem presne ktory ved to je otazka mozno 5 min nainstaluje a spojaznit . Jedna sa o satelit freesat neviem co mu treba doinstalovat aby citacka fungovala...?..

Kanali mi naslo

Uživatelský avatar
EnoSat Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 317
Registrován: 26 úno 2010, 20:48
Poděkováno: 7 krát
Kontaktovat uživatele:

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvekod EnoSat » 09 dub 2019, 17:38

najjednoduchsi je scam - tam netreba nic nastavovat , potom gbox - ak sa podari tak tiez netreba nic nastavovat, ak nie vecsinou treba nastavit aby pracoval s internym alebo externym socketom (vecsinou podla image) , potom mas oscam kde vecsinou bez znalosti nerozbehnes freesat kartu (alebo podla ostatnych pouzit ich osvedceny konfig - aj ked to pouzivaju na odlisnom boxe )
potom tu mas otazku ze na original boxe ku karte to ide a inde nemusi atd., atd...
na tvojom mieste by som to riesil v inzercii , nech mas niekoho kto sa ti bude o to starat , pokial sa ti nechce studovat problematika linuxovych boxov
Dreambox 900UHD~500HD , Coolstream Zee2 , iNEOS ZX4 , TBS-5925-5520SE-5220 , WaveFrontier T90 , 39E-36E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-10E-7E-5E-1W-4W-30W , 93E~47W

sepilko
Nováček
Nováček
Příspěvky: 21
Registrován: 24 pro 2015, 21:17

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvekod sepilko » 11 dub 2019, 22:52

No uz sa mi ozval z satelity.ellano.sk Kedze som satelilt tam kupoval poslali mi komplet obrazky na moju krabicku + komplet jednoduchy manual.
su tam vsetky karty nastavene + seting na vstky dostupne sateity na slovensku... takte som raz a zadarmo ako ich zakaznik:)

Open Atv 6.2

hranicecz Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 23
Registrován: 05 bře 2015, 11:17

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvekod hranicecz » 19 dub 2019, 11:20

Poprosil bych o radu. Existuje nějaký plugin na formátování Usb flašh - (Ext.3,4 - NTFS - Fat atd). Třeba nějaký all.ipk, který by si box sám přes rozšíření dokázal stáhnout. Jde o Openatv. Díky.

dym1 Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 519
Registrován: 09 pro 2009, 12:36
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 33 krát

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvekod dym1 » 19 dub 2019, 15:22

Modre tlacidlo / pevny disk

Na fat32 a ntfs neformatuj. Pouzi ext3 na ext4 je to lepsie pre linux.
DM 900 UHD, SSD Kingston 240GB. Xtrend ET8000, SSD Kingston 240GB, Parabola Maximum E-85.

hranicecz Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 23
Registrován: 05 bře 2015, 11:17

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvekod hranicecz » 19 dub 2019, 18:07

A jak se tam dá přepnout mezi těmi různými formáty. Objeví se jen inicializovat, ale nevím jak nastavit do kterého to chci formátu. Co dělám špatně.

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 973
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 62 krát

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvekod efendy55 » 20 dub 2019, 07:23

v openatv to nájdeš v nastavení disku formátuješ to na ext3 alebo ext4 ... ... tam sa preklikaj na ktoré zariadenie potrebuješ a len potvrd OK na d.o. . . niektoré image ako napr: Openspa majú na to už priamo v image plugin kde si to dokážeš naformátovať , rozdeliť na partície atd.... ale za boha si neviem spomenúť ako sa to presne volá ...... :?: určite aj v openatv je na to ten plugin ... len už mi pamäť neslúži ... :D to bude asi tým vekom .... :57: ale na sformátovanie USB ,SD,HDD to nájdeš v menu kde ti píšem ... :89:
Všetko4K,Linux E2

hranicecz Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 23
Registrován: 05 bře 2015, 11:17

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvekod hranicecz » 20 dub 2019, 13:03

Díky za odpověď. Myslím že paměť ti určitě slouží ještě dobře. Retard jsem jen asi já, protože opravdu nevím, jak zvolit do jakého formátu bych to chtěl naformátovat. Nic mi to tam nenabízí. Nebo prostě nevím co mačkat. Vím že už jsem tam, ještě v Openatv 4.2, měl nějaký plugin kde to šlo dobře nastavit. Prdim na to, budu dál formátovat v mobilu. Pěkné svátky.

Bond Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 267
Registrován: 06 pro 2009, 16:11
Bydliště: Slovenská Ľupča - Banská Bystrica
Poděkoval: 4 krát

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvekod Bond » 20 dub 2019, 21:33

hranicecz píše:Díky za odpověď. Myslím že paměť ti určitě slouží ještě dobře. Retard jsem jen asi já, protože opravdu nevím, jak zvolit do jakého formátu bych to chtěl naformátovat. Nic mi to tam nenabízí. Nebo prostě nevím co mačkat. Vím že už jsem tam, ještě v Openatv 4.2, měl nějaký plugin kde to šlo dobře nastavit. Prdim na to, budu dál formátovat v mobilu. Pěkné svátky.

Da sa naformatovat aj vo Windowse, napriklad programom Acronis Disk Director 12, alebo Ext2 Volume Manager, ale na nete tych programov najdes viac.
GigaBlue UHD Quad 4K OpenATV 6.2 + Dual tuner DVB-T2/C2 + 2GB HDD
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 6.2 + Tuner DVB-T2/C2 + 1TB HDD
AZBOX Premium HD OpenATV 6.3 + Tuner DVB-T + 500GB HDD


Zpět na „Diskuze k přijímači Gigablue HD Quad“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host